između 2.zla

Ovo je forum za osobe koje žele prestati piti ili koje su prestale piti i žele prodiskutovati o problemima s kojima se suočavaju prilikom održavanja apstinencije. Ovdje možete saznati informacije o programima i metodama liječenja alkoholizma

Moderator: sanela

Post Reply
winston85

Re: između 2.zla

Post by winston85 »

hehehehe mislis da je hrabriji? Ili nema Valtera da brani Sarajevo od snega? :D
Salim se malo.
Evo javljam se, znas da kad ja opsedam forum ne moze od mene niko posta dobit :)
Jedno vreme nisam uopste hteo da koristim internjet, pa nisam ni forum posecivao... A taman se ponadao da je dobio neku drugu boju, kad on isti kao pre... Sta ti je doslednost ;-)
Pozdrav iz melanholicne ravnice :)
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Dreamer

Post by Dreamer »

winston85 wrote:hehehehe mislis da je hrabriji? Ili nema Valtera da brani Sarajevo od snega? :D
Salim se malo.
Evo javljam se, znas da kad ja opsedam forum ne moze od mene niko posta dobit :)
Jedno vreme nisam uopste hteo da koristim internjet, pa nisam ni forum posecivao... A taman se ponadao da je dobio neku drugu boju, kad on isti kao pre... Sta ti je doslednost ;-)
Pozdrav iz melanholicne ravnice :)

Hej druze, pa ni ja nisam posecivala ovo mesto skoro 1god., ni kao gost ni kao ucesnik. Mislim da sam prilicno i propustila (ne u smislu traca, vec samospoznaje), ali sam nadoknadila :)

Dobar je Forum nas, ne treba preterivati, ali je jebeno edukativan
Standing On The Edge,Flirting With Disaster
sanela

Post by sanela »

Dreamer wrote: Dobar je Forum nas, ne treba preterivati, ali je jebeno edukativan
hehe, baš super :smt023
winston85

Post by winston85 »

Ma ne bih ga menjao ni za 2.ovakva foruma :)
winston85

Post by winston85 »

Nacionale, de si bre!!!
Zarazila me ovom pjesmom... :)
Nacionale

Post by Nacionale »

Koja bese pesma :)
winston85

Post by winston85 »

Reko sam joj...Edo majka =)
bas me zarazi...
Nacionale

Post by Nacionale »

Uuu jeste odlicna :) sacu pustim:)
winston85

Post by winston85 »

Sagy

Post by Sagy »

Eto mene,meni se malo razglaba o ovoj temi,kontam da se "između 2 zla" odnosi na cugu against heroin.

Mene alkohol,nije nikad privlačio,čak sam i osjećao neku odbojnost prema njemu,možda zato jer taman kad sam ja ulazio u pubertet,moj otac je imao kratku,ali jako intenzivnu "epizodu" s cugom,i malo je falilo da ode u kronere,brak im je bio pred raspadom....pa meni nikad cugeri i cuga nisu bili posebno mili.
Dobro popio bih tu i tamo,napio se,u nekim mojim "sam svoj majstor" skidanjima,žesta je bila neizostavni pratioc sedativa,za smirit krizu...

Poznam dosta starih đanera,moje generacije,koji su heroin zamijenili cugom.Život im se svodi na metadonsko održavanje i ispijanje po 10-20 piva dnevno(minimum).Ono,ljudi baš postali kroneri,čak si zakidaju/piju manje) metadona,da bi prodali,pa da imaju za teretnu,ili votkicu(najdraži su mi kad ih vidim s bocom 0,5l fante,a unutra 3 deca votke,i fante samo da da boju :D ).

Moje je mišljenje,da je kroničnim alkoholičarima,teže nego nama,borit se sa svojim porokom.
Zamišljam,kako bi meni bilo,uđem u supermarket kupit nešto,a ono cijeli red polica s dopom,ispod etiketa s jačinom,porijeklom :D ,pa do njih police s kokainom,pa svim ostalim drogama.
Mislim da je njihova borba s "rovcem" užas živi.
A i krize su gadne,u Vinogradskoj u ZG,na 3. katu smo bili,mi đaneri,na 2. katu alkosi,i ono gadni su ti njihovi deliriji,bilo bi urlikanja,svega s tog kata.
Nekad bi kupovali njihovu terapiju,ono brale,totalna podmornica,Prazine,Leponex,Haldol,sve tablete za "ubit vola".
Tako,da stvarno ne znam iz kojeg se zla lakše isčupat,mislim da je nama ipak za nijansu lakše.
Post Reply