-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
heroinapg

Severinom protiv boiolesti zavisnosti

Post by heroinapg »

Tuzna..Vracam se...Idem, al se necu okretat..Nema sorry..Idemo dalje..Naravno! U svjetu tajni, mi nismo samiii..Ali nema :(
Dokgod je :( - :D Ne mijenjaj nick..Sebe si promijenila..Imas Ti nesto sto rijetko ko ima na ovom forumu.Gore glavu!
Pazi ti kog ttreba da poslusamo. :wink: .Mislim, okEj ObEj da sam nastrana..Da je stvarno ljekovito-mozda da neki topic postavimo:} Nevjerovatno da je ovo pusteno u etar.. :axe: Rimuje se, nema kaj?!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nobv4F90CBU[/youtube]-pjesmica-rimica-Zdravo Marijo!

Rakija se liječi vinom,
Rakija is cured with wine
Marihuana kokainom
Marihuana with cocaine
Sve ostalo, sve ostalo
Everything else, everything else
Sve ostalo Severinom.
Everything else with Severina

Škorpija, i ti, i ja
Scorpio, you and I
Paz' da se ne spotaknemo.
Beware that we don't stumble
Do sad se ni jedna nije žalila.
So far noone (no girl) has regreted (being with you)
Pu, da te ne ureknemo.
Pu, so we don't overlook you

Noć, dvije, malo li je
A night, or two, isn't it enough
Paz' da se ne naviknemo
Beware that we don't get addicted
Sviđa mi se tvoja anatomija.
I like your anatomy
Pu, da te ne ureknemo.

Nekad si mi dobar,
Sometimes you are good to me
Nekad ne valjaš
Sometimes you are worthless
Valjaš, valjaš, valjaš momak
You're worthy, you're worthy, you´re a worthy guy
Da me zabavljaš.
To amuse me

Molite se, cure,
Pray girls
Molite se,
Pray
Molim se i ja.
I also pray
Aleluja.
Halleluja

Daj nam, Bože, više
God give us more
Muškaraca nego godina.
Men than years
Aleluja.
Halleluja

Rakija se liječi vinom,
Rakija is cured with wine
Marihuana kokainom
Marihuana with cocaine
Sve ostalo, sve ostalo
Everything else, everything else
Sve ostalo Severinom.
Everything else with Severina

Zdravo, Marijo,
Hello Marija
Neka bude volja tvoja,
Let it be your will
Da ne budem stara cura,
That I won´t be an old girl
Bez avantura.
Without adventures
Aleluja, aleluja, aleluja.
Halleluja, Halleluja, Halleluja

Ne bih ni ja, ali prija.
I don´t want to either, but it´s pleasent
Hajde da se dotaknemo,
Come on let´s touch
Bit će noćas maratonija
Tonight will be a marathon
Pu, da te ne ureknemo.

Škorpija, i ti, i ja
Scorpio, you and I
Paz' da se ne spotaknemo.
Beware that we don't stumble
Do sad se ni jedna nije žalila.
So far noone (no girl) has regreted (being with you)
Pu, da te ne ureknemo.

* Pu is a spitting noise

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by ?!? »

Ti se ne okrenu ni kad vikunh Bolje da jogiras, nego da se drogiras. Sta treba da uradim, Marija?!? Vidio sam slusalice..znamo se odavno...Reci...Letjecemo kao meci (Ja!)
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Pozdrav
kako si mi? evo procitah ja tvoj topik kao sto sam obecao, odlicno pises samo sestro slatka predugo za ovaj moj uspavani mozak koji moze ostati skoncentrisan svega pola sata. eto namucih se ali procitah nije mi se spavalo. malo tvojih odlicnih tekstova malo mojih programa za putovanja u mojoj agenciji nova godina u Rimu, Parisu, Istanbulu i Amterdamu a gde cu ja jos pojma ne znam, najedno od ovih mesta verovatno, ici raditi ne uzivati.
Moracu nesto smisliti za nas forumase neko zgodno putovanje. yugo gde si ti? moramo ono odraditi sto smo se dogovarali, vreme snega se blizi a moji cekaju da se ponuda napise uradi.
Heroina i rajouno dodjite u ns dolazim onda i ja. oja ex ce tada izaci iz stana tako smo se dogovorili i imamo onda jos jednu malu gajbu.
poz M. javi se
?!?

Post by ?!? »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=347E1qADCdQ[/youtube]
Pravim budalu od sebe?!?
?!?

Post by ?!? »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xi8DS7Ls7I4[/youtube]
Pomagajte drugovi-Oliver Mandic

zar niko nece da mi odgovori?! Ne mogu da vjerujem..a iskren sam..I Marija jesam marihuanu pusio, mogu da otvorim topic, znam da znas da umijem..Ti znas zasto sam tu.Moze li iko bar nesto uradit?!
tubalkain

Post by tubalkain »

Uspomene.

Ne znam jel' ova jugo muzika stvarno bila tolko dobra ili se to samo meni ćini. Kad sam probao dal' se svidja Dugme ili Azra recimo Amerikancima, ma kakvi. Možda svako voli svoje, ili su pak ti ritmovi više za našu balkansku dušu.
YugoStar

Post by YugoStar »

:smt023
Najdrugarskiji PDT_Love_18
heroinapg

NAcini?!

Post by heroinapg »

MANS0N wrote:Heroina koji su to nacini,hajd ih nabroj sviju ti?
Ne znam što baš mene prozivaš, kaad je forum prepun ljudi koji su se skinuli na razne načine..Osnovno, što mogu da primijetim, brate, je da ne moraš da bolduješ sve..Vidimo mi što pišeš. Ti ideš na NA sastanke.?!.Ako si se tamo našao-To je Tvoj način. Znam da si okružen divni ljudima..tako da. Ne moraš boldovat-naglašavat sve..čitamo te..MANSONE brate, euforija se javlja kada uspostavis apstinenciju, pocnes sa svima da se sprdas..Spustaj loptu brate..Valjda kontas kakva je Namjera il DA BOLDUJEM
:wink: U knjizi “12 programa” su takođe navedeni načini-po njima neuspješni, po nekom uspješni..Glavno je da ostanemo čisti…
NA sastanci-Išla sam na njih (Objasnila sam ti preko PP)..I tamo su ljudi dolazili izdrogirani-konstantno *(kada sam ja išla)..Nemam ništa protiv, naravno..Da se pruži ne znm kolko šansi, jer ovo je borba za Cio Život..A ti ides na kvalitetne satsanke, ne znam zasto se svadjas?!
Komune-Nisam bila u njima..Pitao si na topicu gdje momak koji je 8 godina čist?! Imaš gore desno bijeli trougao piše pretraga-ukucaj riječ..I “ispanuċe linkovi”..NA forumu sve piše, doduše, nije boldovano, al ko želi čita.
REto centri-Nisam bila-Nisam dovoljno kompetentna
Znam ljude koji su apsolutno sami prestali da se drogiraju. One koji su uz pomoc i podrsku ukucana ili supruge...muza... partnera, roditelja
Nažalost i ljude koji sui z koomune izašli, ali su 1. dan sreli staro društvo-i napravili recidiv
Implatantni (Čast izuzecima!)-meni je upuċeno pitanje, govorim samo u svoje ime, iz svog iskustva..Nakon “skidanja” istog-kako je istekao..recidiv..POtrebno je ipak razmisliti šta posle tih privremenih rešenja, što su neki ljudi sa foruma uradili.Uspješno
Blokatori- brisnnje pamċenja, liječenje za tri dana, detox..JA ne vjerujem u to…Ako te što još zanima, brate…Pitaj sve oket..Nema ljutiš?!
“Lako” se fizički skinut, bitno je održavati apstinenciju..stabiilnu..imati na umu šta te vodi ka recidivu…
NAravno, neka svako doda gdjegod "svoj" nacin kako...Ako sam sta zaboravila nije bilo namjerno...
MANSON-e ne drogiramo se vise?! Nismo svemocni?! Vjerujem da imate simptome koji vode reciidvu...VAse grupa, kao i ovdje sada su izuzetno kvalitetne, ako treba..Imas na forumu..NAdji il stagod..NAdji il se snadji..Tu smo

O svake vrste lijecenja uzmes ono sto Ti dgovara-parafraziram....Sve naj, brate!
Iskreno, brate..Ne svadjam se, iz najbolje namjere qcam a sve ti je vec otkucano...Al, evo da budem spijun jednom i ja :wink: DA otqcam
Marija

P.S. ?!? Kasnije, ako stignem..Stvarno mos otvorit topic, a nisam te cula....Hvala vam na PP- :arrow: prijateljskoj podrsci, drugari:}:prayer:
YugoStar-Najdrugarskiji hvala..Okej je lik-Al ja sam....
Last edited by heroinapg on Sun Oct 26, 2008 5:01 pm, edited 1 time in total.
MANS0N

Post by MANS0N »

Eh super sto to napisa.Zatrazio sam jer je dobro da podjelis iskustvo i svoje znanje sa nekim ko hoce da skine.I stvarno si fino to uradila,hvala. :)
p.s. Ja to malo da prica sa upitnika i spotova ,predje na nesto konstruktivnije,slobodno zauzmi stav i nemoj sta zamjerit. :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
heroinapg

Post by heroinapg »

E, hvala Ti na odobrenju, brate MANSONe..Taman htjedoh da ostanem bez stava-Uzgred, bold znaci i celav :wink: Ma nema zamjerke, ja sam jasna bila..ne bas od pocetka na fourmu, ali..Nije frka..KOnstruktivnih prica imas masu..I mojih, naravno...pored ostalih.Pozz!Evo da se editujem, sto sam mozda ar puta uradila.ces konstruktivne price?!

Idi na
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=7&t=1851
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=11&t=1843
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=7&t=1750
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=3&t=2202
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=3&t=2079
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=3&t=1961

A ovaj poslednji post ti nista brate ne razumijem..Mada smo ti mi Crnogorci glupi..Tj Ja...
Kako se citaju ovi brojevi-cemu ovo sluzi, a uopste i ne radi?!
idi na
Last edited by heroinapg on Sun Oct 26, 2008 5:52 pm, edited 3 times in total.
Locked