KAFA KOD BANDE HAME HAPIĆA!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Luna

Post by Luna »

kakav caj? styx ti hoces batina.......
ja volim caj/ moj stari ima milion nekih cajeva....pa kad pocnes da kombinujes...nije loshe. Nije ni svaki caj fin al ima finih....
nisam ni ja kafedzija vishe....
omare bolan ???
Ramona

Post by Ramona »

Eee stari guma ... da od fapa hehehe :lol: Eli, od fapa je ono? Ihihihi!!! A gušt je snig, je, bolje brate nego kad bura dere, kad je snig onda je lipo tiho, mirno, bilo ... znaš što se meni uvik čini, kad padne snig ko da zvukovi utihnu, utrnu, ko da se sve obložilo vatom pa se više niš ne čuje, ni kad netko hoda ni ništa ... jeeeee
Ramona

Post by Ramona »

OMAAAREEEEEEE :!: :cry:
styx

Post by styx »

A kako navecer bude hladno, brrrr... Nema bure, ali zato ima mazije (hladnoce). Lice ti se zaledi toliko da ti faca utrne, ono kada se smijes ne pomjera se nista. Ali zato ima brzine (ne speeda), kako picis fiiijuuu. A padovi na snijegu su extra dozivljaji. Ja sam jednom na gumi pao uuuuu. Picim ja sa jaranom na gumi, a nogama upravljamo (lezis potrbuske na gumi, ne sjedis), a snijeg nam u lice udara momacki, nista ne vidis. Izgledali smo kao lavina. I ne znajuci za skok mi naletimo na njega. Letili smo 9 metara. Ja sam osjecao da lebdim u zraku, majke mi. Pad me iznenadio. A raja gledala nas, bilo ih je dosta. Neka dvojica na skijama gledaju nas i kazu: " Mi cemo sutra doci sa gumom, je.es skije."
Ramona

Post by Ramona »

Aaahaahaah njima ste bili ludilo - hehe :wink: prva ligaa gume hihihi - dobre su gume i za more - uvališ se u nju i plutaš - samo ti koktel u ruci fali, s maslinama, slamkom i ostalim pizdarijama što se u njega nabodu
M4j4

Post by M4j4 »

Gde je bre Omar???? jebate patak,Ramona,cula si se mozda ti s njim? Ovo bogami cudno,nema Omara tri dana...OMAREEEEEEE.......!!!!!
Image
zvrky

Post by zvrky »

Omare brale javi se da ne brinemo!!!!!!!!!!!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Tu sam ljudi, izvinite sto ste se brinuli, izvinite sto sam vas zabrinuo.Ali kompjuter mi je u kvaru par cu par dana biti ovako malo odsutan dok čika majstor ne javi da je sve OK. Puno,puno,puno vas volim .Vas Omar.Dobro sam , super sam, divno sam.Ovih dana kad i ozdravim jer sam i gripu imao ,šaljem CD-ove.Volim vas
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Luna

Post by Luna »

evo ga braco!!! e bas sam se brinula...
misa li to tvog
ajde pozuri sredi to sve
cmok cmok
M4j4

Post by M4j4 »

Pa jesam li rekla tebi jednom,kakav gazda,takav mu i kompjuter,ti virus,on virus! Aj se prvo izleci ti,a posle njega :D A mi ovde digli hajku gde nam je Omar! Spustio mi se kofein u krvi,vi`sh koliko je sati a ja ne mogu da spavam,nema kafice kod Omce :wink:
Image
Locked