Ziva sam i trijezna sam. hvala vam svima sto ste pomislili na mene. prokleto sama, ali sama pala sama se ubila. Totalno sm ubijena u pojam, izgubila sam se, povukla, osamila, razocarala po 1000 put. povjerovala sam bila nekome.
Ovih dana ja sam bolestan od ljudi,
nemoj da me diras, sjutra me probudi
Adame, Yugo..Tesko za priznati..potpuno ste u pravu:( Boli namrtvo, svakim danom sve tuplje osjecam, kao da iscezavam.
goldy-Puno ti hvala i na PP
PsyTechGirl Tebi sam izuzetno, izuzetno zahvalna. Ne daj Boze da ti iole bude tesko..vazda cu biti tu za tebe. Al, vazda.SVAKI PUT KAD PROCITAM TVOJU RECENICU, DODJE MI DA BRIZNEM U PLAC-trenutno tuzni, ponekad me tolko raznjezis, stvarno te nekako kao sestru osjecam
Naci prenesite-poljubite je i zagrlite za poruku koju sam crvenim boldovala
eksice draga. Masu, dugo, dugo nismo pricale. Nemas pojma kolko stvari mi se izdesavalo.Ti ITEKAKO DOBRO znas moje misljenje o tebi. Nisam jedina osoba kojoj si pokusavala da pomognes savjetima, al znas i sama da sam i javno iznosila to nekolko put. ..bila sam sigurna da ces skontat kako bi ti sama ljudima dokazala koliko vrijedis. po tvom komentaru-inteligentnom, detaljnom se vidi koliko vrijedis. Nisi samo meni pruzala ovakve savjete, mnogi ljudi te spominju. Ne zaboravljamo te (Sorry sto pisem ovako..al kontas me) Necu vise duziti o tebi da ne bi otkrivala neke stvari koje ti ne zelis. Ljubac. Znala sam ja ko si ti. Osjecaju se mnoge stvari po pisanju. Ako nisi provalila da sam te ja bas odlicno procijenila, ne znam ko jeste onda.Ali, kod mene se stvarno masu stvari promijenilo i izdesavalo i stvarno nisi u toku. Znam da si iz najbolje namjere pisala. Nisam imla namjeru da te povrijedim, niti uvrijedim, istresem na tebe..napricam ti svasta..DAleko od toga..Moje misljenje je o tebi, ponavljam ostalo isto. Ali, vrijeme ide i stvari se mijenjaju.
I against I-moja ispovijest
Moderator: sanela
Re: I against I-moja ispovijest
Imam posao, al nedovoljna plata ni da sobu placam, a ne stan. A na forumu..ne znam..razmisljala sam da li i da rijec napisem.rekoh ti,ako imaš posao,ja bih na tvom mjestu pod hitno našla sobičak i maknula se od tog krtenskog brata koji će te na kraju dokrajčit ostaneš li...a i da ne radim,pa vjerum mi da bih radije otila privremeno u neku najbližu komunu da barem tamo nađem duševni mir,da se psihički oporavim barem do ljeta a tad na moru uvijek možeš naći nešto da radiš sezonski.....korak po korak,poslić po poslić....vjerovat i kad kad se pomoliti i već če se jednom ojaviti dostojno tebe,tvog obrazovanja i tvoje inteligencijee.....to su marija konkretni potezi u životu,tako se rješavaju problemi a ne čitajući sladunjave poruke podrške.
A sad se ti lijepo nastavi drugovat sa svojim vjernim i požrtvovanim prijateljima koji će ti pomoći riječima a ja ću nastavit tamo gdje sam stala...svako dobro i hvala na ODLIČNOJ PROCJENI
Ma, namrtvo, namrtvo mi je tesko. Naravno da nemam nista, a imam sve..jer ovo mi je sve
sjelena, samantha, Vudd, Vlado..Sasa
ZNACI MI ama svaka rijec. Nije imperativ pisati, naravno. Ko i sto sam ja kad me rodjena porodica..
Milicija..da i majka je predlagala da je zovnem dok me tukao. Uh, povraca mi se dok pisem
Ma meni su ta iskustva konstanta u zivotu...PsyTechGirl wrote:Baba Naco.. Slažem se skroz i skidam kapu ..
Te stvari su neke koje se nikada ne zaboravljaju .. Zauvek ostaju urezane bez obzira na sve..
Imala sam i ja slična iskustva sa tatom, ali nebih sad o tome..
Sve što želim reći je da razumem, slažem se i podržavam uz pregršt smajlića i ostalih sranja ..
Ne znam ni sama sta sam trazila. eto..Boli me. Tvoji komentari su me, u pravo zbog toga sto sam prokleti pravdas i branila sam te dok su te drugi napadali, iznenadili. Ne u smislu vracanja usluge, daleko od toga. To i ne trazim. Nego sam se i sama zapitala jesu li ostali bili u pravu kada su pisali o tebi.eksica wrote: .A da i ne govorim koliko svi,počev od mene nismo kompetentni niti kvalificirani da ocjenjujemo ovako složene situacije kao što je njena....samo postoji jedna istina od davnina,potvrđena svim naukama...zlostavljan je onaj ko sebi to dozvoljava,izlaz uvijek postoji ali na žalost,psihologija često potrvrđuje da same žrtve i ne žele da se otrgnu od svega toga zbog velikog nedostatka samopoštovanja,zato što negdje duboko u sebi vjeruju da i ne zaslužuju bolje.....tako kaže nauka.
nebitno, meni si draga.
sjelena. Stvarno ti od srca hvala na posvecenoj paznji. Stvarno su mi ruke svezane kao na goldinom avatary.sjelena wrote:ok, cool. ako zna i ima... cemu onda pisanije ovde? Sta dokazujes?eksica wrote:Zna Marija odlično i tko sam i što sam u njenom životu i koliku moju podršku ima ali rame za plakanje dok sama ništa konkretno ne Čini,neću joj biti jer to joj ne čini ništa konstruktivno.
to sto nije poslusala tvoj savet, ne znaci da treba da se ljutis na nju zbog toga. Razni smo ljudi.
Pomenuh gore da mi je majka spomenula zvanje policije..i to je prijetnja s obzirom na proslost. Ovo nije Amerika, ovo je Podgorica. I da je Amerika spomenuli bi zavisnicku proslost. Sigurna kuca..automatsko gubljenje posla (previse javno iznosenje)
To su cinjenice. nazalost
Naco, mislim da si spomenula da mislis da sam ok jer ne pisem..Pa kuci jesam. Brat je otputovao. Kuci mi jos uvjek ne radi net. Nece u skorije vrijeme. Majka nekako pokusava sa mnom da prica-progovara. Boli ljudi namrtvo. Ostali roditelji se trude da pomognu svom djetetu kolko se moze..Idu tamo vamo..Znam, svjesna sam kolko je mojoj majki tesko..Uh, ma meni je..nemam volje, ne mogu iz sebe da izbacim
Last edited by heroinapg on Fri Mar 27, 2009 6:38 pm, edited 1 time in total.
Ma neka si ti ziva i trijezna,pa nesto ce biti dobro.
Pozdrav.
Pozdrav.
- PsyTechGirl
Uhh, napokon si se javila.. Već, sam mislila ko zna šta ..
Kako si mi sada ??
Kako se osećaš ??
Kakva je situacija kod tebe ??
Mnogo sam mislila na tebe, ali sve reko neću da kuckam previše ovde, da ne pokrećem neke kojekakve priče, javićeš se ti već.. a vreme prolazi..
Uh, još jednom - hvala što si se javila! Ljubim te i samo budi jaka ..

Kako si mi sada ??
Kako se osećaš ??
Kakva je situacija kod tebe ??
Mnogo sam mislila na tebe, ali sve reko neću da kuckam previše ovde, da ne pokrećem neke kojekakve priče, javićeš se ti već.. a vreme prolazi..
Uh, još jednom - hvala što si se javila! Ljubim te i samo budi jaka ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
Dakle, u tom zecu leži grm..heroinapg wrote: Brat je otputovao.

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
pozdrav Sasa i potpuno si u pravu, ali sama ne mogu-bukvalno sam sama samcijata. Napao je i mog kolegu kada me dopratio sa sastanka. sasa, ja vapim za pomoci, trazim je konstatno..to jesu "moji".. samo se tako ne ponasaju. TO BOLI.saša-ex wrote: Zašto ne tražiš pomoć od svojih? Pričaj sa ljudima. Mi ti ne možemo nikako pomoći, ne računam da je tebi sada dovoljno pregršt smajlija i saosećanja. Kažeš da hoćeš da čuješ razna mišljenja ali čim si od Eksice čula ono što ti se ne sviđa, obrušila si se na nju. Ne kažem da je ona u pravu ali šta god da ti mi odavde dobacujemo i pametujemo, tebe ne spašava od batina. Moraš sama ući u borbu.
u borbu se goloruk ne moze ici Sasa. Niko, al apsolutno niko vise ne zeli da se mijesa. Kontaju ljudi da nasi porodicni problemi traju i od prije mog. Bezbroj solucija su nudili kao pomoc posle tatine smrti. Bukvalno kogod se umijesa, ispada da je izmedju dviej vatre. Na necijoj strani. A to su porodicni prijatelji.
Umorna sam od svega..Ma ljudi koji nas duze znaju ne dolaze kada je on tu. Majka ga pokriva! KAKVI crni prijatelji. Nema nikog kada je tesko. I nesto ljudi sto sam u poslednje vrijeme kao drugove prihvatila bila..puh..
Da:{PsyTechGirl wrote:Dakle, u tom zecu leži grm..heroinapg wrote: Brat je otputovao.
Majka je mirnija i nekako mi se, iako stravljena priblizava. hvaLA