Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Znam da će neko pomisliti da branim tu sasranu supstituciju, ali me zanima nešto Psy.
Misliš da nije u redu biti, evo recimona održavanju Subutexom, a u redu je da ti već evo drugu godinu mama svako juto stavi Nalorex i antidepresiv u usta, te se raditi svime što naiđe osim najdražim horsom, jer jebiga - taj blokator, majku li mu njegovu ko ga izmisli....
AnAna_mo wrote:Znam da će neko pomisliti da branim tu sasranu supstituciju, ali me zanima nešto Psy.
Misliš da nije u redu biti, evo recimona održavanju Subutexom, a u redu je da ti već evo drugu godinu mama svako juto stavi Nalorex i antidepresiv u usta, te se raditi svime što naiđe osim najdražim horsom, jer jebiga - taj blokator, majku li mu njegovu ko ga izmisli....
Draga Anna..
Ja antidepresive ne pijem skoro godinu dana!!
Istina je da pijem Nalorex i to 1/4 svako jutro.. Da, mama mi daje u usta i obema nam to sasvim odgovara.
Misliš da je to nešto loše, ili šta ??
Ne kapiram ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
A što se ostalih Supstanci tiče, jebiga ja još uvek bijem Rat, nije još ništa gotovo..
A šta bi bilo da nema tog Bloka svako jutro, to niko ne zna, a mene strah i da pomislim..
Pa šta misliš, zašto ga još uvek pijem >??
Misliš da mi je baš tako zabavno i da baš imam para na bacanje.. ??
Pa nije ni jedno ni drugo, nego nešto sasvim treće ............
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Pa jebote nemoj se žestiti, naravano da ne mislim da je loše uzimanje blokatora niti mislim da ga piješ iz zajebancije, jer ti se sviđa njihov okus ili eto, nemaš na št drugo davati pare. Nego mislim da nije baš fino uz to piti, pušiti travu, vući spid...
Samo to.
AnAna_mo wrote:Pa jebote nemoj se žestiti, naravano da ne mislim da je loše uzimanje blokatora niti mislim da ga piješ iz zajebancije, jer ti se sviđa njihov okus ili eto, nemaš na št drugo davati pare. Nego mislim da nije baš fino uz to piti, pušiti travu, vući spid...
Samo to.
Eeee, ne žestim se majke mi. Bar ovaj put
Pogrešno si me skontala..
A ova zadnja rečenica je full tačna.
U pravu si.
Nije baš fino ..
Ali, šta si ti time htela da kažeš ??
Slobodno, nemoj se ustručavati.. Objasni, jer ja ne razumem ??
Pa kako misliš šta sam time htjela da kažem? Napisala sam u zadnja tri posta, u zadnjem posebno. Nije da osporavam nijedan način (ko sam to ja?)...
Ma sad sam se zbunila!!!
Neka dok mi se vrati misao. :smt102
AnAna_mo wrote:Pa kako misliš šta sam time htjela da kažem? Napisala sam u zadnja tri posta, u zadnjem posebno. Nije da osporavam nijedan način (ko sam to ja?)...
Ma sad sam se zbunila!!!
Neka dok mi se vrati misao. :smt102
Hahahahahah 'šta je s' mozgom??' aaa ??
Ajde, sa zadovoljstvom ću ti uvek odgovoriti sve na ovu temu..
Ljubim
To sto ti radis uopste nije resavanje problema, jednu supstancu si zamenila gomilom drugih...
Mislim da je to Anna htela da kaze... A znam da i ti to znas, taj blok ti samo kupuje vreme...
Resavaj se bre svega, jer su vece sanse da opet sa tih drugih predjes na d...ma koliko ti bila odlucna u tome da neces... "psiha ti se ne oporavlja pored tih supstanci" :rolleyes:
Veliki pozdrav za tebe, i mani se gluposti