O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Thu Mar 18, 2021 12:21 pm Iiiii...neće da "me zapamti", iako uključim tu opciju.
Sad moram svaki put da se ulogujem, sreća da sam se setila šifre/lozinke to jest, i gde ste svi?
Bilo je i meni sinoc to sa sajtom.

Malo "minut" sutnje, a? :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

StopBup wrote: Thu Mar 18, 2021 12:25 pm
Akkasha Come Back wrote: Thu Mar 18, 2021 12:21 pm Iiiii...neće da "me zapamti", iako uključim tu opciju.
Sad moram svaki put da se ulogujem, sreća da sam se setila šifre/lozinke to jest, i gde ste svi?

Da nije Saneli "pukao film" pa ono "Shut d'a fuck up" 😂😂😂
Nego gledam ako su hakeri, gde nađoše ovde da dođu, koje kartice, koje pare, koji novci...nema pas za šta da nas ujede :lol:

Ala su se ovajdili od nas hahahahahahahahaaa
Sad zamišljam scenu: na ulici neka banda izotima neku Baku, pa kad otvore novčanik nadajući se bar 20 hiljada dinara penzije, a ono baka imala za pola hleba, e taj fazon 😂
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

exosss wrote: Sat Mar 13, 2021 1:34 am
StopBup wrote: Fri Mar 12, 2021 7:07 pm
Akkasha Come Back wrote: Fri Mar 12, 2021 6:53 pm
Mojne da se nerviraš! :D Samo opušteno...

Ja se sećam da sam jednom kad sam imao neke 3 i po godine plakao kad sam shvatio da će svi moji nekad umreti i da ću ja umreti. :)
StopBup wrote: Fri Mar 12, 2021 7:07 pm
Akkasha Come Back wrote: Fri Mar 12, 2021 6:53 pm
Mojne da se nerviraš! :D Samo opušteno...

Ja se sećam da sam jednom kad sam imao neke 3 i po godine plakao kad sam shvatio da će svi moji nekad umreti i da ću ja umreti. :)

Tu negdje sam se predstavio al ću opet. Dakle, 47 god., Hr., eh,zaboravih, nemam pojma kako napisati NOVI post a da ne citiram nekog. Naučit ću. Pratim od Noela pa se vratio na Frajlu, pa sve postove nakon toga, NoSub je najozbiljniji ovdje! Ličanin haj IQ! Nemre njega niko skužit jer je prošao SVE u životu, pa su svi oko njega brodski štakori a on (ti) zadnji (kao pravi secondo zadnji bježiš s broda), koji si user! Nitko tebe nije slomio, ni Balić, ni Saša, Tin i onaj treći! Ego do neba, Zeta Retikuli. Da te nije spasio odmak, na brod mislim, bio bi isto govno ko i ja, i svi ovdje koje podcjenjuješ.
Frajla jedina realna. Pa nek se drobi AD, bori se i svaka joj na mjestu.
NoSub, ti si stvarno nerazuman! Odeš u buksu da se skineš a kao čist si.... Pa nakon mjesec dana skužiš da ti IPAK treba pomoć, ccccccc! Daj ne seri. Ti za sebe nisi đanki, nego vikendaš. To kaj radiš ti je kita od alibija! Recidivi od 2 mjeseca!?!? Jel ti znaš kae recidiv? Guglaj malo! Ti se rokaš 2 mj. i to podrazumjevaš pod recidiv!?!? Je, ok, čist si 3 tjedna al onda opet “recidiv” od 2 mjeseca. Djeluješ pametno al prika ti su u aktivi i ne razumijem da to ne shvačaš!
Pisat čemo još. Baš me zanima reakcija...
vjerovatno sam ja puno veće govno od tebe jer serem ovdje i dizem ti tlak, a to da li je mene ocuvo brod ili Boro Balić godinama, vjerujem Boro. po tvom govoru vidim da si neki kontinentalac i da sama pomisao na Balića(ove druge ne znam) koji je "naš" Dugopoljac dize ti se kosa na glavi. da si poznavao Balića prije njegove komune onda bi vidio da je uvijek ostao isti a neki zeta redikul. da si mogo izdrzati psihicko jebanje u mozak i njegovo citanje covjeka vjevovatno bi mu sad bio zahvalan do groba.ovako ga jebi. prvome meni je ulijevo strah u kosti i prije nego dode na smjenu jer znas da ce te unistiti psihicki i naci i procitati svu tvoju skrivenu manu i kompleks koji krijes od drugih. bio on zeta redikul ili ja ili mi svi dole juzno jebiga to je stvar nekih drugih stvari ili ako hoces bila to "nasa" komuna i utociste a ne "Vaše" e sad ga jebi. kamo srece da bilo koji danki ovdje slucajno naleti na Boru Balića i pusti mu se u ruke vjeruj taj ce se tesko vratit na staro. osobno da sam se drzo svega sta mi je boro prico vjerovatno ne bi još i danas pao, a bore se ja vrlo dobro sjecam sa splitskih ulica prije neg je oso u komunu i sad kad ga gledam, karakter mu je osto isti a nedrogira se imapreko 20 godina.protiv mene seri koliko hočeš ali srati protiv Bore ili kad neko sere protiv Bernardice a koji su zivot posvetili borbi protiv ovisnosi dize mi se kosa na glavi.
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Thu Mar 18, 2021 12:37 pm
StopBup wrote: Thu Mar 18, 2021 12:25 pm

Da nije Saneli "pukao film" pa ono "Shut d'a fuck up" 😂😂😂
Nego gledam ako su hakeri, gde nađoše ovde da dođu, koje kartice, koje pare, koji novci...nema pas za šta da nas ujede :lol:

Ala su se ovajdili od nas hahahahahahahahaaa
Sad zamišljam scenu: na ulici neka banda izotima neku Baku, pa kad otvore novčanik nadajući se bar 20 hiljada dinara penzije, a ono baka imala za pola hleba, e taj fazon 😂
Mozda vezbaju ljudi, haha, ne mozes odmah krekovati/hakovati banke, na necemu se moras uvezbavati i usavrsavati. :)

Ma ja evo vec desetak dana nisam izasao iz stana zbog one povrede, a ni necu minimum jos toliko. Kad sam konj, mislio sam da nije ozbiljno, pa tako hodao jos nedelju dana, i napravio znatno gore sranje nego na startu. Sad totalno mirovanje. Dosadjujem se kod kuce, provirim na forum, ali ne pada mi na pamet nista pametno o cemu bih pisao. Ako imate temu, samo pisite, rado cu se ukljuciti ako vidim da je vredna paznje. :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
sanela

Post by sanela »

Hahahah nije niko hakovao forum, nego nam istekao certifikat, a alarm se nije upalio, tako da se desilo da se ne moze pristupiti forumu.
Sad je sve ok. :)
Akkasha Come Back

Baš imamo bujnu maštu :lol:
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

Koji smo mi svi carevi ovde, evo ja se još smejem, umreh!
Ja mislila napali nas hakeri :lol: HAHAHA
J. V. Gete (1749 - 1832)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

sanela wrote: Thu Mar 18, 2021 4:51 pm Hahahah nije niko hakovao forum, nego nam istekao certifikat, a alarm se nije upalio, tako da se desilo da se ne moze pristupiti forumu.
zasto jos nisam u blokadi Sanela?
https://youtu.be/SF1qgsLFSZY
sanela

Post by sanela »

licaninsasela wrote: Fri Mar 19, 2021 3:12 pm
sanela wrote: Thu Mar 18, 2021 4:51 pm Hahahah nije niko hakovao forum, nego nam istekao certifikat, a alarm se nije upalio, tako da se desilo da se ne moze pristupiti forumu.
zasto jos nisam u blokadi Sanela?
https://youtu.be/SF1qgsLFSZY
Nisi jos prekrsio pravila foruma.
Ali nisam jos procitala one kilometarske postove, pa mozda zasluzis banovanje 8-)
Akkasha Come Back

Sad ću ja da zaslužim banovanje glupim pitanjem 😂
Sanela, od kako je sajt "pao" sad svaki put kad dođem moram da se ulogujem ponovo iako uvek potvrdim "Remember me", znaš li šta o tome?
Pre sam bila ulogovana non stop
Dobro, nije to sad neka muka i neki veliki posao ukucati lozinku, samo pitam, 'nako
J. V. Gete (1749 - 1832)
Post Reply