Trainspotting - Moja istorija - od pocetka do - kraja!?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
perica

Post by perica »

ne,dragi druze nisi ti cuo sve price,a i kako si ih i kada cuo,to je pitanje.kada si mogao da cujes takve price ,uglavnom ispricane iskrivljeno,ili kroz zamagljene mozgove.
Ali ,nema veze,ako zelis javi se,jedna manje ,vise nece ti smetati,niti te odgovoriti od tvoje blesave ideje,ali mozda ti pomogne u nekim drugim stvarima. Jer su se te stvar dogadjale '91-94,a ti si ipak tada bio samo deckic. ja sam imao tvoje godine.
Pozdravalja te Petar :(
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

E, da perice, zaboravio sam da ti trazi da ispricas tu pricu. Ako je mnogo strasna, posalji mi je private.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
perica

Post by perica »

Mark_Renton wrote:E, da perice, zaboravio sam da ti trazi da ispricas tu pricu. Ako je mnogo strasna, posalji mi je private.
tebi,ako zelis,ne svima! a,i kome da je pricam i zasto,tebi mozda pomogne u necemu.! :(
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Nisam hteo ranije da pricam, da ne ureknem, ali danas mi je 7 dan bez dopa. Prvi dan je bio pakao, ma sta da vam pricam, verujem da i sami znate. Iako sam prvog dana uzeo 12mg subutexa, nije me smirilo. Preko toga sam uzeo trecinu svoje uobicajene doze. (inace uzimao sam gram skuvan ujutru i gram uvece), morao sam da smanjim na dva puta dnevno samo jer nemam vena gde da se nadjem pa mi je i ovo bilo mucenje. Drugi dan sam ocekivao da ce se ponoviti kao i prvi, jer sam zeznuo dopom. Medjutim, drugi dan je bio znatno laksi od prvog, ali jos nije bilo dobro, treci dan je bilo samo 20% od krize, danas, 7 dana osecam jos mozda 5-10%, na desetak minuta se najezim, blagi, vrlo blagi bol u nogama, al' ga ipak ima i nesanica. Nemam vise suba, danas je drugi dan bez njega. Najcudnije mi je sto nemam psihicku krizu, maksimum jednom dnevno pomislim na dop i to na 20 sekundi. Mozda bih mogao dana i da se okupam cak, ili obrijam i osisam.

Cuo sam nesto u vezi Legije sto me je jako potreslo. Naime, lik koji se vratio prica da ti naplacuju i hranu i uniformu, i vrecu za spavanje, sisanje, ma sve... Ne dobija se drzavljanstvo posle 3 nego posle 7-8 godina. Moracu to detaljnije da ispitam, jer dzabe i te legije ako se to sve placa i na kraju od ionako bednig 1200 evra ostane ti 500.
Eto toliko.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Cestitam.

Kontam da kad se jednom nakacis na dop, stvoris zvijer u sebi. I ta zvijer kad je gladna grebe i burgija i zavija u utrobi, sve dok je ne nahranis ili nabijes nogom u jaja. Isto tako, kad jednom pocnes da razmisljas o lijecenju, opet stvoris zivotinju u sebi (ovog puta u glavi) i ona ti cesto sere kako moras da se skines, kako si mnogo glup, sebicni idiot i to... I nikako ne mozes da je istjeras vani.

Cestitam ti i na tome sto imas zivotinju u glavi i sto ti sere.

Moj ti je prijedlog da probas sa implantom.
rajouno

Post by rajouno »

swaka chast renton!sad "samo" trebash ubiti tu zwijer u sebi,tog djawola koji ce ti stalno kljuckati mozak-jednostawno ga iskuliraj,znash wec kako dalje ide.swaki dan bez heroina je uspjeh,ajde drzim ti palchewe :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
joesspappa

Post by joesspappa »

Samo napred Mark... iskuliraj... sve shto te podseca odbacuj... lagano...
Suocio si se sa problemom... sad ga lagano prevazilazi... Zelim ti puno uspeha... kao shto rece Rajouno svaki dan je uspeh ako si str8...
Drzi se...
Samo napred...
Makar i u legiju za 200€... :lol:
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

sanela wrote: Čini mi se da si ti digao ruke od svog života... Šta se treba desiti da bi želio živjeti? Biti strejt?
Digao sam! Nema gde vise, ne mogu vise ovako, necu! Apsolutno nista me ne veze ovde, nemam apsolutno nista da izgubim. Kao sto svi znamo, zivot narkomana je beznacajan!

Tamo mozda ostvarim neku vojnu karijeru, bilo sta. A i ako me zvekne metak... ko ga jebe, bar sam probao. Najgore sranje koje mi se moze desiti u Legiji je da me zarobe, a to se vala meni nece desiti, bar ne zivom.
Sonja

Post by Sonja »

Mark_Renton wrote:E, sad cu da ti objasnim nesto o tom ozbiljnom lecenju od narkomanije. Ja jos uvek nemam neku posebnu zelju i volju za lecenjem.

Cemu sva dalja polemika........
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
rajouno

Post by rajouno »

mi smo tu da swojim prichama,i podrshkom pokazemo da je ipak mnogo bolje str8...a,ipak mislm da zelja i wolja postoje-inache zashto bi se uopshte trudio?pa jedan korak naprijed je bolje nego nijedan.ali ne u smislu smanjiti toleranciju,da bi opet mogao nastawiti po starom.mislim da se renton ipak bacio u dubiozu,i da zeli da se izwuche-zashto bi inache toliko forsirao legiju,i cijepao i sebi i drugima o tome glawu...ta rechenica njegowa da ne zeli da se ozbiljno lijechi,mislim da je bila njegowa odbrana od swega shto smo mu pisali,uostalom on najbolje zna da li zeli da se lijechi,pa neka nam otworeno kaze...pozzz
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply