Caos! Nije me bilo dugo...

Da budem iskren,nisam bas ni hteo da gledam sta sam pisao i kako sam se osecao,jer sam to nekako ostavio iza sebe.Pazi moja sreca je sto nisam tako dugo bio navucen,i bila je tu jedna zena koja mi je jaaako pomogla,mislim da je iz Banjaluke.(kad kazem "bila",citaj "bila na forumu") Heheh...Kako god,da se vratim na temu. Pazi,ja sam bio dzanki,i tu nema sta.Nema tu razlike medju stazu ovo ono.Pajdoman,je pajdoman. E sad,ja sam se obratio metadonskom centru u NS-u,i stvarno,ljudi su mi izasli u susret.Nisam bio na metadonu,na terapiji mislim,ali sam ga rokao na crno pre terapije.Evo,sad je proslo vec ...pa recimo 6 meseci,kako uzimam svako jutro Nalorex,i osecam se super.Samo ima jedna stvar.Izbgubio sam neke od najdrazih...Nemam s kime vise da se druzim,cesto me muce secanja.Ali,vidis,gledam uvek pozitivno.Gledam ka napred.Zavrsio sam tu kriticnu cetvrtu godinu gimnazije(kada sam i propustio mesec i po zbog svega) ali sve je vremenom doslo na svoje mesto nekako.

Sad imam osmeh na licu i sve...Ali opet,nemam drustvo oko sebe...Voleo bih da stvorim neko drustvo oko sebe ali ne ide jednostavno.Ne znam zasto...Mozda sam poceo da se plasim ljudi ili sta vec.Ne znam..Ja sam iz Beceja,inace

Ne znam...super mi je sve,ali nedostaje mi druzenje malo ponekad...Znas ono...sve da bude isto,samo bez horsa,metha ili caja od maka...Ne kazem,dunem ja dzoint ponekad-ali to je retko da budem iskren.Cak i takve likove i situacije izbegavam,ali kad naletim na "prave" i SAMO vutrase i vutrasice do jaja-bleja. Osecam se usamljeno...Nego,Nalorex je super stvar ako IMAS PODRSKU OKO SEBE I AKO SU JAAAAKO SVESTAN SVOJE SITUACIJE. ZNACI,ja sam jako okolevao i na njemu cak...bilo je tu svega,ali sam se izborio-ime mi govori BORIS (hahaha)

Ne znam,zabo' sam da pisem tebi,jer Vam ljudi zaista nisam posvetio paznju poslednjih meseci pa ono...Ko god ima bilo kakva pitanja (SVEEEEEEE!) Boris je tu,kao sto ste vi bili za mene! Respect