Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

pa nije bivsa juga bila sovjetski savez da ne mozes da popamtis gdje je koji dio...
chill_out

Post by chill_out »

Neću sad pisat roman- jednostavno neznam ni na koliko su se djelova raspali ni SSSR ni JUGOSLAVIJA. A ukoliko me želiš za to optužit- za NEZNANJE- možeš slobodno. A ja ću se u međuvremenu pozabavit atlasom... :wink:
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

:-s

ovaj...to sa atlasom je dobra ideja...
chill_out

Post by chill_out »

Nemoj se toliko čudit. Ima nas svakakvih- :oops: A ja sam ti bar iskreno rekla što je... :? Pa makar ispala totalni kreten. :twisted: Al možda se neko i nasmijao :lol: -neznanje je out al je funny (sometimes)....
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
star

Post by star »

Zapravo se Jugoslavija nikada nije ni raspala! Nakon stogodišnjeg rata između Jugoslovena, Čečena , Izraela i Mletačke Republike, pripala je Istočnom Rimskom carstvu! No, nema frke! To se uči tek na petoj godini politikologije! :-D Nije lako nama Rusima!
Nego, ja se zaglavila ispred Tv-a buljeći 20 sati dnevno u Velikog brata! Ima li još neki takav besposličar? Da razmenimo utiske? Šta mislite da li su Danijela Vranjep i Maca narkomani? Ispada da je cela ekipa sastavljena od bivših, sadašnjih i budućih narkomana?!
Jeste li otkrili zašto se Maca češe? ILi zašto je ona manekenka lepa a glupa?
joesspappa

Post by joesspappa »

Ispada da je cela ekipa sastavljena od bivših, sadašnjih i budućih narkomana?!

HAHA! Big Brother...
Ja mislim da su svi oni manje vishe navucheni na neku vrstu droga... Sale je definitivno probao mnogo vrsta dok je ziveo u UK. Maca je po nastupu i ceshanju sigurno nakacen na "neshto" ili je bar bio... A "lepa" (meni se nimalo nije dopala, a i nikad je nisam ni video ni cuo za nju) manekenka je toliko plitka i glupava, tako da ne verujem da ima pojma o gudri, sem ako je nisu dopingovali po snimanjima... Svako od njih je ziveo nekim ludim zivotom. Sinoc na Pinku u zvezdama granda sede Aca aka SHmrkas Lukas, Pedja THE boy, Sale i onaj novinar Aleksandar... kakva ekipa... strashno... izvredjashe onu decu shto pevaju... a oni najgori od sve dece - paraziti jedan do drugog....
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
chill_out

Post by chill_out »

Ma BRAVO STAR :smt038 !!! Povijest mi je uvijek bila višak pošto živim sada. A one važnije podatke sam si memorirala-one iz kojih se da izvući pouka... Tako da ti HVALA na još jednoj meni bespotrebnoj i bezvrijednoj informaciji koja se uči na tako cijenjenoj i veoma bitnoj grani znanosti- Politologiji...
chill_out

Post by chill_out »

Ima koga za kafu??? Uh, na poslu sam, imam posla, ne da mi se ništa- već mi je dodijala ova butiga a nisan je ni otvorila kako bog zapovida? Jel itko za kafu? :drinkers: :rolleyes:
sunrise

Post by sunrise »

Hallo svima!

Sta ima, kako ste? Tek sam otvorila forum pa nisam jos stigla citati i vidjeti kakva je situacija s vama. Jedino mi se cini da sam nesto procitala za Vladu no mozda nisam ni dobro shvatila.

Mene nije bilo opet neko vrijeme, no to nije razlog da mislite da mozda nisam ok.
U medjuvremenu sam dosla na 2mg i na toj dozi sam vec nekih skoro 10 dana. Svaki mjesec sam se spustala po jednu tabletu i evo me pred sam kraj terapije. Ne uzimam i dalje nista uz sub, ni druge tablete ni ostale droge i sasvim sam ok.
Jutros sam bas pitala ovu apotekarku da li ce mi biti problem s jedne na nulu pa me ona savjetovala da prvo idem na pola tablete pa onda da potpuno prestanem. Uglavnom, sad vidim da sam dobra po svom napravljenom planu jer mi je i namjera bila u toku ljeta prestati i izgelda da cu stvarno i to odraditi kako treba. :)
Smanjivanje doze mi nije bio uopce problem mada sam tek sad osjetila promjenu kad sam se spustila na 2mg ne kroz neku krizu nego kroz umor, bezvoljnost i ne bas dobro spavanje ali nisam htjela previse paznje obratiti na to i evo, vec je proslo a ja sam opet jaka i ok.

ps.moram na sekundu prestati ali cu nastaviti
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

pa gdje si sunrise misa mu!...ajde bas mi je drago da si opet sa nama....
Post Reply