Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Sonja

Post by Sonja »

Ej termofori su extra stvarcica, napunis ih ledenom vodom, stavis ispod posteljine, em su ti kao vodeni dusek, em bas rashlasi.
Takodje nemoj piti ni suvise toplo ni suvise hladno, znam da je mlako bljak, ali sto pribliznije temperaturi tela, to bolje

Otidji negde na kupanjac...

A i ne mora samo crnac da duva :-D

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
chill_out

Post by chill_out »

Hmmm, crnca da ventula... Mogla bih ga zvat, pa da mene kamenuju ovamo- teška gradacija od današnjeg rasizma do srednjovjekovnih spaljivanja. A ovdje imam osjećaj da sam u mlađem kamenom dobu. Tako da, pošto crnac otpada- buć u more! A posli toga u debelu hladovinu. Zvrks, koji ti je broj noge? Teta Sanela, eto recepta! Ostali, za sad pozzzz :P
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
sanela

Post by sanela »

chill_out wrote: Teta Sanela, eto recepta! Ostali, za sad pozzzz :P
Čuj teta Sanela :shock:
Pa bona, nemam ni trideset.... :D
Sonja

Post by Sonja »

:-D ih, kada dodju neces se ni snaci, pocni da se pripremas :wink:
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
chill_out

Post by chill_out »

Joj, ja u nedjelju udarila u 29-u... bio mi rođendan, i nikako mi nije jasno što mi čestitaju činjenicu da sam godinu starija i godinu bliže klimakteriju, naboranosti, staračkom domu... Ima li išta pozitivno?! Stariiiseee... By the way, jučer su u Komiži izmjerili temp. mora 27 stupnjeva! NEVJEROJATNO!
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
zvrky

Post by zvrky »

Zvrks, koji ti je broj noge?
:shock: kakve to sad veze ima? :-D 37 a reci mi sto pitas hahahaha?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
chill_out

Post by chill_out »

Jel 36/37 ili 38/39? Reć ću ti kad mi potvrdiš. :lol:
zvrky

Post by zvrky »

37/38 hahahahahha aj sad reci :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
chill_out

Post by chill_out »

Što najčešće nosiš- koju boju?
TLUDNAVA

Post by TLUDNAVA »

Ljudi evo OMARA, imam jako tužne vijesti.Moja supruga je podbacila, Omco nece jod za sada postati Tata.
Ali u neku ruku mi je drago da su se neke stvari desile jer se napokon vidjelo koliko ljudi znaju pasti na niske grane, koliko znaju lagati, koliko znaju biti mali,malisni,malecki...........
Ja vam nisam dobar, snagu mi daje moja Minela. Da mi nije nje davno bi ja bio MEJT, sto bi mozda jedna Amewrikanka najvise volila da se desilo.
No međutim, polako ali sigurno ja se vracam opet, polako i ovaj put cu DOBRO DA DUGNEM GLAVU I ODMJERIM SVOG NOVOG DRUGA, AKO GA BUDE.LJUDI HVALA VAM SVIMA KOJI SU BILI UZ NAS ,VOLIMO VAS I PUNO POLJUBACA OD NAS IMATE.
oMcHo i Minela
Post Reply