TERAPIJSKA ZAJEDNICA ZA SAMO 1 ČLANA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: TERAPIJSKA ZAJEDNICA ZA SAMO 1 ČLANA

Post by Modesty »

A ti mala,nemoj puno da je ljubiš,jesi li čula :wink: .......ima ona muža,ima mene......polako bre. 8) :lol:
djavolov sluga

Post by djavolov sluga »

ok, velika, necu vise, nego gde je nestala?
a ni Vlada nema.
ne mi se svidja.
kao da moji poljupci rasteruju masu!?
moracu da promenim nick.
samo da odsluzim svoje.
amyna

Post by amyna »

EKIPA , EVO ME ....nisam nestala , nisam u toplicama ,nego sam imala problema sa virusima , ah , kako bezveze opravdanje ...JEL ME SE IKO SIĆA ....da , pa neš ti mene , ali , da skratim uvod u moju priču , nisam na dopu , nakon nekoliko dana izbezumljenog ponašanja( i piskaranja po ovom forumu) - moram priznat da sam pizdila , i to nevjerojatno ....pronašla sam jedini izlaz iz ove moje izjebane situacije....SUBUTEX ...., da , odlučila se prijavit u zavod za javno zdravstvo i kod dr. Vesne dobila Subutex bez mnogo gnjavaže i peripetija.Tako. I sada sam samo i jedino na njemu , ali ne želim to godinu dana .....smanjila sam na dva kom. dnevno i mogu reć da mi je o.k. ,dolazim polako sebi i promatram SEBE .... nisam oduševljena , ljudi sramim se i zbog masu ispisanih riječi na ovom forumu , a opravdanje je da je to dop progovara iz mene , kao cilo vrime unazad godinu dana skoro.... žalosna sam , nisam smila dozvolit sebi ovoliki pad

Ništa , upoznat ćete ovu mene , upoznat ćete nekog ko je sasvim suprotan od one prije misec dana. Počela sam radit , mada još nosim štake , ali idem na posao , potrebni su mi novci , i moram se napokon oporavit fizički ....pala sam sa kilima , imala sam 55 kg a sad sam već na 58 , znači , ide....

POZZZZZ SVIMA , JAVIM SE JOŠ ..... :finga: :finga:
...JA SAM ZADNJI ROMANTIK NA OVOM SVIJETU ŠTO SE SPORO KREĆE I ČEKA KRAJ...
YugoStar

Post by YugoStar »

E tebe sam cekao...bas mi je drago da si tu...ja sa za tebe novi ovde,jos nemam ispisanu svoju pricu,ali citam...super i drago mi je da si e prebacila na sub.Meni je pomogao.
feniks-2.put

Post by feniks-2.put »

Naravno da ima nas koji te se secamo. Drago mi je da si bolje, pitala sam se gde si do sad.
Pozdrav PDT_Love_18
amyna

Post by amyna »

feniks-2.put wrote:Naravno da ima nas koji te se secamo. Drago mi je da si bolje, pitala sam se gde si do sad.
Pozdrav PDT_Love_18
Joj kako lipo , bas mi toplo oko srca ...

Davno sam se javila ,ali sada imam malo vise materijala za pisanje. Desilo se masu toga . Zivot je poceo dobivat neki smisleniji izgled, a ja sa svojom vanjstinom prezadovoljna - VOLIM SE - ... I idemo dalje ! Samo da tema ne padne u zaborav , ali javim se skoro , imam poslova da pozavrsavam , pa cu sist i pisat .

Zalosna sam jer ne vidim Modesty i jos par starih ....

Gdje je

bokic !!!
Boban

Post by Boban »

Amyna drago mi je da si ziva :D pozdrav.
amyna

Post by amyna »

Bobane , i tebi pozdrav , ti si kao kamen temeljac , čvrst i nepromjenjljiv , bravo !
amyna

Post by amyna »

Moja borba se nastavlja ....... evo jutros nemam subutex-a , ali nije mi bed . Po doktorici sam na 1 subu od 2 mg dnevno , ali u petak jednostavno zaboravih otić po recepte , tako ostadoh preko vikenda bez terapije . Ništa specijalno . Ništa mi nije . Pa neka počnu oni sada koji su protiv i suba da pizde , ništa nije ako u glavi ne složiš kako triba . Naravno , sada sam pred kraj terapije , ali one priče o ovisnosti o subu su pretjerane . Samo plaše ljude , razlog , ah .... koga briga !

Ekipa , moja terapijska zajednica za samo 1 člana sastoji se od jedine ispravne odluke da se sredim po pitanju fizikale , ali i vraćanju u život u kojem funkcioniram kao žena , majka , kćer itd. , a to svakom triba . Jedina razlika mog skidanja od svih drugih klasika jest što za moj problem nitko ne zna osim mog muža i doktora . Ništa nije išlo u široko , nitko ne zna što se sa mnom događa .... možda vide neke promjene ali ja sam izborila još jednu bitku . Sve se može kad se hoće .

Dani koji su me ubijali u pojam su daleko iza , i više ne razmišlam o njima . Odselila sam i muž otvorio novi posao . Dicu upisala u drugu školu , tako da su svih troje jutarnja smjena a ja slobodna posvetiti se sebi i kući , ručku , poslovima oko familije .... triput tjedno idemo na plivanje i to je nešto što me trenutno zaokuplja. Bolovanje i dalje ide ( 1godinu i 3 mjeseca već ) , ali nisam više u postelji i svaki dan imam razlog ne ležati ........ ljudi , ubilo me ono vrime kad sam ka komad hladetine ležala mjesecima ... vratila sam se za volan i uopće mi ne predstavlja problem ponovo voziti , nemam trauma . Iako je noga još u kurcu , ne mogu je saviti više od 90% , šipka je još tu , a kosti nisu srasle ....

poanta je da se moram svakodnevno sa sobom mučiti jer sam sama sebi najgori neprijatelj ... kada sam se sprijateljila sa sobom i drugi ljudi mi postadoše prijatelji , interesantno ...
saša-ex

Post by saša-ex »

Pa onda prestani sada, što bi u ponedeljak nastavljala...
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply