Mracno-Svetli Svet DarkAngel-a

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Habe

Post by Habe »

Pozdrav :D

Sta reci nakon svega procitanog, mogu samo reci to da je ova spovjest napisana na jos 1001 stranici ja bh je citao bez sekunde pauze sve je tako slikovito opisano svaka cast, a svima ukljucujuci i sebe zelim da vrata pakla o kojima je zvrky govorila nikada ama bas nikada ne vidimo znam da je tesko i da djavo lezi u nama da ceka svoju novu sansu i lezat ce do kraja zivota samo molimo boga da do kraja zivota ostanemo pribrani i nedozvolimo da taj prokleti djavo dobije novu priliku i zavlada nasim zivotima

Pozdrav za D.A, Zvrky, i Erineju.
...
DarkAngel

Post by DarkAngel »

Dragi Habe, moja ispovest jos uvek nije zavrsena, ima toliko stvari o kojima zelim pisati, tu su secanja, i stvari koje mi se desavaju sada...bice to u stvari jedna velika ispovest...hehe..
Pozdrav!
Bunar želja ne postoji.
Da postoji skočila bih.
Jedem laž ko keks i ćutim.
Što da znam?I ko da ne znam.
To sam ja i tu je problem,
Silom neću da se menjam.
DarkAngel

Post by DarkAngel »

Opet razmisljanja
Evo da napisem koju rec pred spavanje...
Ne znam vise ni ko sam ja u stvari...ne znam ni zasto se lecim..u stvari znam...lecim se jer zelim postati normalno ljudsko bice koje hoda ulicom bistre glave...Ali zasto sam onda napravila jos jedan recidiv?Zar je to potrebno? I kada sam dobila pitanje od dve osobe koje ne zelim spominjati moj odgovor je bio jednostavan - Uzela sam jer sam se osecala prokleto prazno, a zelela sam da tu praznunu u sebi popunim necim. Znam, mogla sam da crtam,da pisem, da urlam po terasi da radim bilo sta...ali nisam...uradila sam ponovo speed, razocarala majku i baku...i sve mi se vise cini da u stvari ne vredim, a ta droga kao da trci za mnom ili ja za njom...jos uvek nism sigurna....
Secam se nekada davno, prenekoliko meseci....secam se krize, i bolova, jedva sam mogla da hodam ali saznanje da me dop ceka tamo negde moje noge su same isle...secam se svake kapljice znoja, i sve bi to prestajalo za par minuta....
Za novu godinu i za reprizu nove godine se nisam drogirala. Mogla sam da sam htela, ali nisam. Nalevala sam se Red Bull-om i ostalim energetskim picima dve veceri, i skakala u masi. Oko mene gomila exerisanih, uspidovanih ljudi. Nisu mi bili bitni, ja sam se osecala odlicno, nekako cistije od njih..bila sam srecna po prvi put od kadsam nalecenju a dasam otisla naneku zurku. Bila sam srecnai dovoljna sama sebi.
A sta me to po nekad tera ka dnu?....Ne znam...

Nastavice se.....
Bunar želja ne postoji.
Da postoji skočila bih.
Silom neću da se menjam.
Habe

Post by Habe »

...Ali zasto sam onda napravila jos jedan recidiv?Zar je to potrebno?

Naravno da nije potrebno al nije ni jednostavno nakon toliko "predobrih" zurki pod uticajem narkotika doci tamo i biti potpuno cist jednostavno se osjecas izgubljeno nisi dio te mase koja se dobro zabavlja to je za menen bio a i sada je najveci problem i razlog zbog kojeg sam pravio recidiv. Ti si napravila prvi korak novu godinu si proslavila cista i sto je najbitnije dobro si se zabavljala i samim tim ucvrstila vjerovanje da i bez droge na zurci moze biti dobro sto je naravno istina samo treba steci takvu naviku.
...
zvrky

Post by zvrky »

Dark svu srecu ti zelim u daljem lecenju,i znaj da ovo nije moja volja!!!!!! Voli te zvrky :heart:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Draga Angel, ta praznina je normalna. Polako ce se ona poceti puniti, ali moras biti strpljiva. Ti ipak mijenjas nacin zivota, postajes neka bolja, neka druga osoba.
A sto se tice recidiva,.. Ne znam ! Mislim, naiskrenije ti to kazem, da jos uvijek nisi spremna za zurke. Jos uvijek si nespremna za sva iskusenja koja plutaju oko tebe. Moras se zastititi zidovima svoje kuce. Za pocetak. Nakon izvjesnog vremena trebalo bi biti lakse, a ti ces biti cvrsca.
Jednostavno moras. Moras zaboraviti neke likove koji su bili sastavni dio tvog zivota. Ti ipak pokusavas zapoceti nesto novo. A sve ono staro sto je jos uvijek prisutno u tvom zivotu ti samo otezava i samo te usporava.
Ljubim te
Dracula

Post by Dracula »

Bolje je da ne kazem nista.... moji stavovi su takvi kakvi jesu... kruti i ja sam osoba sa prilicno nerazumevanja za narkomaniju... da se nisam drogirao (i to debelo!) i da nisam to zajebo, sigurno bih imao vise sluha... ovako, nije mi jasno... KAKO NEKO NE MOZE DA SE SKINE :smt017 :smt102 :smt103 i sve svoje bivse kolege i kolegenice bih :smt075 dok se ne batale corava posla!!!

Lako je bre skinuti se... :^o ... dobro... i nije bas... ja sebe i dalje ne smatram cistim jer se desava da recimo jednom u mesec ili dva sanjam da sam zavrsio dop i ufurao se kao zverina... znaci nakon toliko vremena, crvic ipak radi... ali kada se probudim, najsrecniji sam na svetu sto je bio samo san... To sa snovima ce verovatno biti dozivotno... kad nije stalo za ovih ooooouuuupssss.... 8, ili 9 godina!?!? Bese moj zadnji dan na dop-u 14 januar 1997.!?!? Valjda... mislim da je tako bilo... Ali, to su ipak samo nocne more i to jednom u mesec ili dva... 1, ili 2 dana od 60...

A tako sam srecan sto zivim normalno i tako se gadno kajem zbog svojih brljotina... Sta moze emotivno nezreli balavander da uradi od svog zivota... to je cudo...

DarkAngel... Moras sama da pokusas sve sto si zakuvala i da istrpis. Nema ko drugi umesto tebe... Jeste, nije to bas neka preterano ukusna kashica :-D , ali sama si je kuvala :wink: Isto kao i ja... :wink: Doduse, ja sam svoju vec progutao nekako, ali ostale su flekice na dnu suda koje se i ne skidaju bas tako lako, a verovatno se i ne mogu skinuti...

Ono sto dobijas ziveci bez dopa je upravo zivot! Pravi i punopravni zivot. Dobijas samopostovanje! Dobijas pravo da stvaras buducnost, ili da barem utices na nju... Ne kazem da ces ako se skines da pobedis u zivotnoj trci, ali ces barem moci da ucestvujes, pa koliko se sama izboris... Narkomani su van staze....

Jos nesto, na kraju... Primetio sam u tvojoj ispovesti sklonost ka umetnosti... Ja se bavim kreativnim poslom... mogu da ti kazem da droga nikada i ni od kog anti-talenta nije napravila talenat, ali je mnoge talente, srozala, unistila, ubila... Veruj mi ama bas svako slovce ovoga sto sam ti napisao....

P.S. Nadam se da nisi otisla u centar grada da gledas Cecu ;-)
zvrky

Post by zvrky »

Pa ja cu sad da se ubijem!!!!! Dracula ona nije sigurno ali sam ja trebala pa mi je receno da ne dolazi i nisam otisla :smt010 ....jel bila?????????????????????? Inace davno smo ti i ja pricali na mesindzeru,tvoju pricu znam tako da Dark verj mu sta prica!!!!!!

Moram da dodam sad jos nesto,Dark sve sto sam ti rekla privatno povlacim! Strah je cudo jedno koje mi obicno napravi sranje,uplasila sam se i sad se plasim ali....pricacemo ako to budes zelela! :heart: I SRECNA TI NOVA GODINICA :partyman: molim se da sve bude uredu [-o< !!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
DarkAngel

Post by DarkAngel »

Ej ljudi srecna vam nova godinica!
Dracula, shvatam u potpunosti sta zelis da kazes, i ja sa heroina zelim da se skinem, stvarno to zelim, i sada kada koracam ulicom cista osecam se srecnom, osecam se zivom, nema vise onog bola, nema vise cimanja, zikri, zavrsavanja sema, nema vise nicega, i svet oko sebe posmatram drugim ocima. Bas juce dok sam se vozila busom posmatrala sam grad i neke stvari koje drogirana nikada nisam primecivala ili mi nisu ni bile bitne. Ugledala sam malo kuche kako se igra nekom kesom, skroz nevino i nekako cisto.....nasmejala sam se, bilo mi je nekako drago...primecujem zivot oko sebe i osecam zivot u sebi izbog toga sam srecna :D ...Ali me isto tako tuznom cini praznina koja se po nekad javi, cini mi se da ce me ubiti, secanja se nizu i razbijaju mi mozak, psiha radi kao nenormalna...i ti recidivi sa spidom koje sam napravila su cista glupost i moja jebena psiha. :cry:
Postoji kod mene neizmerna sreca zato sto ponovo pocinjem da zivim - kao da se ponovo radjam, ili sam se ponovo rodila, ali postoji i neizmerna tuga kad se osvrnem oko sebe i ugledam sav nered i brljotine koje sam napravila, sanse koje sam propustila, kad ugledam sta sam bila i ko sam mogla biti...I znam, sve je to jako tesko zaboraviti.....trudim se....

Zvrky, primam izvinjenje, a Ceca je bila u gradu nisam isla da je gledam.......Bljack!
NISAM BILA NA CECU I NI MRTVU NE BIH DOZVOLILA TAMO DA ME ODNESU.Zvrky sorry zbog ovoga ali znas ti koju ja muzikicu volim.

Pozz za sve vas!Cmokili cmok
Bunar želja ne postoji.
Da postoji skočila bih.
Silom neću da se menjam.
zvrky

Post by zvrky »

Rekla sam povlacim ono sto sam rekla a ne izvinjavam se,to je velika razlika.
CECA je bila :smt010 :smt010 :smt010
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply