O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Frajla

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Wed Mar 10, 2021 9:51 am
Frajla wrote: Wed Mar 10, 2021 9:37 am Covek vidi ono sto zeli da vidi!

Ja sam sinoc bila u gostima i likovi u zgradi spremaju gan.... i sad ja treba da drobim o njima i bilo kome oko sebe?
Ne zanosi se da je to samo oko tebe.
uopce se ne zanosim, ali se ni ne bojim da cu pasti. ti si sinoc slucajno naletila na takvu situaciju a ovdje je to na svakih pedeset metara normalno. mi smo mali grad i nema sanse da ih izbjegnes ali niti zelim jer bi onda moro biti zatvoren u kuci. a na kraju krajeva od samog sebe ne mozes pobjeci. ako hoces dop naci ces ga da ne znam ni ja da me bacis u bilo koji grad. ja sam pricam kakva je situacija u mome gradu i da je to ovdje sasvim normalno.
nikakvo zanosenje i nikakva nostalgija jer dobro znam sta je dop i gdje to vodi i na kraju krajeva kad si svjetsan onoga tko si i sta si taj dop vise nikad nije isti ko kad sam bio klinjo i ajmo reci uzivao u dopu. kada ti znas dobro tko si i sta si onda znas da je dop bijeg od svega a najvise od sebe i svojih problema. meni bi bilo najlakse sada poceti udarati po dopu i zaboraviti na sve ostale probleme i sta onda?imat cu samo jedan problem i to kako do dopa svaki dan doci.to nije za mene rjesenje ali ne poreci da je dop oko mene normalna stvar i da je na svakom koraku je. ja dop ne velicam niti o njemu govorim da je on dobar i ne uzivam u pricama u njemu jer mi ga je pun kurac u zivotu.tu je to normalno i samo je pitanje dal oces il neces se vratiti na njega. nitko ga meni ne nudi niti imam zelju za njim ali da je on tu on je tu i to je tako.
zena cista od dopa 9 godina i sad ce nju uzdrmati neka serija ili film di je prisutan dop. ma de nemoj me zajebavati. onda televiziju ne treba nigledati niti ijedan film. cak onda izbjegavati i muziku kojusam slusao kad sam bio na dopu,ma zbog cega? dop je covjekov odabir i pitanje je samo dal ga zelis ili ne zelis uzeti ponovo. nista drugo. i nema tu filozofiranja. ja o tom dopu ovdje najmanje pricam i izbjegavam ga uopce spominjati ali se tu poteglo to pitanje i to je to.
Ne govorim samo o dopu nego uopsteno o gudri i tom svetu.

Opet kazem nije gudra samo oko tebe. Ne znas sta se desava u nasim zivotima i oko nas! Pitanje je kako se postaviti

Ti si sampion u maltretiranju sebe sav si dramatican, ne moraju svi tako sebe da muce. Ja to recimo ne zelim
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Wed Mar 10, 2021 9:51 am

Ti i dalje samo sereš. Ti pre svega ne znaš šta ćeš sam sa sobom, ne znaš kako sebi da pomogneš, pa naravno da ne možeš ni nikome drugom da pomogneš, niti to želiš, već samo kružiš sa jednog na drugog člana kome ćeš da sereš i misliš da si time veći, a samo ispadaš sve jadniji i jadniji.

Akkasha je član za opuštenu komunikaciju, bio je tu i Jurke sa kojim su mi razgovori znalili, a članovi koji su mi i najviše značili su njih dve koje sam već rekao, pa šta? Tu su od početka mog pisanja, i u glavnom kad mi napišu nešto, napišu smisleno i konkretno. Jer i njih dve rade na sebi, za razliku od tebe.

Ne znaš gde udaraš, i šta pričaš, gre'ota od života, bez obzira koliko si mi srao, i šta si sve lupetao o meni, ja ti nisam uzvraćao, jer sam svestan koliko ti je u stvari teško kad eto izgleda moraš tako da se ponašaš. Ti si za ozbiljnu psihijatriju, ovim se možeš dovesti samo u gore stanje, što i radiš, evo vidim da i umišljaš kako čitaš ljude, danas evo mene.

Kao da sam ti postao i opsesija "stopili ovo, stopili ono", jeb'o te.

Krenuo si i da pišeš kontradiktornosti, ali nema veze, samo nek se piše o meni. Juče nisam ni bio narkoman, a danas spominješ komunu. Hajde neka me neko uštine, da vidim da li sanjam ovo šta čitam.

Ako te toliko zanimam, ja nisam skoro 13 godina "na maminoj sisi". Dugo sam i živeo sam, ali sam se drigirao, da živim sa svojima, vratio sam se da bih se lečio. U lečenju sam imao dva kiksa, pa šta, to je sastavni deo borbe, i ja dajem sve od sebe da ispravim greške kod sebe, i šanse za neke ne daj Bože nove kikseve su sve manje, a zadnji kiks je bio mnogo kraći od prethodnog. Ja znam svoj put i cilj, i radim na njemu da ga ostvarim, i rešavam problem po problem kod sebe, a šta ti radiš?

Vidi se po pisanju da se nisi nigde makao otkad pišeš ovde, već si sve gori i gori. 4 puta banovan na forumu u podršku u oporavku, jaka ti je i podrška i oporavak. Svaka čast.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

Vas dvojica ste najgore tetke ili strine koje poznajem. Birajte sta vam je bezbolnije
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Wed Mar 10, 2021 10:43 am Vas dvojica ste najgore tetke ili strine koje poznajem. Birajte sta vam je bezbolnije
U prvu si, i ja sam debil kad se u opste dam u pisanje sa njim. Nekoliko puta sam rekao sebi da se necu vise upustati u bilo kakvo pisanje sa njim, pa opet pogresim, no definitivno mislim da je tome dosao kraj.

No dobro, bar sam svestan da imam jos posla oko sebe dosta.
StopBup

Post by StopBup »

Nisam ni tetka, ni strina, nego debil koji trosi vreme na pisanje sa nekim sa kim ne vredi pisati.

Nesvesno se upecas, kad se neko konstantno hvata tebe, i pise nebuloze, prvo sam ignorisao, pa se ipak upecao. Drobro si mi rekla, nema sta, moj napredak ipak nije toliki koliki sam mislio da jeste, kad dozvolim sebi da tako gubim vreme. No kao sto ja volim da kazem, doci ce to na svoje, i covek mora biti svestan kad gresi, i prihvatiti istinu kad mu neko kaze, jedino je tako napredak moguc...

Sve u svemu, hvala tebi Frajla, ti stvarno znas sta i kad treba da kazes, bez nekog stedjenja, nego direkt, ja to postujem i to su jedne od stvari koje mi ovde pomazu.

P.s. Kako se ti drzis ca cigarama, zivo me zanima?
xxxana

Post by xxxana »

[
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 2:00 pm, edited 1 time in total.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Wed Mar 10, 2021 11:11 am
Frajla wrote: Wed Mar 10, 2021 10:43 am Vas dvojica ste najgore tetke ili strine koje poznajem. Birajte sta vam je bezbolnije
:)
Lako je tebi smejati se. Video bih tebe da ti se desilo to sto i meni, da ne mozes da hodas kao covek, da ne smes da se obujes, da stalno moras da drzis nogu podignutu vodoravno, da si u stanu 24/7, i da se pri tom jos suzdrzavas od cigara. Sta ti ostaje u zivotu, malo knjiga, komp i hrana, pa je naravno i veca verovatnoca da ces se upustiti u glupavo pisanje. Nisam ja tetka ili strina bas kao sto kaze Frajla, ja sam ipak jak, samo sam i debil, hahahah. :D
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Wed Mar 10, 2021 11:11 am
Ali zato kad cika Stop stane na svoje noge, ima da bude "jebanje keve",hahah, salim se, nego sad ne mogu ni da treniram :( , bas sam se sjebao, jedina uteha mi je to sto sam sve blizi potpunom prestanku pusenja, da se vise resim i tog sranja u zivotu.

Drzi se Xxxana, prava si ti, nemoj da te plase price kao onog Nikole na "supstitucionoj tepapiji", radi na sebi, imaj cilj, svoj san, bori se za njega, i sansa za neko sranje ce biti sve manja i manja. Nikad nemoj bezati od sebe, niti se sklanjati od problema, nego ih resavaj. Izbegavaj situacije koje mogu da te vrate i korak nazad, i bice to sve dobro. ;)

Apstinencija sama po sebi ne znaci puno, ako ne radis na sebi i ne menjas se, to je bio moj slucaj do jesenas, ali ti si jos ranje krenula na pravi nacin u bitku, ispratio sam ja tebe odlicno!
licaninsasela

Post by licaninsasela »

da da u pravu si
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Wed Mar 10, 2021 10:49 am
U prvu si, i ja sam debil kad se u opste dam u pisanje sa njim. Nekoliko puta sam rekao sebi da se necu vise upustati u bilo kakvo pisanje sa njim, pa opet pogresim, no definitivno mislim da je tome dosao kraj.

No dobro, bar sam svestan da imam jos posla oko sebe dosta.
nemas se ti sta pecati na moju pricu stope.
Post Reply