E - Sanela - aj stara ... jooj sad će reć evo nje opet sa stilistikom i jezičnim pitanjima - pffhehehehe - ma nije to (a koje 'to' nije? huh, kakvo pitanje, ha? heheh) - nego daj ove navodnike sa Shonetovog 'skidanja' - oke, znam ja da je to biće tribalo značiti 'navodnici stoje jer 'skidanje' nije književna riječ pa kad već nismo rekli Shonina apstinencija onda eto navodnici' - ali meni to prvenstveno izgleda ka 'ka fol Shonino skidanje' - znaš ono - u smislu 'moje 'skidanje' je trajalo od jutra do popodne' - hehhe - pa mislim da bi ozbiljnije izgledalo kad bi pisalo Shonino skidanje nego Shonino "skidanje".
A pffffff a jesaan picaaaajzlaaaa eheheheee - JA SAM, LJUDI, JEZIČNI NAMETNIK !!! bUAHAHAHA
E shone sta je coko daj reci kako je ...guras,samo ti blokatori covjece ja ti stvarno neznam nista o tome pa necu sad ni da te pitam za to?Mislim da je to za goli kuraci ja nikad to nisam probao i necu ne treba mi novo sranje,ako ti mislis da ce ti pomoci "tableta" da ostanes cist onda o.k. ali ja se ne slazem s tim nikako.Samo jednu novu stvar nabacujes na jetru i tjelo postaje ovisnu drug moj i o cigaretama..ako usijes sto ti od sveg srca zelim ,razmisli,da li treba taj film da li da uzmes ili ne.moras da pijes TABLETE da ti bude bolje u zivotu,ja sam shone narkoman i ljecim se vec godinama neuspjesno ali sam bio pobjedio na momenat i bio 4 godine cist u te cetri godine bilo je ispada ali ex i duvala se trava i opet sam zavrsio na dnu..Ti uzimas tablete da ti bude bolje? to za moj pojam ne moze biti,narkoman,vise se ne drogira zato sto je izmisljena tableta protiv toga.Nevjerujem...volio bi da znam koliko godina imas da ti izracunam otprilike koliko ce to jetra da ti izdrzi.a?Buraz bez ljutnje meni je to nemoguce ,mi smo Dusevni bolesnici... moj chip u glavi je sjeban i pokvario se...kakav blokatr kurca ,buraz nedaj se jebem mu mater i razmisli da li si rascistiio da budes cist slusaj podsvjest pa vidi ....tu je hoces neces..izvini ako sam nesto ali nije licno nista,samo sam protiv tog nacina "zaljecivanja" ove jebene bolesti
mise en place wrote:E shone sta je coko daj reci kako je ...guras,samo ti blokatori covjece ja ti stvarno neznam nista o tome pa necu sad ni da te pitam za to?Mislim da je to za goli kuraci ja nikad to nisam probao i necu ne treba mi novo sranje,ako ti mislis da ce ti pomoci "tableta" da ostanes cist onda o.k. ali ja se ne slazem s tim nikako.Samo jednu novu stvar nabacujes na jetru i tjelo postaje ovisnu drug moj i o cigaretama..ako usijes sto ti od sveg srca zelim ,razmisli,da li treba taj film da li da uzmes ili ne.moras da pijes TABLETE da ti bude bolje u zivotu,ja sam shone narkoman i ljecim se vec godinama neuspjesno ali sam bio pobjedio na momenat i bio 4 godine cist u te cetri godine bilo je ispada ali ex i duvala se trava i opet sam zavrsio na dnu..Ti uzimas tablete da ti bude bolje? to za moj pojam ne moze biti,narkoman,vise se ne drogira zato sto je izmisljena tableta protiv toga.Nevjerujem...volio bi da znam koliko godina imas da ti izracunam otprilike koliko ce to jetra da ti izdrzi.a?Buraz bez ljutnje meni je to nemoguce ,mi smo Dusevni bolesnici... moj chip u glavi je sjeban i pokvario se...kakav blokatr kurca ,buraz nedaj se jebem mu mater i razmisli da li si rascistiio da budes cist slusaj podsvjest pa vidi ....tu je hoces neces..izvini ako sam nesto ali nije licno nista,samo sam protiv tog nacina "zaljecivanja" ove jebene bolesti
U pravu si ti uglavnom,ali neki ljudi mogu da prerstanui samo kada ih vezes,ili das blokatore,sto mu dodje na isto. Jebiga,nemaju svi cistu snagu volje...za nesto drugo se hvatamo. Ja sam se isto na suvo skidala,ali posle koliko ,eee...nisam ni ja mogla ni prvi ni drugi put,nene,ostanem cista na 10,20 dana....svako neka radi sta misli da ce mu najvise pomoci.
Mise da ti odgovorim to sto se tice blokatora. To nije sad neka tableta koja te "uradi" nema nikakvo dejstvo, nego te jednostavno sprecava da uzmes dop, blokira ti te receptore na mozgu i ne mozes da osetis rad.....Ja trenutno nisam dovoljno jak da strejtiram bez blokade..Koliko puta mi se desi da ustanem i da uopste ne razmisljam o dopu i onda izadjem napolje ili se napusim u kuci sa nekim, i sta sledi eto me na shemi. E pa da ne bih dolazio u takva iskusenja mislim daje bolje da uzimam blokadu bar nekoliko meseci dok se ne sredi psiha. Nadam se da me razumes, i drago mi je da si dobro i prema nacinu tvog pisanja USPEH je vise nego na vidiku! Sa srecom i uz tebe sam!!
Inace sto se mene tice svanuo je 4 dan bez paje.....nisam spavao uopste..i stvarno sam nikakav...nije mi ni do cega al dobro, ne znaci da sam se predao..guram dalje jer ide jos jedan dan. Hvala vam svima na podrsci!
E starac kako je?malo bolje..zao mi je ako sam te trznuo sa postom,ja zapravo stvarno nisam upucen sto se tice sobotexa ali bi meni svaki put kad ga uzmem bio dop i samo dop u glavi.Mozda se treba razumjeti blokator kao stvarna zastita od droge ali posto sam i gutao barbiturate sve tabletice me podsjecaju na nesto....stop.Ja brate imam probleb sa cukom,srce mi kuca 1000000 na sat ,probija me znoj na momente i valjda "takografija "kao neki mini infarkt ako se ponovi jos jednom danas idem u dom zdravlja pa sta bude..frka me vec drugi put danas moram da sjednem duboko da disem i smirim a cuka i sljepocnice ,vidjecemo ,na to sam zaboravio na taj efekat neko je pozvonio dole na vrata i odjednom dum dum dum traje sigurno 5 min.no vidjetcemo sta ce biti... srcani pozdrav d.
Čuka! Mise, da ne bi lutao, odmah da ti kažem da to nije čuka ni tahikardija! To ti je brate od stresa, kao i sva moja gušenja koja imam! Proveri i jetru! Živ mi bio!
SHONE ČOVJECE, PA DAJ JAVI MI SE.Zar nisi vidio kad sam te zamolio da mi se javiš na privateee. Aha , nisam te na ovoj stranici trazio ali nema veze valjda citas sve.Ha jel tako, javi mi se ,interesuje me kako si i sta ima novo.
Tu sam Omare gmizem ko glista, poslao sam ti pp, valjda je stigla, pa kad je procitas pretpostavices kako mi je. Inace moram ovde javno da ti po 100000put kazem HVALA TI!!
U Vlado iskren da budem uplasi me malo sa tim postom....jer sam i ja cuo za te price to dop pa blokator pa pomozi boze....
Last edited by Shone on Fri Nov 04, 2005 11:28 am, edited 1 time in total.
Mishu-i meni se to desava. Odjednom samo...pif srce lupa ko ludo...temperatura skoci na 38....I sve to-samo nervoza. Ili neki mini anxiety attack. Sta ces....znas sta meni pomogne- i to pravo-caj od melise. Probaj. Kao i Noni. ALi kad popijem taj caj srce se smiri. Nije fol ni nista....fakat radi.
Eto...a u tim momentima....(sto je najcudije nekad ni ne znam sto se desi...pa onda dumam jesam li podsvjesno na nesto pomislila)....lezi....zatvori oci. I tako lezi par minuta....proci ce.
Ne brini....nisi sam Ima nas jos. U svakom slucaju caj radi...
i meni se ovo pocelo desavati prije 15tak dana....mozda i nekad davno...ali evo polako se stisava. Dakle ima nade
pozdrav
Totalno zaboravish na sve posljedice,jebiga a onda kad ti mali bolje nesto te stigne,padne imunitet,ispadaju zubi iz glave ili ono hep-c ili hiv pa da se useresh od sraha ..najgore mislih" ne ubih se drogom a sad treba da umrem od tako jedno sranja" onda da zavrcim taj cin na svoj nacin...tako ja mislim.Znam covjeka Otmar Wagner ,ima vec skoro 6 banki i zivi clean 25 godina i ljeci i bori se sa hepatitisom ali cist je primjer da se moze jeste da je postotak takvih mali ma mnogo mali nazalost,ali ga treba uzeti za primjer,znaci sa 30 godina se izvukao nakon 16 god drogiranja.To je uspjeh ali je zivot isto posvetio tome da pomogne ostalima....nikad nesmjes da zaboravish ko si i sta si...