Naša stara jutarnja kafa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Luna

Post by Luna »

joj zvrky je meni kralj....hahha
kao boli te uvo? heh :wink:
mackaaaaaaaaaaaa...daj oglas...znas ono Lost-stavis njenu sliku i izlijepis po drvecu ulazima itd
koliko je bila stara? da nije otisla da umre? ne sjebajem te zivota mi mi nego tako mace odu kad treba da "odu"
sanela....dugo te nismo culi....neka te s rajom drago mi je kad si tu s nama :lol:
ma cekaj...zvrki mi je nesto sumnjiva...da ti ona nije uzela macu???posudila mozda :-D
zvrky

Post by zvrky »

Ne boli mene uvo za macu,nego inace,ne mogu vise i to je to,a mace mi je zao jer sam je volela....i jesam kralj :smt082 ,Luno ja vise ne mogu...
zvrky

Post by zvrky »

Dobro jutro svima, :partyman: ,kako provodite ove jutarnje dane? :smt084 ili PDT_Love_18 ili možda ovako :smt044 ....ćao budite mi dobri. :smt023 :heart:
Luna

Post by Luna »

draga zvrki sala....samo...ne smijes vise tako. daj ba zivi svoj zivot-misli na sebe i svoje dobro pa tek onda svi ostali. ja nisam nikad mogla tako..uvijek su mi drugi bili prvi- i njihovi problemi....bez obzira na moje-ma koliko ozbiljni bili. nekako sam kroz tudje rjesavala i svoje ali samo povrsinski. Osjecala bih se kao da sam rijesila neki nemoguci matematicki zadatak...kroz druge sam projektovala svoje probleme...nisam ni bila svjesna. no tako je...ali sada moram rijesiti svoje prvo pa onda tudje a tako i ti i svi mi...vjeruj mi za tvoje je dobro. Lako je zaboraviti na sebe jel'de? lako je i pobjeci...ali nema vise bjezanja draga zvrky...vrijeme je da se suocimo sa zivotom i problemima i svim i da odrastemo...iznutra...ne znaci to da nismo odrasli nego da moramo poceti da zivimo...posto nismo uspjeli prvi put pobjegli smo...sada je vrijeme. znam ja kako je to...strah od svega....sve odjednom izgleda komplikovano i nemoguce...ali polako...korak po korak...sto m4j4 kaze nije valjda da cistacica moram biti....ako je to ono sto ce nam pomoci da pocnemo iz pocetka...sami... SAMI...bez dopa, bez icega...onda cemo biti cistacice...jebi ga kazes moral...koji moral ba? Sjetite se sta smo do skoro radili i gdje smo mogli zavrsiti...i onda se pitajmo sta je moral. A u svakom slucaju je bolje i moralnije biti cistacica nego krasti ili prodavati se, sto se nekima i desilo..
prema tome..glavu gore...misli na sebe i na svoj zivot jer ako se sjebes nices moci pomoci ni njoj ni sebi ni nikome..
evo vidis kako je lako u tudji problem uci i podrzati nekoga...a ja sam sama u k.rcu vec par dana i skroz sam tuzna i sjebana i sve me boli i sve mi je nekako crno...
ali tvoj problem mi je valjda izgledao privlacniji od mog...a svoj ne znam kako da rijesim...bar ne sada,,,osjecam se usamljeno..tuzna sam..osjecam se kao da me svi gledaju kao idiota ili ludu...tako se osjecam podcjenjeno...i onda mi neko kaze ma umisljas i uvelicavas...pa se onda onda osjecam i ludom...a nisam. samo mi treba nekog razumjevanja valjda...da nisam uvijek ja u krivu i da i neko drugi moze pogrijesiti...a ne da sve bude moja greska pa cak i tudja..ne znam..ne znam jel'stvarno tripujem ili je stvarno tako...ne znam
a zvrky ...kazes i sama ne mozes vise tako...pa nemoj. jebem mu pa nisi valjda sve prosla i prebrodila da se zbog tamo neceg sjebajes i ubijas u pojam. gubis snagu za samu sebe...a treba ti. lijepo je pomoci i biti tu za nekoga i potrudit se i sve ali jebi ga sad spustiti sebe skroz i napatiti se i iscrpiti svi snagu ...pa to je vec previse i nije ok ni zdravo...jel tako? nemoj prtjetivati jer to pokazuje da nisi pocela sa lijecenjem same sebe...cisti smo jeste ali ne moze tako...moras srediti haos u glavi jer prije ili kasnije otici ce sve u pm ...zato nadji savjetnicu idi na sastanke anonimnih narkomana...i pocni sa 12koraka...idi procitaj ih...barem prva 3..i da ..nemora biti Bog sto ce ti dati snagu...samo neka visa sila u koju ces vjerovati jer moramo vjerovati da bi uspjeli
eto cmok..
Luna
zvrky

Post by zvrky »

Ja ne kažem da sam ja izlečena daleko od toga ali kad mi je do nekoga stalo onda ću sve da uradim za tog nekog po cenu života...ne mogu da živim svoj život ako znam da mi neko blizak ima problem i da mu je loše...nije to tamo neko to je moja najbolja drugarica i ne znam...nisam pametna,u svakom slučaju hvala na podršci,potrebna mi je jer me očigledno niko živ ne podržava,jebiga možda sam to i zaslužila...
zvrky

Post by zvrky »

Svako jutro svaki dan,ja vam želim super dan... :smt044 hehehhe,čisto da kažem nešto,hehehheee
zvrky

Post by zvrky »

Jutro mi je najlepši deo dana,niko me ne dira ,ne nervira,keva spava ja ovde na forumu kao nešto pišem,pijem sok,pušim,igram se sa mojim psom i milina ali kad krenu svi da se bude ode mast u propast,obavezno me neko iznervira zato ću ja koristiti jutro dok se ne probude ljudi. :smt020 :heart:
Luna

Post by Luna »

odgovor na post od 6tog- zvrky se nalazi na tvojoj temi.....
a evo prvi pozitivan post od tebe...tako i treba uzivaj zasluzila si
ja isto muku mucim s tim...uhhh :roll:
zvrky

Post by zvrky »

Nije valjdA da je prvi pozitivan post,hehehe :lol:
katarinadimedici

mačka

Post by katarinadimedici »

Pepi,tvoja je otišla a moja je ubijena!Pojavio se u kraju prošle godine neki divlji mačor,ne znam da li je samo podivljao ili je možda pravi ris,jer kažu da su se pojavili!?Sistematski je pobio sve mačore u kraju.Izvrne ga na leđa i proburazi utrobu.Ja sam cele prošle godine čuvala jednu mačku,čija je vlasnica obećala da će mi upisati ćerku u medicinsku školu.Spašavala sam joj život desetine puta,jureći "divljaka" u pola noći,ali je na kraju ubio grad koji je padao(ćerka minije upisana).Sada se moj mačor sam čuvao i uspevao je u tome,izgleda sve do pre neku noć.Ja sam veliki ljubitelj životinja i zaista mi je žao,što je ubijen!Ubica i dalje šeta slobodno...
Locked