Evo danas sam prekinuo apstinenciju, morao sam da popijem tri Gorka. Sramim se. Ha, Ha, Ha, naravno da se ne sramim, ali da se razumemo, stres je ogroman, a ja više nisam sklon hemiji. Prc.
Kapiram da je zlo, ali jebeš ga, da vama dođe predsednik Narodne Seljačke Stranke, pa popili bi galon. Tako da nije strašno.
A by the way, i on je alkoholičar.
Alkoholizam
Moderator: sanela
Re: Alkoholizam
bojanol wrote:Evo danas sam prekinuo apstinenciju, morao sam da popijem tri Gorka. Sramim se. Ha, Ha, Ha, naravno da se ne sramim, ali da se razumemo, stres je ogroman, a ja više nisam sklon hemiji. Prc.
Kapiram da je zlo, ali jebeš ga, da vama dođe predsednik Narodne Seljačke Stranke, pa popili bi galon. Tako da nije strašno.
A by the way, i on je alkoholičar.
1. Nisi MORAO nego si zeleo, tj. nisi mogao da izdrzis jer si alkos
2. Sklon si hemiji jer je i alkohol hemija
3. Ne opravdavaj svoje pijenje kroz stres i razna sranja
4. Ne kapiras da je zlo
5. Da meni dodje Dzordz Kluni ne bih popila ni kap, ne ubedjuj sebe kako bi svi popili, NE BI
6. Socijalna komparacija - ako je predsednik alkos sto ne bi bio i ja, SUPER, ajde sada svi da sljokamo mozda se istaknemo u politici ili u nekim drugim "bitnim" sferama javnog drustvenog zivota
Bojanol... sta da ti kazem, ziveo. Dali si ti na forumu samo da bi nas obavestavao o tome koja alkoholna pica pijes u kojim kolicinama i sa kojim periodom apstinencije...ili..sta?
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
- Zona Sumraka
Sonja, ja mislim da Bojanu puca neka stvar ko' gljiva puhara za njegov problem sa alkoholom...prema tome ja bih ti toplo preporucila da prestanes da trosis energiju bezze...
Nista nije bezveze....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- Zona Sumraka
nadam se da nije...
Trenutno nemam snage da odgovorim. Ali Sonja gresis, ja nemam problem sa alkoholom vishe od Vlade M ili Raskoraka, cak mislim da je moj problem daleko manji, mozda moji postovi vishe sugerishu da imam problem, ali nemam.
Adios.
Adios.
I jebeš ga, toliko njih ovde piše svoje ispovesti, padaju, dižu se, pa ponovo padaju i ne znam šta.
Možda imam pogrešan izraz, verovatno je to, ali ja sam snagom volje prekinuo decenijsku agoniju vezanu za heroin, sad pijem, dobro de, pijem, neću to da poreknem, pijem, ali ja bar priznajem da pijem, ne foliram se. Ali isto tako kapiram, i jasno mi je - supstitucija nije solucija.
Draga Sonja, meni se eto, skoro 20 godina nije dešavalo da imam periode kad ne pijem po tri, četiri dana, verovala ili ne, sad mi se to dešava.
Ja verujem u Trijumf Volje i znam da ću pobediti.
U svakom slučaju hvala na savetima, puno mi znači nečije iskustvo. Zato i jesam ovde.
Možda imam pogrešan izraz, verovatno je to, ali ja sam snagom volje prekinuo decenijsku agoniju vezanu za heroin, sad pijem, dobro de, pijem, neću to da poreknem, pijem, ali ja bar priznajem da pijem, ne foliram se. Ali isto tako kapiram, i jasno mi je - supstitucija nije solucija.
Draga Sonja, meni se eto, skoro 20 godina nije dešavalo da imam periode kad ne pijem po tri, četiri dana, verovala ili ne, sad mi se to dešava.
U svakom slučaju hvala na savetima, puno mi znači nečije iskustvo. Zato i jesam ovde.
- joesspappa
Ma da oni su najgori, ajd da ih stignemo polako... boki, ja imam problem sa alkoholom. Ja se od pola case zarumenim toliko da imam zelju da prebledim... pa pijem dok se ne obeznanim. Pretpostavljam da je tako svakom od nas. Ja sam alergican na alkohol, isto kao i na heroin. Stoga ne koristim izvor svoje alergije. JA DANAS NE PIJEM.ja nemam problem sa alkoholom vishe od Vlade M ili Raskoraka, cak mislim da je moj problem daleko manji, mozda moji postovi vishe sugerishu da imam problem, ali nemam.
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Ok, ja sa sam alergičan na prašinu, polen i još ponešto, zezam se (mada jesam). Nisam mislio da se vadim na njih dvojicu, uopšte ne, reč je o tome što mi se učinilo da mi se spočitava glorifikovanje alkohola, sorry, ja to stvarno ne želim, i ako se nekom tako učinilo, a sigurno da jeste (sa razlogom).... Neću više.
ZAR TI JE UTJEHA NEKO KO PIJE VIŠE OD TEBE????BRATE,PA NE IDE TO TAKO....SAD TI SE "DESI" DA NE PIJEŠ PO KOJI DAN..TO MI ZVUČI KAO DA SE SKIDAŠ SA META PA SMANJUJEŠ POSTEPENO...DA BUDEM ISKRENA I NIMALO IRONIČNA ALI PRVI PUT ČUJEM ZA TAJ SISTEM LIJEČENJA OD ALKOHOLA. ILI SKIDANJA SA NJEGA.bojanol wrote:I jebeš ga, toliko njih ovde piše svoje ispovesti, padaju, dižu se, pa ponovo padaju i ne znam šta.
APSOLUTNO NIJE PROBLEM ŠTO TI TE STVARI NAMA PRIČAŠ,MI ĆEMO PROČITATI,PROKOMENTIRATI ILI NE,BITNO JE I ŽALOSNO AKO TI VJERUJEŠ DA JE ISPRAVNO TO ŠTO RADIŠ I NAČIN NA KOJI SE TJEŠIŠ.........GORIH JE UVIJEK BILO I BIĆE.....DE BUDI BOLJI!