Ne govorim samo o dopu nego uopsteno o gudri i tom svetu.licaninsasela wrote: ↑Wed Mar 10, 2021 9:51 amuopce se ne zanosim, ali se ni ne bojim da cu pasti. ti si sinoc slucajno naletila na takvu situaciju a ovdje je to na svakih pedeset metara normalno. mi smo mali grad i nema sanse da ih izbjegnes ali niti zelim jer bi onda moro biti zatvoren u kuci. a na kraju krajeva od samog sebe ne mozes pobjeci. ako hoces dop naci ces ga da ne znam ni ja da me bacis u bilo koji grad. ja sam pricam kakva je situacija u mome gradu i da je to ovdje sasvim normalno.
nikakvo zanosenje i nikakva nostalgija jer dobro znam sta je dop i gdje to vodi i na kraju krajeva kad si svjetsan onoga tko si i sta si taj dop vise nikad nije isti ko kad sam bio klinjo i ajmo reci uzivao u dopu. kada ti znas dobro tko si i sta si onda znas da je dop bijeg od svega a najvise od sebe i svojih problema. meni bi bilo najlakse sada poceti udarati po dopu i zaboraviti na sve ostale probleme i sta onda?imat cu samo jedan problem i to kako do dopa svaki dan doci.to nije za mene rjesenje ali ne poreci da je dop oko mene normalna stvar i da je na svakom koraku je. ja dop ne velicam niti o njemu govorim da je on dobar i ne uzivam u pricama u njemu jer mi ga je pun kurac u zivotu.tu je to normalno i samo je pitanje dal oces il neces se vratiti na njega. nitko ga meni ne nudi niti imam zelju za njim ali da je on tu on je tu i to je tako.
zena cista od dopa 9 godina i sad ce nju uzdrmati neka serija ili film di je prisutan dop. ma de nemoj me zajebavati. onda televiziju ne treba nigledati niti ijedan film. cak onda izbjegavati i muziku kojusam slusao kad sam bio na dopu,ma zbog cega? dop je covjekov odabir i pitanje je samo dal ga zelis ili ne zelis uzeti ponovo. nista drugo. i nema tu filozofiranja. ja o tom dopu ovdje najmanje pricam i izbjegavam ga uopce spominjati ali se tu poteglo to pitanje i to je to.
Opet kazem nije gudra samo oko tebe. Ne znas sta se desava u nasim zivotima i oko nas! Pitanje je kako se postaviti
Ti si sampion u maltretiranju sebe sav si dramatican, ne moraju svi tako sebe da muce. Ja to recimo ne zelim