Aloo!!...ko je tebi sta rekao u gore navedenom postu? Drugo o sexu sam sve ispricao. Trece, nisi ti centar svemira. Ja sam centar svemira i okoline. Zar to nije evidentno?Zoey wrote:SuperSynthetic wrote:Vidis kako, u Srbiji mozes naci ruralna podrucja, urbana podrucja i urbana podrucja u pokusaju-palanke. U ruralnim podrucjima je zastupljen onaj zdravi seljacki mentalitet ljudi. U urbanim podrucjima kao sto je Beograd prisutan je jak urbani mentalitet koji asimiluje sta god da pristigne spolja. Dakle veliki grad kao New York u malo manjem izdanju. Inace najveci u regionu.
U palankama kao sto je NS je zastupljen palanacki mentalitet, koji neki nazivaju i malogradjanstina. Mentalitet koji karakterise komplex malog grada koji nikada nece postati veliki.
Lokal patriota...lepo. ali NS je daleko od palanke. Osim toga, ti nemas blage veze ni odakle sam ni gde sam rodjena, zato shut up o tome!
A u Bg svega samo nigde Beogradjana (dodjosi)
Ma, necu da rspravljam o regionalno-teritorijalnom mentalitetu, meni su ovde svi ljudi dok se neko ne pokaze kao baksuzcina.
Takodje ne vidim da je moje pisanije malogradjansko, pre ce to biti tvoji pausalno doneseni zakljucci i komentari. Bez namere da vredjam.
Ovo sve je offtopicarenje, mozemo li se vratiti na temu ili je sex ipak najslabija tacka nekim ovde muskarcima koji se nadjose prozvanim (ne znam otkkud?!) pa se hvataju i za regije i za plavuse i za gradove?!
Koliko ti imas, bre godina? Zar ne mozes jednu najbenigniju raspravu da vodis bez tih proseravanja?
p.s pitam se samo kako naletim na ovakve rasprave uopste.