DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
rajouno

Post by rajouno »

prosle god,prosvirala je sebi mozak,a bila je tako pozitivna,hiperaktivna ,slatka...imala je problema sa dopom ,al nije bila navucena,taj dan nas je sve zvala(inace ja sam u bg zivjela od svoje 18,znaci 5 god,dok nisam napravila ono sranje sa bivsim,i usrala se sebi u zivot...morala sam da dodjem kuci,bila sam na ivici nervnog sloma,josh navucena...)nakljukala se tableta taj dan,i sima ponavljala kako nas mnogo voli..(da je mozda samo nesto rekla...)uh,ne mogu da mislim na to da sam to vece bila na veceri sa ex dragim,i uzivala...trebalo je pregurati sve to...nekako se svi udaljimo,povucemo u sebe..josh se ne oporavismo od tog soka ,prije dva mjeseca nam drug padne sa terase,bila neka zurka .pili su...srdjan se zvao..taman se decko sa 23 sredio u zivotu,osamostalio,otvorio hostel ...poceo da zivi normalno,uozbiljio se...i sta je dobio?slomio je vrat.nikad ga necu preboljeti,njegove oci,osmjeh...no tu se ne zavrsava ova nemoguca misija,samo se nadam da je kraj smrti vise...sad nanovo prezivljavam sve to,al nekako mi je lakse-mrzim nedelju
Last edited by rajouno on Tue Oct 23, 2007 4:51 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

nedelja,a svi ste tu, a mene s vama nema...postajem pateticna,ali cudno dok ovo pisem ne boli me,kao da sam potisnula to mnogo duboko,kao da se ne desava meni..prije mjesec dana,drug s kojim sam zivjela 5 god u bg,i koji je imao samo takav posao u VSUP-U,imao je istih problema sa dopom kao i ja,al mislila sam da se sredio,bar su mi tako javljale g i k...ne znam sta mu je puklo u glavi,poveze se preko ovog mog bivseg sa nekim likom i krenu ljudi da orobe benzinsku pumpu-i to mu jos moj bivsi da neki pistolj,skoci obezbedjenje,interventna,navataju ih ,prebiju i evo ga sad mjesec dana u cz,konntaktiramo preko nekog lika koji ima fon i mnogo je jak tamo,pa ga pazi...v mu je pricao o meni,kakva sam,kako izgledam..i pocnemo ja i taj lik da se dopisujemo ,evo nekih 20ak dana-nevjerovatno me podsjeca na nekoga,nekoga koga sam ja voljela...glas,prica...nevjerovatna inteligencija,al opet se pitam sta to radim?gdje stalno previm greske?ali znas kad se s nekim totalno kapiras od prvog trena,sama istina od pocetka...i kad cutimo razumijemo se.nije neki razbojnik ne brinite-dobice samo 5 god,u pitanju su neki munze konza poslovi...al ne znam sta bi v,zafalilo mu para,sta hors napravi od covjeka,izmijeni ti licnost totalno...a trebao je da postane inspektor...e usrao se sebi u karijeru.oprosti mi boze,al bolje sto mu majka nije ziva,jer to ne bi sigurno podnijela...bio je to najbolji decko u komsiluku..i kad je upao u ovo sranje sa dopom,stalno se vadio kako nije navucen,kako se on samo zeza-a zajedno smo se sjebali-ja sam izbola bivseg,a evo kako je on zavrsio...kaze da je dobro,igra jamb,cale mu je "navodno" to dobro podnio...'JER KAKVA JE KORIST COVJEKU,AKO SAV SVIJET ZADOBIJE,A DUSI SVOJOJ NAUDI?"Mt.16,26.
Last edited by rajouno on Wed Mar 19, 2008 4:12 pm, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

ZADRZACU PRAVO DA TI IME PREVEDEM NA SVE SVETSKE JEZIKE,I DA NA SVAKOM OD NJIH -ONO ZNACHI LJUBAV!
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

[/b]JEDNA STRANICA MOG DNEVNIKA,2 JUN 2006,06h UJUTRU

Ne mogu da spavam.gledam igorovu sliku i placem,citam u novinama sta su pisali o tome.srce mi se cijepa.boze voljela bih da ga ne vidim godinama,ali da znam da negdje postoji,i da je srecan...uzas.a ti i ne znas da se prije skoro dva mjeseca ubila Vesna..da,Vesna ,mala,luda,pozitivna..nasa drugarica...boze isplakah sve suze ovog svijeta.ustala sam kao da ucim.zavaravam se zestoko.zorana i moj tadasnji(da mu ne spominjem ime)spavaju.a ja...ja vrtim cijeli zivot ispred ociju,i tornado mi je u glavi!samo bih da se probudim iz ovog kosmara.ne znam sta da radim...ide mi se kuci,a opet...Bar...moj dragi...milion uspomena...Nista posebno se ne desava,svi smo u nekim svojim haosima ...daleko...molim Boga da mi pomogne da izabere pravi put...mnogo sam negativna u zadnje vrijeme,al to krijem,pucam u sebi...kao skidamo se po dva tri dana metom,pa uzmemo,evo tako vec tri mjeseca -da poludis.moram da sjednem da ucim.Josh da se saberem,i to je to!PARANOJA JE VELICANSTVENA!ONA POKLANJA SMISAO HAOSU OVOG SVIJETA!Voli te beba :(
PER ASPERA AD ASTRA...
sarrah

Post by sarrah »

Rajuono, samo da ti posaljem pozdrav i vidim da smo imali jednog velikog zajednickog prijatelja. Srdjana! I par ispravka za taj nesrecan dogadjaj...Hostel se nalazi na Vracaru....i nije bila u pitanju nikakva zurka u hostelu..morala sam da napisem to, jer ne bih volela da prepricavanjem ispadne neka deseta prica! U svakom slucaju uzasna nereca koja je odnela jednu veliku osobu! :cry:
Zelim ti da istrajes u svom putu izlecenja! Verujem da poznajes i moju voljenu osobu, zbog koje sam i ovde i redovno citam vase price i ispovesti koji mi mnogo pomazu da shvatim mnoge stvari! On je trenutno u komuni, a razlog zasto mislim da ga poznajes je taj sto je i on iz divnog Bara!
Pozz
rajouno

Post by rajouno »

nashle smo se sarah,to je najbitnije.i izgubile smo velikog covjeka...poz za tebe :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

boze daj da budem jak...da mi prodje utorak...ne smijem vise ni ovdje pisati sta mi se desava,jer me prate...uglavnom prolaze dani,a ja cekam to sunce kao da je ono rjeshenje za sve...IT S GONNA BE A LONG,LONELY SUMMER,BUT DARLIN" I"M TELLIN" U THIS ,I'LL SEND U ALL MY LOVE EVERY DAY,IN THE LETTER...SEALED WITH A KISS... :twisted:
PER ASPERA AD ASTRA...
sarrah

Post by sarrah »

To sto te brine jer te prate, jeste dokaz da si svesna da radis ono sto ne bi smela i sto pre svega nije dobro za tebe!
Moras da shvatis da se radi o tvom zivotu, i da ti moras sama da resis svoj problem!
Ako ne mozes sama da resis svoj problem, potrazi pomoc, to ce ti olaksati i ubrzati, a znas kako ja mogu da ti pomognem...
Budi jaka i seti se zivota pre dopa, tih slika i svega sto si mi pisala, a verujem da je to 10000...delic lepe prosloti, a buducnost moze da bude mnogooooo bolja. A SAMO OD TEBE ZAVISI!!!
Pises o tragicnim zivotima tvojih prijatelja, a upravo zelis i ti tako da zavrsis?
Every star in the sky
tells us how
and shows us why
we must all
give universal love
rajouno

Post by rajouno »

SVJESNA SAM JA,SVJESNA-AL SVE SE NESTO KRIJEM IZA BIJEDNIH IZGOVORA TIPA "DOSLO MI","TO JE JACE OD MENE'...MA I MENI JE MUKA VISE,JA DIKTIRAM RASPOLOZENJE JOS 4 LJUDI OKO MENE,KOJI LETE DA MENI BUDE DOBRO...MOJE MALE SEKE NE ZASLUZUJU DA ODRASTAJU U TAKVOJ ATMOSFERI,DA NON STOP SLUSAJU RIJEC NARKOMAN,DROGA...OPET SI PILA...JEDAN DAN MI JE STARIJA ISPRICALA KAKO SU NA CASU HEMIJE PRICALI O TOME DA LI NEKO U PORODICI IMA PROBLEM SA NARKOMANIJOM,KAKO SE ONA OSJECALA,KAKO SE KRILA IZA DRUGARICE...SMIJE SE ONA,AL ZNAM DA CE TO U IVANINOM MOZGU OSTATI UREZANO...I SVE OVE TRAUME,I IMACE PRAVO JEDNOG DANA DA ME KRIVE STO NISU IMALE NORMALNO DJETINJSTVO...TOLIKO.BICE BOLJE.ZNAM.KAZU DA SE MI LAVOVI TESKO PREDAJEMO,ZAR NE?POZZZ
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Bebo vidim da si svesna svega ,posledica itd....zasto se ne podrudis malo vise zarad sebe i svojih sestara,znam da mozes,isto tako znam i da je tesko ali trudi seeeee,pokusavaj,smanjuj pomalo sve,ajde bwe drzim ti fige,mozda tebi ne deluje tako ali stvaro navijam za tebe da uspes!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Locked