Madison Avenue - Don't Call Me Baby
Neces pjesmu..

Moderator: sanela
. by sanela-topic zakljucan26 Okt 2005, 12:46
Čuj manson. Meni je drago što si se ti registrovao i postao novi član naše internet zajednice i zato ti želim dobrodošlicu. Ali te isto tako MOLIM da pročitaš pravila foruma prije nego što napiše bilo koji novi post.
Klikni na ovaj link ispod da bi našao pravila:
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?t=4
E sad, u ovom postu iznad pljuješ na ljude koji se nalaze na ovom forumu i koji redovno dolaze. Ako želiš da te ljudi ozbiljno shvate i ne dožive kao još jednog provokatora koji je naletio na ovaj sajt, ja bih te zamolila da malo pripaziš na rječnik kojim pišeš. Na ovaj način na koji si počeo pisati, vjerujem da ćeš samo izazvati bujicu negativnih reakcija i ljudi se neće ni potruditi da razmisle ozbiljno o onome šta si napisao
Ja sam se raspravljala sa ljudima i nekako poqsavam..batalila sam. Ko razumije, razumije-njemu dvije.POzdrav...Hvala na poslednjem postu!(Stavi ga na vidljivije mjesto)..Dio sam citirala..ostalo znas. A, dobra je ona stara pjesma o slatka, slatka mala Ramona tako sam se j a zvala na uho.hr...ali tamo daju recepte da se bolje uradis...MANS0N wrote: .Ima jos nesto,ja se ovim bavim iz hobija,ponekad nekom stvarno i pomognem,meni ovo natezanje iskreno ne treba niti me slabi niti jaca,ovo radim jer zelim dobro.Nista vise..
Ti si naravo taj koji dijeli ljude na ove i one.Ego-trip "do jaja".Ne razgovaram normalno sa krelcima koji manipulisu ,muljaju,lazu,sa narkomanima koji nemaju hrabrosti i snage da urade nesto za sebe i svoje porodice,koji su krpelji i beskicmenjaci.
Dobar ti hobi,24/7 vremena ti oduzima.Ima jos nesto,ja se ovim bavim iz hobija