Hehe super je ova 'voćna utakmica', dobro si rekla - ok - limun i limuntusi i ostale njegove prerađevine = diskvalificirane znači - osim par kapi na kamenice i lešo ribu - i cvjetaču i to - aaaa - haha!!! - trešnje, višnje - breskveee sočne, njam .. ili ajmo ovako: 1. trešnje, 2. višnje, 3. breskve, 4. četruni (lubenica) ...
Ma ne more ni tako - kažu odavno da se ne mogu zbrajat kruške i jabuke... Eee - kruške - one lipe što ti flekaju majicu - njam !!! A grožđe, ono fino slatko veliko aaa... A di su kupine jooj i maline - pa to šumsko voće (još i šumske jagode, borovnice, bazga, ribiz...) - to mi je još isprid bresaka valjda - a ananas - pravi, ne iz konzerve - ma dobra je i konzerva, ali je bolji, naravno, pravi, pa kad je taman zreo pa jooj... Ma znaš što - VOĆNA SALATA !!!

ETO !!! I to (Ramona's summer advice No.3) ovako: sve (moguće), svemoguće i nemoguće voće na kockice (rezati ga direktno nad zdjelom tako da uvatiš sok) + malo vanilin-šećera + malo meda + 1 čep (smeđeg, naravno - mirisnog) ruma + šlag (tko voli - meni je osobno u voćnoj salati suvišan, uz sve ove ostale okuse) - staviti u frižider dok se vratiš s kupanja = mmmmmmmm !!!
A umjetnost mi (nažalost, šmrc) nije struka nego hobi - ali - kako sam negdje pročitala i potpuno se složila - umjetnost ne može biti hobi ( = ili si u tome ili nisi) - pa tako, ja jesam

a i to što si rekla se, naravno, slažem u potpunosti - sve najbolje slike i umjetnički 'uratci' inače - su mi uvik nastajali po noći ...
Juhuu !!! Pozdrav svima i, evo i od mene, poziv na sudjelovanje u našoj voćnoj utakmici - hahaha !!!