Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Post by sanela »

Pa gdje si ti star? Nije te odavno bilo. Nadam se da si iskoristila vrijeme dobro i da si se posvetila sebi... :D
Sonja

Post by Sonja »

Gde ste mili ljudi????

Pozdrav staroj ekipi, pozdrav novim ljudima! Ja evo na poslu, pa trenutno malo smor i evo me. Inace vec dugo nemam internet kod kuce, bas se patim pa nemam ni vremena za kuckanje.
Do leta bi trebalo da zavrsim rehabilitacionu fazu, a posle....videcu. Ima li ljudi iz BG-a, ZALECENIH i u apstinenciji minimum dve godine???
Imam neku ideju za neki rad i program edukacije u skolama u BG-u i Srbiji, pa ako je neko rad i zeli da pomogne neka mi se javne.

Sva sam nesto dobra :D Ej, ljudi mislila sam da ovo nikada nece prestati...ona agonija, a sada planiram kako cu na RHCP, gledam kako je sve zeleno suncano i dobro, a meni sunce vise ne smeta.
Ne spustam roletne da bih mogla da spavam koji sat duze, otvaram prozor, zudno udisem jutro, trcim mu u zagrljaj
Ne muci me gde da nabavim pare, muci me gde cu na letovanje
I lepo je i ovde, volim svoj posao. Kancelkarija je lepa i uvek je neka prijatna muzika i radim ono sto volim. I volim kada mi kolega skuva kafu, i volim ppauzu za rucak, i volim da cekam 17,00 kako bih ustala, i kao u skoli na mali odmor, zapalila kuci.
I sunce je jako, a jane nosim vise cvikere, ne.
Oci su mi lepe bistre i vesele, i koliko radosti moze u njih da stane u jednom jedinom danu, nisam ni slutila....

Ljudi, vredi, boli, sve je sjebano, put je dug, postoje stvari koje nikada nece proci, i moze se o tome ispisati bilion, trilion foruma. Ali hajde da uradimo nesto, hajde ako je i vas pukao zivot, hajde ako ste shvatili koliko je dobro sto smo tu - AKCIJA!

Pisite,

Voli vas S.

Ovaj forum je juedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u toku mog narkomanskog staza.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
MAKI

Post by MAKI »

Poslala sam ti PM pa kada stigneš baci pogled!

Pozzzzzz......... ;-) ;-) ;-)
zvrky

Post by zvrky »

=D>

Evo Sonja ja u avgustu punim 3 godinice, samo mi pojasni sta se tacno radi ako treba da drzim govore to ne mogu inace podrzavam tvoju akciju.
A da me je zivot puko jeste vala :twisted: Pozdrav veliki
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
chill_out

Post by chill_out »

Ciao ljudi. Chill_out se ispričava i duboko kaje zbog izrečenih (napisanih) GLUPOSTI, koje su u pojedinim momentima bile vama suvišne, a meni potrebne. Stoga, moja najiskrenija isprika i žaljenje. :oops: Inače, gledala sam Eurosong- ČESTITAM BiH na zasluženoj pobjedi. Bilo mi je neopisivo drago! Ueeee!!! Pozzzz
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
Dragana

Post by Dragana »

Sorry, ako smem da primetim, ali NIKAKO mi se ne slazu tvoj nick i avatar.... :roll:
Nije pobedila BiH, nego Srbija.
Image
zvrky

Post by zvrky »

:-D chill opet nisi u toku hehehehehe ljubi te zvrky
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Mihrumana

Post by Mihrumana »

I ja zelim link ako je moguce :oops:
chill_out

Post by chill_out »

chill_out wrote:Ciao ljudi. Chill_out se ispričava i duboko kaje zbog izrečenih (napisanih) GLUPOSTI, koje su u pojedinim momentima bile vama suvišne, a meni potrebne. Stoga, moja najiskrenija isprika i žaljenje. :oops: Inače, gledala sam Eurosong- ČESTITAM Srbiji na zasluženoj pobjedi. Bilo mi je neopisivo drago! Ueeee!!! Pozzzz
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
chill_out

Post by chill_out »

Znaš ti mene, oću se popravit i onda ukakim. E moja Zvrks... Ja nikako da isplovim... Znala sam da jest negdje na desno od RH, a sad koliko-nisam pojma imala- naime, nije to moje područje-ex Jugoslavija mi se nekako rasula na djelove koje nikako ne mogu da popamtim (a kamoli gdje je koji!) Ponovna isprika... :oops: :oops: :oops: Uffff

P.s. Valja li sad avatar? Jest mi je zadao muke...
Post Reply