Pa ne zna ljudi kada se vi to dizete ali znam da se vas drug Omcho dize oko 9h, nema šanse da bude vise sati.U koliko god ja legao sati, bilo u 1,2,3,4 ja cu se uvijek dici u 9h.Kazu mi svi pa bolan subota je ,spavaj duze, joookk ne mogu đaba.Ehhh onda nastupa naljepši dio dana ( barem kod mene) a to je jutro uz kaficu.Nista ljepše, nista divnije.Kafica,novine i niko ,niko,niko da me ne uznemirava, iskljucim telefon i lagano ispijam kaficu.
Ramonicu, pozelio sam te samo to da znas.A svoj raji na ovom forumu zelim da vas upoznam sa jednim događajem.Upoznao sam jednog druga na ovom forumu, inace covjek je profesionalni muzicar, producent, aranžer i tekstopisac.Drago mi je da sam upoznao tako divnu osobu i jedanog pravog druga.To je gospodin DRACULA.
Drago mi je da nas je sve vise i vise ,i da ova druzina polako postaje institucija.Ja se nadam da cemo ja i dracula u skorijoj buducnosti raditi zajedno na mom ili njegovom albumu, da cemo se sresti i uzivati u životu.
Naša raja kod Omara na kafi!!!
Moderator: sanela
Kako bolan bit ce zajebano, pa zar bas,bas,bas moras u komunu.Jel to zadnji izlaz?, mislim necu da se pravim pametan ,ne znam situacijo kakva je kod tebe, ako je to bas neophodno onda neka bas mi je drago da ides.A to hoce li te primiti, ja mislim da hoce.Kad si vala doguro dovde ,proci ces ti i ovo, ne sekiraj se. 

Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Neće te odbiti, ne virujem - zašto? Ajme meni. Sretno ti bilo, ako si već odlučio ... mislim, šteta što takav jedan (pametan, talentiran...) dečko 'mora' u komunu - no daj onda bar nek ti komuna posluži u svrhu zbog koje postoji. Me kužiš? Najgore je stvari raditi iz krivih razloga (starci, stres, želja za bijegom) ... no ja vjerujem u tvoju pamet pa neću ni dovoditi u pitanje to jesi li dobro razmislio i jesi li siguran da ti baš to treba i tako dalje. Samo, eto, kažem što mislim o tome, a uvjerena sam da si ti sa sobom sve riješio i izgladio (i da nisi više gladan
).
E pa, živio ti meni
sto godina - zapravo, koliko god ti srce želi, sretno i zadovoljno 

E pa, živio ti meni

- katarinadimedici
komuna
I moja Sandra čeka svaki dan da je pošalju u komunu, potpisala je ugovor pre tri dana. Treba da ide u Milano i to bi zapravo trebala biti neka "Sigurna kuća" za žene i decu žrtve nasilja. Nisam sigurna da li će baš tu i raditi ili na nekom drugom mestu. Ne znam za tebe Vlado, ali je ona poprilično pesimistična što se tiče ostanka,a dugo je razmišljala da li ide ili ne. Navodno su pravila jako stroga, dobija samo pet cigareta dnevno,a plata ide na račun sa kojeg može podići novac tek nakon godinu dana. Ustajanje je svako jutro u 7h a preko dana ima samo 15 minuta odmora, kao i uveče što ima samo 15 minuta pre gašenja svetla. Ja sam ubeđena da je to smišljeno sastavljeno da bi odustali oni neodlučni i da neće biti baš tako strogo. U svakom slučaju uvek može otići a to važi i za tebe Vlado!
Pozdrav svima i srk, srk!
Pozdrav svima i srk, srk!
Zadovoljstvo je obostrano! Normalno je da se muzikanti djankoze kapiraju i slazuFanatik wrote:Drago mi je da sam upoznao tako divnu osobu i jedanog pravog druga.To je gospodin DRACULA.

Ma ja ljudi, imamo mi dosta problema ili smo ih imali.Pa sada je red da se spajamo ,podrzavamo i razumijemo.Vlado drug ,samo ppozitiva mojne negative, i kad odes tamo nemoj da te crne misli pobjede, ne daj da upošte se upustiš u razmisljanje da li da ostanes ili ne.To je za tvoje dobro, mislim svaka ti cast.Ja ne bih mogao, ja ne bih mogao bez OVOG GRADA, BEZ OVOG ZRAKA I VODE.Uvenuo bih ko biljka koja se ne zaljeva, a jooojjjj nisam zalio moj kaktus ima 15 dana ,odo ga zaliti hajd zdravo a i usput valja mi opet usisati ovu kucu.Hhehhehe, vrijedan ja ha jelll.
8) 8) 

Vatra se ugasila i postala je dim,
Pozdrav svima, sta se radi? Evo da svratim na kaficu, nije me bilo 3 dana, pa rekoh da bar popijem kafu. Vidim da ste se dosta napisali na forumu, sada kada sam procitao sve ovo - a pogotovo ono o Igli, rekoh bolje sto nisam ni bio. Samo zelim da vam zahvalim na podrsci, ali niste trebali toliko se prepirati. Evo ja sam napisao da joj necu odgovarati i tako se prica sa njom zavrsava. Niko me dosad nije toliko branio, HVALA VAM.
Nego Omare, moze li se ovdje prijaviti za cd? Ako moze, posalji mi jedan.
Pozdravlja vas styx i pisemo se kasnije, moram sada nesto odraditi.
Nego Omare, moze li se ovdje prijaviti za cd? Ako moze, posalji mi jedan.
Pozdravlja vas styx i pisemo se kasnije, moram sada nesto odraditi.