kakav caj? styx ti hoces batina.......
ja volim caj/ moj stari ima milion nekih cajeva....pa kad pocnes da kombinujes...nije loshe. Nije ni svaki caj fin al ima finih....
nisam ni ja kafedzija vishe....
omare bolan ???
KAFA KOD BANDE HAME HAPIĆA!!!
Moderator: sanela
Eee stari guma ... da od fapa hehehe
Eli, od fapa je ono? Ihihihi!!! A gušt je snig, je, bolje brate nego kad bura dere, kad je snig onda je lipo tiho, mirno, bilo ... znaš što se meni uvik čini, kad padne snig ko da zvukovi utihnu, utrnu, ko da se sve obložilo vatom pa se više niš ne čuje, ni kad netko hoda ni ništa ... jeeeee

A kako navecer bude hladno, brrrr... Nema bure, ali zato ima mazije (hladnoce). Lice ti se zaledi toliko da ti faca utrne, ono kada se smijes ne pomjera se nista. Ali zato ima brzine (ne speeda), kako picis fiiijuuu. A padovi na snijegu su extra dozivljaji. Ja sam jednom na gumi pao uuuuu. Picim ja sa jaranom na gumi, a nogama upravljamo (lezis potrbuske na gumi, ne sjedis), a snijeg nam u lice udara momacki, nista ne vidis. Izgledali smo kao lavina. I ne znajuci za skok mi naletimo na njega. Letili smo 9 metara. Ja sam osjecao da lebdim u zraku, majke mi. Pad me iznenadio. A raja gledala nas, bilo ih je dosta. Neka dvojica na skijama gledaju nas i kazu: " Mi cemo sutra doci sa gumom, je.es skije."
Tu sam ljudi, izvinite sto ste se brinuli, izvinite sto sam vas zabrinuo.Ali kompjuter mi je u kvaru par cu par dana biti ovako malo odsutan dok čika majstor ne javi da je sve OK. Puno,puno,puno vas volim .Vas Omar.Dobro sam , super sam, divno sam.Ovih dana kad i ozdravim jer sam i gripu imao ,šaljem CD-ove.Volim vas
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
droga me je uništila učinila me zlim!!!!