Nesto slicno zivotu...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

davor

Re: Nesto slicno zivotu...

Post by davor »

Sale pozdrav ,javi kad je Sevilji vjencanje da dodem i pucam iz pistolja :D
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
saša-ex

Post by saša-ex »

A Bora da dovede trubace :)
Hvala ti na odgovoru Ani.
SAMO CEO ŽIVOT...
sanela

Post by sanela »

Ja bih mogla zaigrati u kolu ;) to mi pristaje uz karakter.

PS. Ana, poslala sam ti PM.
saša-ex

Post by saša-ex »

A posto ovde ima jos postovalaca lika i dela gore nam spomenutog Seville (Nidze), bila bi to zanimljiva svadba... Recimo gospodin Calo da mase zastavom (naravno srpskom), a Joespapa da cita spisak poklona :)
Ana, izvini za skretanje sa teme, bilo je jace...
SAMO CEO ŽIVOT...
davor

Post by davor »

Ana gdje si jesi ziva
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Kao prvo, hvala vam svima na odgovorima i mišljenjima.
Sale, Sanela i Davor - puno ste mi pomogli, što više znam to bolje.
Davore zapisala sam broj, bit će mi drago da se čujemo/vidimo u Sarajevu. Inače, ja sam iz Mostara.
Kod mene sve po starom, Ok,nije baš - ima nekoliko dana lagano (ali jako lagano) smanjujem heptanon i sve ove silne tablete što svakodnevno krkam dabi i kriza bila što slabija. Ipak sam ja na heroinu od 2005. (savrlo,vrlo kratkim - sićušnim prekidima/apstinencijama), a na metadonu od početka 2007. sa samo jednom pauzom od ne znam ni ja točno koliko - možda tri mjeseca,nisam sigurna. I uz sve to pijem lexiliume, apaurine, trodone i ostale tablete te vrste.
Uglavnom,idem da rješavam te papire, pa da što prije odem. Po prvi puta u životu osjetim (znači ovo je moja odluka) da je stvarno vrijeme da nešto konkretno poduzmem, da svoj život uzmem u svoje ruke... Jer ja sam bukvalno došla pred zid, ako me razumijete. Dosta je bilo životarenja i življenja nečega sličnom životu. Tek mi je 21 godina, imam još uvijek mnogo vremena da ispravim pogreške, počnem ispočetka i krenem sa kvalitetnim životom.
Šta vi mislite?
Pozdrav svima i hvala vam na savjetima i brizi!
Vaša mala Ana iz vrelog, užarenom Mostara.
:)
Potpis.
klara60

Post by klara60 »

AnAna_mo wrote:Tek mi je 21 godina, imam još uvijek mnogo vremena da ispravim pogreške, počnem ispočetka i krenem sa kvalitetnim životom.
Draga Ana, moja kcerka je tvoja generacija i za godinu dana apstinencije (bojim se glasno izgovoriti, da sta ne ureknem) je postigla toliko mnogo u zivotu, od osam polozenih ispita, teznjom za sto boljoim ocjenom koja bi pratila njeno realno znanje iz te oblasti, promjene u ponasanju, izboru zivotnih ciljeva i ideala, promjene u fizickom izgledu, komunikaciji u svim smjerovima (u porodici, sa prijateljima, na fax-u) i to sve u najboljem svjetlu...svime time brise tragove proslosti (drogiranja-cini mi se da se sve manje ljudi sjeca toga, a i ko se prisjeti, njemu se opet cini da je to kratko trajalo i da je sve beznacajnije). Ona bukvalno sada sazrijeva, sada se oblikuje, a mi pouceni losim iskustvom, to mlado stvorenje sada sa udostrucenom paznjom i ljubavlju pomazemo da preuzme ispravan oblik i da pravilno sazrije (znam da ce i tvoji roditelji ciniti isto). Eto, moja kcerka je bila neki dan na koncertu i super joj je bilo sto ga je dozivjela bez ikakvih stimulansa...Moze se o ovome na dugacko pisati, za sada samo da ti kazem iz iskustva moje kcerke: Nije kasno, ti sve mozes samo ako hoces!
PS-Iskreno se nadam da sada zaista hoces!
davor

Post by davor »

Vazi Ana javi se kad dodes u Sarajevo..Hajde sad samo naprijed
7474

Post by 7474 »

dej si, Anna??

nisam bio na forumu danima.. nisam te sretao ni na fejsu..
nisam skontao koliko je sranje naraslo... jbg!

kontam da si se načitala i naslušala šablona,klišea i ostalih sranja.. jedan nisi pročitala, siguran sam.. slušaj!

ako sam se ja, mator konj, skinuo u 36. (što je vrlo diskutabilno, after all, videćemo za koji dan koliko će me ovaj put apstinencija drzati...hm... bolje reći drkati....).. znači, AKO SAM JA MOG'O, MOZE SVAKO!!!!

sve najbolje!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ana moja.. Pa gde si, šta si, kako si ????????
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply