KAO SRAM TE BILO,tebe pustiti samu negdje,vidi kakwa si dosla...o cemu pricas majko?znas ti vrlo doro...sklanjaj m se sa ociju...ne mogu da wam opisem jebeni bol...pokusawam da progworim ,nijema sam...ali,majko umorna sam ,smrsala sam 2 kg...kako mozesh tako..(vec je 12h popodne,ocuh je wozi na posao u jedan)ja i dalje ne spavam...govorim joj ajde da kupimo test molim te,ja i dalje spustam loptu-ona nema para za bacanje,kad ona vidi sta widi..ja slomljena,ocu da wristim...a ne mogu...boli.boli..odlazi ona na posao,ja ajde sjel da se saberem...wraca se ocuh-niti 'zdrawo' kako si putovala,jesi umorna..(opet boli-e zato kazem mrzim tu swoju emotiwnost,slabost na ljude koje wolim)..on ruca,ja mu prilazim i ocu ja da mu ispricam kako je bilo,koliko sam zdowoljna..da me majka docekala a nekom nebulozom,a widi da ne spavam danima...da bi se o okrenuo ka meni i rekao"daj,nemoj nista da mi pricas-znam te ja najbolje-onako drsko!
ljudi mislila sam da je skrivena kamera..sta ocete od mene,alooooooooo 3 mjeseca sa preknula da pijem sedatve bilo kakve vrste,i znaju kakw zdraw ziwot wodim-pa da sam popla kutiju kako oni misle,vjerovatno..pa ja bih umrla,ne bih mogla da se dovuchem kuci..uzas......odlucim da ostanem budna,i saceam je do 6h kad dolazisa posla da razjasnimo!sati bdnosti se produzwaju,ja za swo to wrijee placem,,a ne znam ni kolko sam dugo plakala vec je doslo 6 sati..