Da Oci moje drage....
U roku od nedelju dana 2 puta hitna,2 puta me napali,dalje ne bih....To je STREET,ali cak i ja koja ga dobro poznajem ne mogu to wise...a ni ono drugo...preostaje samo pokusawati....
Treba da odem u Marjanowac....
Wec LUUUUUUUUDIM..............................
Ljubim was .................
PEPELJUGA....priča u nastavcima
Moderator: sanela
Re: PEPELJUGA....priča u nastavcima
She is in love with herself
She likes the Dark
and on her milk-white neck
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
- PROČITAJ ME
............ veliki pozdrav za djevojke.............. Pepe svi smo mi tu negdje sa osjećajima.. depresije........... evo ja se kobeljam nekako............... uspjela sam ući u apoteku i kupiti samo tablu kafetina..... i ništa više. namjenski odem da vidim koliko sam jaka. i da li sam uopće imalo jaka, što se tiče tableta... da se pohvalim ne kupim ništa, a malo mi je falilo. jebo te gledam one rafe i kontam da mi je ovo da mi je ono..... ali sam uspjela da apotekarki kažem samo dat ćete mi tablu kafetina...... ponosna sam na sebe............... vidim da mogu......... valjda ću tako i nastaviti.... to mi je bio pravi test, vjeruj mi............... nego čitam te stalno............ i tebe koliko vidim prenosi raspoloženja pucaju kao i mene. kao i većinu ovdje. jebo te niko nije sekunde stabilan. krećem od sebe.............. čuvaj se. ljubi Jaca. piši.............. 

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Heyyy....PROČITAJ ME wrote:............ veliki pozdrav za djevojke.............. Pepe svi smo mi tu negdje sa osjećajima.. depresije........... evo ja se kobeljam nekako............... uspjela sam ući u apoteku i kupiti samo tablu kafetina..... i ništa više. namjenski odem da vidim koliko sam jaka. i da li sam uopće imalo jaka, što se tiče tableta... da se pohvalim ne kupim ništa, a malo mi je falilo. jebo te gledam one rafe i kontam da mi je ovo da mi je ono..... ali sam uspjela da apotekarki kažem samo dat ćete mi tablu kafetina...... ponosna sam na sebe............... vidim da mogu......... valjda ću tako i nastaviti.... to mi je bio pravi test, vjeruj mi............... nego čitam te stalno............ i tebe koliko vidim prenosi raspoloženja pucaju kao i mene. kao i većinu ovdje. jebo te niko nije sekunde stabilan. krećem od sebe.............. čuvaj se. ljubi Jaca. piši..............
Potpisujem....
KISS.........................
=D> :smt049 :smt038 za danasnji test!
She is in love with herself
She likes the Dark
the Devils mark!
She likes the Dark
the Devils mark!
- PROČITAJ ME
................. hvala mila na podršci javi se preko pp. da se bolje upoznamo, ako želiš............... ali zaista je pravi test bio, sama sobom sam zadovoljna...... pozdrav od kolegice Jace.......... ljubim............ 

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Hei,..pepe,...ne bih sad pisao romane i to,..ovde sam samo zato da ti napisem,..kako mislimo na tebe i zelimo ti sunce na svakom koraku,..Ne daj se!!!
pozz...
pozz...
tryin" to be the best of me,...
- pepeljuga84
Teško mi je...
Furam taj aerobik...furam neke lažne osmehe-ipak ne ide.
Trudim se da budem jaka,trudim se da živai....
Ne znam-ne mogu da shvatim....
Da li je u pitanju medikametozna terapija koja mi ne odgovara-šta li je-ne znam.
Ipak,činjenica je da otkada mi je promenjena terapija ja se osećam ,bukvalno,i bez preterivanja gore nego ikada tokom svih mojih terapija.
Loše mi je,loše.
Moji me bodre,u svakoj sekundi su kraj mene,trude se da me izvuku iz depresije.Uvek su tu.Daju poslednje atome svoje anage.Hvala im oni su mi najveća podrška.
Uostalom da se primetiti i po mom pisanju.
Nema poleta,nema razdraganosti,nema radosti.
Jako mi je teško.
Borim se sa životom,borim se sa samom sobom....
Konfuzna sam i tako pišem,izvinite zbog toga,ali iskreno mi je teško i ne mogu biti skroz bistrog uma.
Treba mi sreća,trebaju mi osmesi sbog malih stvari....
Ne znam kako i šta dalje...
.
Furam taj aerobik...furam neke lažne osmehe-ipak ne ide.
Trudim se da budem jaka,trudim se da živai....
Ne znam-ne mogu da shvatim....
Da li je u pitanju medikametozna terapija koja mi ne odgovara-šta li je-ne znam.
Ipak,činjenica je da otkada mi je promenjena terapija ja se osećam ,bukvalno,i bez preterivanja gore nego ikada tokom svih mojih terapija.
Loše mi je,loše.
Moji me bodre,u svakoj sekundi su kraj mene,trude se da me izvuku iz depresije.Uvek su tu.Daju poslednje atome svoje anage.Hvala im oni su mi najveća podrška.
Uostalom da se primetiti i po mom pisanju.
Nema poleta,nema razdraganosti,nema radosti.
Jako mi je teško.
Borim se sa životom,borim se sa samom sobom....
Konfuzna sam i tako pišem,izvinite zbog toga,ali iskreno mi je teško i ne mogu biti skroz bistrog uma.
Treba mi sreća,trebaju mi osmesi sbog malih stvari....
Ne znam kako i šta dalje...
.
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Predpostavljam da cjesh recji terapeutu za mishljenje o medikamentima i to...ono..nemoj da te bude blam i to..al predpostavljam i da nije...Polako bicje bolje sigurno...a..mache...kuche? Jel imash neko zivotinjche? Ako ti oni ne izmame osmeh ne znam shta moze onda...Ma bicje sve ok. Zao mi je shto mora da ti bude tako teshko,,,Nadam se da i ne mora da cje samo promena lekova uchiniti da ipak sve bude mnogo podnoshljivije.
- pepeljuga84
Imam mačora.....
Evo sad treba da odem do doktorke....
Evo sad treba da odem do doktorke....
Možda spava sa očima iznad svakog zla,

-
Draga moja Pepe evo i mene iako ne pisem svaki dan tu sam da te podrzim. polako samo, evo svako od nas pada u bedake i ja takodje a pre par dana sam bio super, nazalost eto sitnica je dovoljna da nas izbaci iz kolosjeka. eto mene ljubavni problemcici izbacise i poceo sam malo po malo drinkati nista strasno ali da se smirim jer tablete mi ne pomazu u ovom slucaju, ali dupli viski mi dobro dodje da se sredim, jer poceo mi pritisak rast i veoma jako preko 220 sa 120 sto bas i nije normalno ali tacno kada se nesto zakacim sa dragom ja osetim da me pocne gusiti pa opet skivi i mir, e sad otisla vlasa skivija za tri dana inace nikada nisam pio pa evo za dva dana flasa stoka i vidim da ne vodi to nigde pa pod hitno moram prestati ali moji kao evo vidis da ti je bolje a ja puna usta zvakacih i da da super mi je mislim u sebi jebem ga moram prekinuti sa tim
drzi mi se
drzi mi se