Početak....

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
kingofsnake

Re: Početak....

Post by kingofsnake »

kameleon wrote:Hvala velika baš sto razumiješ sta želim reci i mnogima ovdje ide nekako znas jednostavno i kad se prekine sa tim što sam jednostavno uradio, jednostavno sjeticeš se tog osjecaja koji ti je davao Tramadol i tu slobodu razgovora,komunikacije itd... de mi reci jesili i ti na tim Tramadolima bila ili nšto drugo (PsyTechGirl) ....
ma ne, ovde je zbog salveta
Daily daily daily daily to dream like
Tom and jerry thing
And drink drink drink
And you go ping
kameleon

Post by kameleon »

ok. ako je tako. hmmmmmmm.....
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

kameleon wrote:Hvala velika baš sto razumiješ sta želim reci i mnogima ovdje ide nekako znas jednostavno i kad se prekine sa tim što sam jednostavno uradio, jednostavno sjeticeš se tog osjecaja koji ti je davao Tramadol i tu slobodu razgovora,komunikacije itd... de mi reci jesili i ti na tim Tramadolima bila ili nšto drugo (PsyTechGirl) ....
Hmh.. Ja sam bila na dop-u.. I sve što ide uz to.. Exeri, speed, belo, vutra (naravno) .. i td .. Jbg, to sve nekako ide zajedno ..
A što se lekova tiče, sa tim se jedino nisam zezala.. Tako da u stvari i ne znam tačno te tvoje tripove, ali je u stvari to sve i ista stvar, tako da i znam, kao što vidiš ..
Ali, za skidanje sa bilo kog opijata, proces je isti.. Nema tu baš mnogo mudrovanja - ne uzimaj više i okreni se drugim stvarima .. A tebi, moram reći dobro ide, i samo napred ..
Ali to ne znači da ako naleti loš period ne treba da se izjadaš i to - naprotiv, samo tako možeš uspeti ..
Veliki pozdrav i guuuuraaaaj :wink:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
kameleon

Post by kameleon »

aha znaci tako dajem sve od sebe da tako i bude kakva je kod tebe situacija koliko si vec bez toga i kako napreduje
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

kameleon wrote:aha znaci tako dajem sve od sebe da tako i bude kakva je kod tebe situacija koliko si vec bez toga i kako napreduje
Pa što se mene tiče imaš više u mojoj ispovesti " Ima li nade za nas" ..
A onako u globalu - čista sam nešto više od 10 meseci (ne brojim, nego mi keva kaže svakih nekoliko) .. Trudim se da što manje razmišljam na tu temu, jer kontam da nepotrebno opterećuje .. Nego samo šibam dan po dan - posao, spavanje, obaveze neke, net i ti tripovi ..
Od prilike pokušavam da živim normalan život kao da nikada nisam ni imala posla sa gudrom.. Družim se sa novim ljudima i ako ništa živim život kojim sam živela pre par godina .. Pre nego što sam se uvukla u pakao heroina ..
Dakle, ne mogu reći da napredujem mnogo, ali narkomanka više svakako nisam!! A to je za početak definitivno dovoljno.. Ja zadovoljna !!
A ostalo lagano, kao i svaka osoba na ovom svetu .. Kao što mi svetlana, moja draga osoba sa ovog foruma reče - svi mi imamo raznih svakodnevnih problema.. Dakle, drogirali se ikada ili ne ..
Prema tome samo guram napred i ne razmišljam o juče .. Tako nekako :lol:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
kameleon

Post by kameleon »

aha e bas mi je drago zbog tebe znaci cvrsto si odlucila i to postujem ,a vjeruj i cjenices vise i sebe i svoje zdravlje 10 mjeseci super jako mi je drago jer znam da ti je bilo gore 1000 puta nego meni i vidis uspjela si, samo tako lutko mislim nebih da nesto pametujem previse posto neznam kroz sta ste sve prolazili ali jako si jaka i hrabra samo naprijed ma vi djevojke ste bili uvjek čvršci od muskaraca hehe ajd malo sale samo nastavi tako bicemo u kontaktu caoos......(PsyTechGirl)
PTG-MAMY

Post by PTG-MAMY »

PsyTechGirl wrote:čista sam nešto više od 10 meseci (ne brojim, nego mi keva kaže svakih nekoliko) ..
E PA KAD JE VEĆ TAKO, EVO DA KAŽEM: :smt041
ZA NEDELJU DANA: 11 MESECI!

POZDRAV KAMELEONU, I SAMO NAPRED! :smt023
MOŽE SE I BEZ TIH SRANJA!!!
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

kameleon wrote:aha e bas mi je drago zbog tebe znaci cvrsto si odlucila i to postujem ,a vjeruj i cjenices vise i sebe i svoje zdravlje 10 mjeseci super jako mi je drago jer znam da ti je bilo gore 1000 puta nego meni i vidis uspjela si, samo tako lutko mislim nebih da nesto pametujem previse posto neznam kroz sta ste sve prolazili ali jako si jaka i hrabra samo naprijed ma vi djevojke ste bili uvjek čvršci od muskaraca hehe ajd malo sale samo nastavi tako bicemo u kontaktu caoos......(PsyTechGirl)
Svakako ..
Samo, ti si još nov ovde.. I ja sam!
Ali želim reći, slobodno se otvori i piši više o sebi, iz dubine, ono što samo ti znaš i niko drugi !!
Jer je ovo mesto stvoreno za to.. Još plus ti imaš sreću što te na tvom putu po forumu pogotovo ne prati mama kao mene moja, tako da - daj sve od sebe da vidimo odakle ti uopšte u tim govnima ??
Verujem da ćeš tako i ti doći do mnogih odgovora a i nama ćeš pomoći da te bolje upoznamo, pa samim tim da možemo da ti dajemo bolje i kvalitetnije savete što se tiče svega ..
Pozdravčić :wink:
kameleon

Post by kameleon »

odgovorit cu na ta pitanja u pravu si
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

kameleon wrote:odgovorit cu na ta pitanja u pravu si
Hajde onda.. :idea: :?:
Kad te uhvati inspiracija, znam da se to ne može na dugme..
Ali sigurna sam da može doneti samo pozitivne rezultate ..
Veliki pozdrav od mene i čuvaj se ..
Post Reply