Fenomen - BIG BROTHER

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

adam*

Re: Fenomen - BIG BROTHER

Post by adam* »

nije dzba Ajs zvao "MiMACho StArA"............namazana je ta plasicna lutka.......ali ako je sve tu uspela da odradi kako je zamislila ja je CENIM DO PANJA!!!
Ne vozi dzabe Mimacha TT
cucla cucla cuclica
rajouno

Post by rajouno »

hehe NE DIRAJTE MI NIKSICANKE :)
PER ASPERA AD ASTRA...
narcohimno

Post by narcohimno »

TARARANTA,TARARARARARA...TARARANTA,TARARARARARA...samo na na "es",ja udaram prvi...vidi,TARARANTA,TARARARARARA...joj nemoj mi to,NIJE TO MOJEE!!!
traara,TRAARA...
heroinapg

Post by heroinapg »

hellfire Ja sam Crnogorka. Volim salu i zezanje. Naravno, kad ima ko da se sali i zeza. Jer, svako nema ttu "moc"FfffFiiire
hellfire

Post by hellfire »

Naravno, znam ja to...ma volim ja vas crnogorke...temperamentne i pomalo drske,na prvi pogled dodushe...al znate da se zezate...zanimljive ste mi skroz ejjjj... 8)
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
...iva...

Post by ...iva... »

mislim da bi se netko trebao zapitati - FENOMEN FARMA.... e to je malo žešći kretenizam :-D :-D :-D :-D
hellfire

Post by hellfire »

ali zeshci kretenizam...povremeno bacim pogled na novu kad je farma i ne shvatam poentu realitija...veze s vezom taj realiti nema...
Fort Boyard na FOX-u je dobar 3p, ako je neko imao priliq da odgleda...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
heroinapg

Re: Fenomen - Balkanski VB

Post by heroinapg »

Komsiice se sastanu, sjede na klupi: jedna hekla, druga veze, treca pletete-a igala nidje...Razlika sto je ova klupa tacno na ulici, mada ni njima ne mogu promaci neke stvari.rajuno..Ne zezaj, kad bi one kreJJJacije obukla. Au, taman am Micko osvetla obraz,...Ova, samo neka je heLLO.
podjseca me na ono kad je crnogorac (istina ziva:}..usa u butik i trazio armani majcu..Ovaj mu prodao, ovaj opere i vidji cuda-Pise Versaci.Ovaj se, jadnik, zaletio :"Vracajte mi pare?".A Cikotioc pravi:"A sto"..Pa, ja sam vama dao pare za Armani, to je fals..sad pise Versaci...A Cikotic:"ej, ja sam tebi u pola cijene dao"...Zar nisi cuo za Sony-Eriksno telefone...Ovaj mu prida jo para.

Nego, Biljana79, sto se radi?!
Post Reply