Sunrise,sunrise wrote:sjecam se tih malih pomaka....to je kad ti je test mjesecima pozitivan i onda se nekako saberes pa pocnes i negativne testove imati. I ti mali pomaci su znak neozbiljnosti, imas lufta pa se mozes zezati, uglavnom, jako opasna igra jer ti jako brzo ni taj rezultat nije tako bitan a na terapiji si i plus uzimas dop pa se lijepo na sve to nategnes ko sipa
odlicno si mi ovo objasnila, sad mi je jasno koju to igru ona igra. Samo ne znam sta ja da uradim da to zaustavim. Ni jedan dan nije izostala sa terapije, bilo sunce ili kisa, penje se ona na vrh brda (ja kad tamo idem, dusa mi na jeziku), isla je i na sastanke dok nije pocela raditi.
Ne mogu da shvatim zar joj tih 9 komada metadona (tako ona kaze) nije dosta da je pokrije. A pravo i kazes, fucka joj se i za rezultat testa, cak mi kaze da doktori ne gledaju tako strogo na to, pa sta se onda ja trebam sekirati? To je njena prica, joj poludicu skroz!
Hoce li ta razmazena, sebicna, samoziva i bezobrazna djevojka koja je moja kcerka ikad doci do pameti??????