"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
cokapeace

Post by cokapeace »

Hvala ti Josspappa..razumem ja nju..ALI AKO JA ne vidim krivca za SVOJE GREŠKE ni u kome drugomm -NEĆU NIKOME drugom da dozvolim da to radi mesto mene.. Najlakše je reći:Ja sam jebeno nevinašce-ON je kriv!-Ali nije tako -SAMA SAM KRIVA za sve što me je u životu snašlo.
I ma koliko to poricala, i nikad mu to ne priznala više- Volim ga ,i voleću ga kao prvog dana dok budem disala,i ma šta da mi je uradio-znam-OSEĆAM da i on oseća isto...Imali smo nešto divno,prelepo-DOP nam jew to uzeo,sami smo krivi ,..ali neću nikome dozvoliti da blati uspomenu na sećanje koje me jutrom budi,koje mi daje snage i vere DA LJUBAV POSTOJI,jer sam je okusila ,jer sam davala i primala srce i dušu na dlanu...To niko ne može da blati -pa ni moja majka..ma koliko njoj bilo teško da se pomiri sa tim-DA SAM: JA KRIVA ZA SVOJE GREŠKE!
I da me savršeno zabole :Šta će, Boga ti, da kažu ljudi, sutra!
:-D :D :-D
joesspappa

Post by joesspappa »

Znash kako kazu sad je demokratska rec za krivicu - odgovornost...

A i lepshe zvuchi odgovoran sam, nego kriv sam...

Voli ti na prvom mestu sebe...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
cokapeace

Post by cokapeace »

Odgovorna... :D ..da znaš da bolje zvuči.. :D :-D :D
sunrise

Post by sunrise »

da sam ja bila u tvojoj situaciji ja bi vjerovatno pred tim ljudima njoj nesto spustila sto je pet puta gore nego sto je ona rekla. No, to ti nikako ne savjetujem nego samo usporedjujem....Mama je mama i tesko mi je vjerovati da ijedna mama radi nesto lose ili zato da bi mozda svoje dijete obrukala pred drugima. Vjerovatno nije nista lose mislila a ni dobro nego se mozda htjela samo pozaliti a ionako si joj rekla da to vise ne radi pa ce drugi put biti opreznija i nece tu gresku napraviti.

Uspomena i sjecanje je samo tvoje i to ti nitko nikad nece uzeti, to je tvoje bogatsvto i gust, kad god ti je tesko ti si odvrtis neki lijepi film. No, ljubav nije jedna i jedina, vjerujem da u zivotu vise puta nadjemo naseg turbo partnera kojem sve damo i sve uzmemo i tako ce i tebi i tvom malenom doci jos jedan koji ce ti dah uzeti i zbog kojeg ce ti koljena klecati
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
cokapeace

Post by cokapeace »

Hvala ti Sunrise..ali znajući moju majku-ona stalno pravi iste greške..trudim se da joj ih ne uzimam za zlo..ali ume da ubode-gde najviše boli..
a što se ljubavi tiče...dva puta sam volela..nisam zaljubljive prirode..
prvog sam sahranila (doslovce)..poginuo je posle 2 godine naše veze,bila sam mlada,još ni 17. nisam imala...svi su govorili:"Mlada je ona,zaboraviće!"-a ni danas ne prodje dan da bar jednom ne pomislim na njega..
drugog..najlakše je reći da sam na kraju izgubila sve bitke ,i sam rat sa dopom,...najlakše je reći-da sam ga izgubila...znam da bi on "potrčao" nazad,samo jedan znak da dam...ali nemam više snage da se borim za njega,za nas..krajnje je vreme da počnem da razmišljam o sinu,a da bi on bio dobro- i ja moram biti...a sa svojom ljubavlju-samo tonem sve dublje...
Boleće,..svaki put kad okrenem glavu,..svaki put kad ga odbijem i oteram...BOLEĆE NENORMALNO,sama pomisao me boli...ALI ON TO NEĆE ZNATI!
aLI BIĆU JA DOBRO..uvek mora da izadje sunce posle kiše...verujem da će i meni "svanuti"jednom..ali ja ne zaboravljam..ne umem da gradim zidove oko svog srca-preko kojih ne vidim..pa samim tim ,prošlost uvek kaska zamnom,kao podsetnik,da ne napravim istu grešku,da mi ujutru,ili kasno u noć,kad napokon ostanem sama-izmami koju suzu,raskrvari srce..
I onda ,opet ustanem,dignem glavu ..I NASTAVIM..ako treba..glavom-kroz zidove,dušom-kroz pakao,..srcem-kroz rešetke...
I MAKAR IZMUČENA,I UMORNA-kada se pogledam u ogledalo mogu sebi da kažem"DANAS SE OSEĆAM BOLJE,
DANAS MI SUNCE SJA.." :-D
cokapeace

Post by cokapeace »

..
Last edited by cokapeace on Fri Sep 28, 2007 2:24 pm, edited 1 time in total.
dete_svemira

Post by dete_svemira »

SA SVE VELIKIM SLOVIMA:

"STA BI JOJ URADILA"

ONA NEZNA DA SI TI NA FORUMU?

IMAM IDEJU........................

DISI DUBOKO I BROJ DO 10......

BATALI SE BUDALE......
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
cokapeace

Post by cokapeace »

Ne brini Miljana..trenutak besa...ne drži to mene dugo...mada ,kad je ona u pitanju..u stanju sam da čekam-godinama- "mojih 5 min."
Ali neću da napravim nikakvu glupost.. :-D
Batali to, nego, kako je kod tebe,odavno te nema? Počela sam da se brinem!
kissić
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
cokapeace

Post by cokapeace »

josspappa kako ti je švrća,jer si uspeo da izgladiš malo situaciju sa bivšom?
sunrise,kako je kod tebe?rita li se bebac?
kissić za sve vas!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
dete_svemira

Post by dete_svemira »

OK SAM......

uzivam da gledam sva iskusenja oko mene....ne znam sta me drzi.....valjda bes prema sebi i okolini i malim mozgovima-mislim na moje seosko okruzenje : )

pokisla sam kao mis danas.....ala sam uzivala....namerno sam kao zaboravila kisobran,i tako je lepo padala kisa.....milina.....nisam jako pokisla,taman toliko da mi bude lepo.......
: )

veliki poljubac od mene......
ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI,
JEDNOG CES DANA BITI U PRAVU!
Post Reply