TRULI KAPITALIZAM!!!Zona Sumraka wrote:ja planiram opet u meksiko
Nasa draga kafica!!!!
Moderator: sanela
- joesspappa
- joesspappa
Zašto ne može godišnji odmor ?
Godina ima 365 dana.
Svaki dan spavaš 8 sati što godišnje iznosi 121 dan, tako da ti je ostalo 365-121=244 dana.
Takode 8 sati dnevno se odmaraš što iznosi takode 121 dan, odnosno ostalo ti je 244-121=123 dana.
U godini ima 52 subote što znaci da ti je sada ostalo 123-52=71 dan.
Takode ima 52 nedelje što znaci da ti je ostalo 71-52=19 dana.
Svaki dan imaš pauzu od 30 minuta što godišnje iznosi 7 dana. Što znaci da ti je ostalo 19-7=12 dana.
Jedanaest dana su državni praznici što znaci da je ostao 1 dan.
Taj jedan dan je 1. maj kada se takode ne radi.
Sada bi ti hteo i godišnji... E pa ne može.
Godina ima 365 dana.
Svaki dan spavaš 8 sati što godišnje iznosi 121 dan, tako da ti je ostalo 365-121=244 dana.
Takode 8 sati dnevno se odmaraš što iznosi takode 121 dan, odnosno ostalo ti je 244-121=123 dana.
U godini ima 52 subote što znaci da ti je sada ostalo 123-52=71 dan.
Takode ima 52 nedelje što znaci da ti je ostalo 71-52=19 dana.
Svaki dan imaš pauzu od 30 minuta što godišnje iznosi 7 dana. Što znaci da ti je ostalo 19-7=12 dana.
Jedanaest dana su državni praznici što znaci da je ostao 1 dan.
Taj jedan dan je 1. maj kada se takode ne radi.
Sada bi ti hteo i godišnji... E pa ne može.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Radim radim nego sta ,chvarim se svaki dan po ovom suncu ocu da se slogiram
nisam se zaljubila znas da to meni tesko ide,cak i kad pomislim da jesam ono prodje nekako kao da se nije ni desilo ahhahahaha i sve mi tako prolazi ... jako jako retko se desi da mi neko zadrzi paznju duze od nedelju dana...inace sam odlicno,radim pa malo odmorim pa izadjem izblejim negde,pa malo visim po internetu i tako uglavnom zadovoljna sam svojim trenutnim zivotom
Sta ima kod tebe?

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky wrote:Radim radim nego sta ,chvarim se svaki dan po ovom suncu ocu da se slogiramnisam se zaljubila znas da to meni tesko ide,cak i kad pomislim da jesam ono prodje nekako kao da se nije ni desilo ahhahahaha i sve mi tako prolazi ... jako jako retko se desi da mi neko zadrzi paznju duze od nedelju dana...inace sam odlicno,radim pa malo odmorim pa izadjem izblejim negde,pa malo visim po internetu i tako uglavnom zadovoljna sam svojim trenutnim zivotom
Sta ima kod tebe?
uffffff, ne drzi mi paznju duze od 10 minuta....STA DA RADIM??? Plasim se da me niko nece skapirati, neko ko je str8 da kazem "normalan". Neko ko je iole ozbiljan kada se suoci sa cim treba da se bori do kraja zivota, kakva ce mu decica biti, kakva cu ja biti kao majka, mislim normalan decko ce o tome razmisljati sigurno a to meni sroza samopouzdanje skrooooz. Mislim sta cu mu ja kada moze da ima neku normalnu ribu i da ga "glava ne boli" sto bi rekli....

Ne znam.....poludecu od tih razmisljanja......tako bih volela porodicu jednoga dana.....da li cu biti u stanju, da li cu moci, iako nadjem nekog kako cu ja sve to psihicki podneti.... Bas me toliko toga muci u vezi sa ovom temom...
Needlework the way, never you betray
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
- joesspappa
Gledaj malo i sa veselije strane... jbg... imash iskustvo koje stvarno retko ko prezivi i dozivi, samim tim cesh, kao shto reche, biiti opreznija, promishljenija u nekim situacijama i stalozenija, brze ces kapirati stvari, premeravati iz svih mogucih uglova i kombinacija... I uopshte nisi toliko "nenormalna"... danashnje klinke, devojke, zene str8 su isto tako nenormalne... i od njih takodje boli glava... mozda i jache... jer po meni su nezasite... ne sve ali... ti bar imash gadnu skolu iza sebe... a one tek treba da nauce neke stvari...Sonja wrote: Mislim sta cu mu ja kada moze da ima neku normalnu ribu i da ga "glava ne boli" sto bi rekli...
Ne ocajavaj, "svaki lonac nadje poklopac".
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
- joesspappa