Pustiti sa strane samokaznjavanje. Nema od tog nista. A cuj biti konobarica ili sankerica nije po meni nista lose. Ne znam zasto tako gledas na taj poso. Ima kturnih bircuza, ima kurvinjaka, ima restorana, sezonskih poslova. A cuj mozda i rad na pijaci jer si i to radila. Neznam koliko si hendikepirana bas sa zdravljem a kazes i sama dacnemas nikakvu skolu. Iskreno nemas o da bas neki izbor. Ma ajd necu te vise tlaciti al sa zivotnom dobi koju mi imamo moze se puno toga ostvariti. Pa cak i krenuti od nule i sve iznova. Ja tako razmisljam i bilo me malo frka svega al sad stojec i pisajuci ovo uopce se ne bojim novog starta i ajmo reci zivota od nule. Samo zreba biti ustrajan, pozitivno tvrdoglav i jebiga jos 45 opizditi. 20 godina jos raditi ako se moze i do 90te penzionerski privoditi vrijeme sa unucima praunucima. Dok srce ne stane nema predaje. Ovo sve se odnosi na sve zivotne probleme koje moze covjeka snaci ni nevjerujuc da je takvo sta uopce moguce. Ovisnost uopce niti ne spomimjem jer mi nije ni na kraj pameti pored svega jos da si i to okacim na vrat i grbacu. Al opet kazem svi smo mi jedinke za sebe i svakome su njegovi problemi najveci. Ono sta mene jebe tebi ce mozda biti neshvatljivo a opet ono sta tebe jebe meni ce biti neshvatljivo. Svako nosi taj svoj kriz i nije nikomu od nas lako. Ali nekad stad pred zrcalo.i sam sebi reci da sam civjek od krvi i mesa i da sam pogresiv i da nisam supermen nije naodmet. Cisto se podsjetiti s vremena na vrijeme tko sam i da nisam bezgrijesan. Nije da se tjesim ali u ljudskoj priridi je da je si covjek sam sebi onako svjesno i slatko zna zagorcati zivot. A zivot ne mazi nego se ponasa kako i treba. Gazi te ako mu dopustis da te pregazi. Znaci akasa nista nisam sada tebe savjetovo i pametovo nego govorim iskljucivo i samo o meni. I mom zivotu.Akkasha Come Back wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 6:33 pm Licaninsasela, bukvalno- ostavila dop i sa njim i život.
Niti se ne osećam živom. Možda je stvarno život sa majkom neka vrsta podsvesti, samokažnjavanja, otkud znam...
Uglavnom, u svakom slučaju zatvor te umori.
A da nađem "neku manju kafanu" niti mogu, rekoh da fizički ne mogu, a svratila sam jednom usput u jednu jer mi bilo hitno ići u wc, pa onda sednem i naručim čaj i to baš namerno zato da vidim kako ta konobarica radi.
Žena sedi jer nema potrebe da stoji- to sam prvo primetila- a oči joj mrtve, lice poraženo...to ti je druže moj DNO DNA.
Biti konobarica ili šankerica (ili oboje) u dvadesetim je još i simpatično, mlada osoba se bori za svoj euro, a sa 40+ veruj, uopšte nije simpatično, tužno je, teško i poražavajuće.
Uostalom, i sam si izračunao da bolje žive oni koji ne rade nego oni što rade
Istina!
StopBup- jebiga za Leponex, jebiga za sve. Imam 45 godina.
Hvala ljudi na pažnji za mene, eto možda ste mi produžili koji dan života, ismejala sam se na neke vaše "primedbe" a smeh je zdrav
E, sad sam se suočila sa svojim najvećim strahom: odgledala sam na YouTube EXIT.
Bože, kako sam bila srećna, jesam, ali nikad 100% već uvek ali baš uvek (osim na jednoj jedinoj žurci u "Mondu" koja je proglašena za najbolju žurku Evrope te godine, "experiment techno") mi je NEŠTO falilo, to neko "zrno" koje je uvek falilo da postignem osećaj te potpune sreće...
Da li vam je poznato ono "Da se pomerim tamo napred, biće tamo super", jedva dođem kroz masu tu, ne sviđa mi se, onda "Bolje da sam gore uz stepenice", pa dođem tamo- ni tu mi nešto ne štima. "Hm, sad moram do šanka, žedna sam" i prođe do 3 ujutru dok se ja namestim gde mi odgovaraPOZNATO?
E, ali uglavnom je bilo dobro i ne bih menjala svoj život.
Da se ponovo rodim. Eto tim se tešim. Jeste sad se raspadam, ali nisam sigurna da su to posledice droge.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
-
Da i ono sta sam prvo htio reci zaboravih. Moj dragi frend pokoj mu dusi ostavio dop i sa dopom ostavio zivot. Zamijenio dop za cugu i jetra to nije izdrzala i trajalo je to alkoholiziranje dvije godine. Za dvije godine ga cuga ubila. A dop nikada vise nije tako. I znao sam mu reci frende bolje se ti vrati na dop jer i sam vidis da te zestica lomi i ubija. Dzaba. U dva mjeseca je jednom kolabriro i dva tjedna proveo na intenzivnoj. Izasa je van i odnah nastavio piti. Zavrsio je na psihijatriji zatvorenog tipa. Ocistio se od cuge. Izasao i opet nastavio. Pa opet psihijatrija al tada sam vec bio digo ruke i nisam to mogao vise gledati. I nije proslo par mjeseci zovu me sa njegovog telefona od preko i predstavi se neka mala i kaze cuj zakljuco se jutros u wc i samo umro. Nemoj si dozvoliti da se zadovoljis samo prestankom uzi.anja dopa vec moras poceti ziviti zivot. Ah jebemu zivot evo savjeta a nisam htio da ga dam. Necu vise. I smatraj rijesenim da te necu vise cijeputi oko tvog odabira zivota u cetiri zida. Oprosti u svakom slucaju. Evo iskljucujem se za stalno i ode.licaninsasela wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 7:50 pmPustiti sa strane samokaznjavanje. Nema od tog nista. A cuj biti konobarica ili sankerica nije po meni nista lose. Ne znam zasto tako gledas na taj poso. Ima kturnih bircuza, ima kurvinjaka, ima restorana, sezonskih poslova. A cuj mozda i rad na pijaci jer si i to radila. Neznam koliko si hendikepirana bas sa zdravljem a kazes i sama dacnemas nikakvu skolu. Iskreno nemas o da bas neki izbor. Ma ajd necu te vise tlaciti al sa zivotnom dobi koju mi imamo moze se puno toga ostvariti. Pa cak i krenuti od nule i sve iznova. Ja tako razmisljam i bilo me malo frka svega al sad stojec i pisajuci ovo uopce se ne bojim novog starta i ajmo reci zivota od nule. Samo zreba biti ustrajan, pozitivno tvrdoglav i jebiga jos 45 opizditi. 20 godina jos raditi ako se moze i do 90te penzionerski privoditi vrijeme sa unucima praunucima. Dok srce ne stane nema predaje. Ovo sve se odnosi na sve zivotne probleme koje moze covjeka snaci ni nevjerujuc da je takvo sta uopce moguce. Ovisnost uopce niti ne spomimjem jer mi nije ni na kraj pameti pored svega jos da si i to okacim na vrat i grbacu. Al opet kazem svi smo mi jedinke za sebe i svakome su njegovi problemi najveci. Ono sta mene jebe tebi ce mozda biti neshvatljivo a opet ono sta tebe jebe meni ce biti neshvatljivo. Svako nosi taj svoj kriz i nije nikomu od nas lako. Ali nekad stad pred zrcalo.i sam sebi reci da sam civjek od krvi i mesa i da sam pogresiv i da nisam supermen nije naodmet. Cisto se podsjetiti s vremena na vrijeme tko sam i da nisam bezgrijesan. Nije da se tjesim ali u ljudskoj priridi je da je si covjek sam sebi onako svjesno i slatko zna zagorcati zivot. A zivot ne mazi nego se ponasa kako i treba. Gazi te ako mu dopustis da te pregazi. Znaci akasa nista nisam sada tebe savjetovo i pametovo nego govorim iskljucivo i samo o meni. I mom zivotu.Akkasha Come Back wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 6:33 pm Licaninsasela, bukvalno- ostavila dop i sa njim i život.
Niti se ne osećam živom. Možda je stvarno život sa majkom neka vrsta podsvesti, samokažnjavanja, otkud znam...
Uglavnom, u svakom slučaju zatvor te umori.
A da nađem "neku manju kafanu" niti mogu, rekoh da fizički ne mogu, a svratila sam jednom usput u jednu jer mi bilo hitno ići u wc, pa onda sednem i naručim čaj i to baš namerno zato da vidim kako ta konobarica radi.
Žena sedi jer nema potrebe da stoji- to sam prvo primetila- a oči joj mrtve, lice poraženo...to ti je druže moj DNO DNA.
Biti konobarica ili šankerica (ili oboje) u dvadesetim je još i simpatično, mlada osoba se bori za svoj euro, a sa 40+ veruj, uopšte nije simpatično, tužno je, teško i poražavajuće.
Uostalom, i sam si izračunao da bolje žive oni koji ne rade nego oni što rade
Istina!
StopBup- jebiga za Leponex, jebiga za sve. Imam 45 godina.
Hvala ljudi na pažnji za mene, eto možda ste mi produžili koji dan života, ismejala sam se na neke vaše "primedbe" a smeh je zdrav
E, sad sam se suočila sa svojim najvećim strahom: odgledala sam na YouTube EXIT.
Bože, kako sam bila srećna, jesam, ali nikad 100% već uvek ali baš uvek (osim na jednoj jedinoj žurci u "Mondu" koja je proglašena za najbolju žurku Evrope te godine, "experiment techno") mi je NEŠTO falilo, to neko "zrno" koje je uvek falilo da postignem osećaj te potpune sreće...
Da li vam je poznato ono "Da se pomerim tamo napred, biće tamo super", jedva dođem kroz masu tu, ne sviđa mi se, onda "Bolje da sam gore uz stepenice", pa dođem tamo- ni tu mi nešto ne štima. "Hm, sad moram do šanka, žedna sam" i prođe do 3 ujutru dok se ja namestim gde mi odgovaraPOZNATO?
E, ali uglavnom je bilo dobro i ne bih menjala svoj život.
Da se ponovo rodim. Eto tim se tešim. Jeste sad se raspadam, ali nisam sigurna da su to posledice droge.
- Akkasha Come Back
E, ovo svi da vidite, ako već niste.
Obožavam ovakve situacije, kad kandidat zapanji sve...jeste da je toga bilo mnogo, ali ne verujem da ste naleteli na ovu ženu:
https://youtu.be/RxPZh4AnWyk
Obožavam ovakve situacije, kad kandidat zapanji sve...jeste da je toga bilo mnogo, ali ne verujem da ste naleteli na ovu ženu:
https://youtu.be/RxPZh4AnWyk
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Neprejebivi Rammstein, live 1996.-e.
Jedna riba je ranije napisala komentar bas za ovaj video:"Lindemann makes me wet."
Ne mogu sad da nadjem taj komenar, bilo je davno.
https://www.youtube.com/watch?v=xDGMslZ ... =dilldombi
Jedna riba je ranije napisala komentar bas za ovaj video:"Lindemann makes me wet."

https://www.youtube.com/watch?v=xDGMslZ ... =dilldombi
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
- Akkasha Come Back
Mene ovakvi ljudi fasciniraju, sve nešto osećam zajedničko sa njima. Ne, nisam od onih "spasilačkih" tipova ličnosti nego nekako ga razumem- ima ljudi koji prosto ne mogu da izdrže što postoje i retko ko to razume.licaninsasela wrote: ↑Sun Feb 14, 2021 7:59 pm Da i ono sta sam prvo htio reci zaboravih. Moj dragi frend pokoj mu dusi ostavio dop i sa dopom ostavio zivot. Zamijenio dop za cugu i jetra to nije izdrzala i trajalo je to alkoholiziranje dvije godine. Za dvije godine ga cuga ubila. A dop nikada vise nije tako. I znao sam mu reci frende bolje se ti vrati na dop jer i sam vidis da te zestica lomi i ubija. Dzaba. U dva mjeseca je jednom kolabriro i dva tjedna proveo na intenzivnoj. Izasa je van i odnah nastavio piti. Zavrsio je na psihijatriji zatvorenog tipa. Ocistio se od cuge. Izasao i opet nastavio. Pa opet psihijatrija al tada sam vec bio digo ruke i nisam to mogao vise gledati. I nije proslo par mjeseci zovu me sa njegovog telefona od preko i predstavi se neka mala i kaze cuj zakljuco se jutros u wc i samo umro. Nemoj si dozvoliti da se zadovoljis samo prestankom uzi.anja dopa vec moras poceti ziviti zivot. Ah jebemu zivot evo savjeta a nisam htio da ga dam. Necu vise. I smatraj rijesenim da te necu vise cijeputi oko tvog odabira zivota u cetiri zida. Oprosti u svakom slucaju. Evo iskljucujem se za stalno i ode.
Da je imao istu takvu curu možda bi oboje bili makar zrno jači u ovom što se zove "život".
Žao mi je što je tako umro. Imala sam milion drugova (bolje reći poznanika) koji su poumirali (to u našem svetu niš' čudno) ali jedan od njih, prijatelj, sličnu priču. Zatvorio se u stan i samo je mene jednom pustio da uđem i nikoga više, nije hteo da jede (stric njegov mu svaki dan slao doručak po nekome) nije hteo da pije vodu. Na moje kukanje, plakanje i moljakanje uzeo je čašu ali videla sam da je isfolirao- nije popio nijedan gutljaj.
Pravila sam se da nisam primetila, rekoh sebi: doći ću i sutra i nateraću ga...prvo da sredim neki dop (u krizi je, u tome i jeste bio najveći problem, navučen na minimum 2 grama, odakle mi toliki novci...)
Sutradan je neko (nikad nismo saznali ni ko ni zašto) zvao hitnu pomoć. Ujutru su ga pokupili i popodne javili da ništa nisu mogli da učine, ionako u očajno lošem stanju, umro je ustvari od dehidratacije- postalo mi je tek tad jasno zašto nije hteo gutljaj vode- 3 ili 4 dana bez vode je dovoljno dug period da i zdrav čovek umre akamoli narkoman.
Zato me takla priča tog tvog druga. Ne znam ga, ali dođe mi da ga zagrlim u nekom paralelnom univerzumu.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
- Akkasha Come Back
Evo za xxxanu i Stop-a nešto:
https://youtu.be/QBoLzKgGDEA
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Provalio sam nedavno tu stvar, slusam je cesto ovih dana, ali hvala u svakom slucaju. Dobra obrada "Era-Ameno". Ova riba je Italijanka, dolazila je dosta puta kod nas, bila je i u mom gradu. Zna je jedan moj drug sto je radio u Italiji. Kad je imala nastup, ona ga snimi na zurci, pa ga zvala da dodje kod nje, faca ispao lik, hahhah. Ona je inace 1980.-o godiste, uhhh, kako je dobra.Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Feb 15, 2021 5:51 pm Evo za xxxanu i Stop-a nešto:

Dobro joj stoji to prstenje na obe ruke, samo bih joj ja stavio i sat na levu ruku.

- Akkasha Come Back
A ja volim LASERE
https://youtu.be/0ohuSUNHePA
https://youtu.be/0ohuSUNHePA
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Bila si u Paradisu je l''? Onaj zeleni ogromni laser je objasnjavao. Ono snop od pitaj Boga koliko lasera, kad krene da cepa po klubu.

- Akkasha Come Back
Prvi put u životu kad sam otišla na rejv bila je to Barutana (Beograd, ako neko čita a ne zna)
Ijevi su bili "MTV" beli, i ...da ne opisujem sad sve, na tvrđavi "se zgutali" i čekali da prošljaka pa se spustili na žurku.
Ja bila istripovala da moram ujesti nekoga ili nešto

Onda mi drug iz ekipe koga smo svi gotivili, pozitivac, čučnemo i on mi kaže uz taj njegov osmeh "Ej, videćeš za 15 minuta kako ćeš biti srećna a razumem te, evo ujedi me, koči ti se vilica haha"
I ja ga ujedem
Žurka je posle bila fantastična
Eto, jedna anegdota i mali osvrt na techno, samo da ti kažem Stop, od mene toliko.
Ja sam se skinula i sa techno, sad sam potpuno u drugim "vodama", pošto učim španski (učim/ znam, kako god)
slušam ovih dana jedan urugvajski bend, legende su, sarkazam i to. Žanr jbg neodređeno- mešavina punk, rock
Ako hoćete, pustiću vam. Za početak, zovu se "Naš kvartet" a ima ih 5orica

Poz
Ijevi su bili "MTV" beli, i ...da ne opisujem sad sve, na tvrđavi "se zgutali" i čekali da prošljaka pa se spustili na žurku.
Ja bila istripovala da moram ujesti nekoga ili nešto
Onda mi drug iz ekipe koga smo svi gotivili, pozitivac, čučnemo i on mi kaže uz taj njegov osmeh "Ej, videćeš za 15 minuta kako ćeš biti srećna a razumem te, evo ujedi me, koči ti se vilica haha"
I ja ga ujedem
Žurka je posle bila fantastična
Eto, jedna anegdota i mali osvrt na techno, samo da ti kažem Stop, od mene toliko.
Ja sam se skinula i sa techno, sad sam potpuno u drugim "vodama", pošto učim španski (učim/ znam, kako god)
slušam ovih dana jedan urugvajski bend, legende su, sarkazam i to. Žanr jbg neodređeno- mešavina punk, rock
Ako hoćete, pustiću vam. Za početak, zovu se "Naš kvartet" a ima ih 5orica
Poz
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."