Nasa draga kafica!!!!
Moderator: sanela
Gde ste mili ljudi????
Pozdrav staroj ekipi, pozdrav novim ljudima! Ja evo na poslu, pa trenutno malo smor i evo me. Inace vec dugo nemam internet kod kuce, bas se patim pa nemam ni vremena za kuckanje.
Do leta bi trebalo da zavrsim rehabilitacionu fazu, a posle....videcu. Ima li ljudi iz BG-a, ZALECENIH i u apstinenciji minimum dve godine???
Imam neku ideju za neki rad i program edukacije u skolama u BG-u i Srbiji, pa ako je neko rad i zeli da pomogne neka mi se javne.
Sva sam nesto dobra
Ej, ljudi mislila sam da ovo nikada nece prestati...ona agonija, a sada planiram kako cu na RHCP, gledam kako je sve zeleno suncano i dobro, a meni sunce vise ne smeta.
Ne spustam roletne da bih mogla da spavam koji sat duze, otvaram prozor, zudno udisem jutro, trcim mu u zagrljaj
Ne muci me gde da nabavim pare, muci me gde cu na letovanje
I lepo je i ovde, volim svoj posao. Kancelkarija je lepa i uvek je neka prijatna muzika i radim ono sto volim. I volim kada mi kolega skuva kafu, i volim ppauzu za rucak, i volim da cekam 17,00 kako bih ustala, i kao u skoli na mali odmor, zapalila kuci.
I sunce je jako, a jane nosim vise cvikere, ne.
Oci su mi lepe bistre i vesele, i koliko radosti moze u njih da stane u jednom jedinom danu, nisam ni slutila....
Ljudi, vredi, boli, sve je sjebano, put je dug, postoje stvari koje nikada nece proci, i moze se o tome ispisati bilion, trilion foruma. Ali hajde da uradimo nesto, hajde ako je i vas pukao zivot, hajde ako ste shvatili koliko je dobro sto smo tu - AKCIJA!
Pisite,
Voli vas S.
Ovaj forum je juedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u toku mog narkomanskog staza.
Pozdrav staroj ekipi, pozdrav novim ljudima! Ja evo na poslu, pa trenutno malo smor i evo me. Inace vec dugo nemam internet kod kuce, bas se patim pa nemam ni vremena za kuckanje.
Do leta bi trebalo da zavrsim rehabilitacionu fazu, a posle....videcu. Ima li ljudi iz BG-a, ZALECENIH i u apstinenciji minimum dve godine???
Imam neku ideju za neki rad i program edukacije u skolama u BG-u i Srbiji, pa ako je neko rad i zeli da pomogne neka mi se javne.
Sva sam nesto dobra

Ne spustam roletne da bih mogla da spavam koji sat duze, otvaram prozor, zudno udisem jutro, trcim mu u zagrljaj
Ne muci me gde da nabavim pare, muci me gde cu na letovanje
I lepo je i ovde, volim svoj posao. Kancelkarija je lepa i uvek je neka prijatna muzika i radim ono sto volim. I volim kada mi kolega skuva kafu, i volim ppauzu za rucak, i volim da cekam 17,00 kako bih ustala, i kao u skoli na mali odmor, zapalila kuci.
I sunce je jako, a jane nosim vise cvikere, ne.
Oci su mi lepe bistre i vesele, i koliko radosti moze u njih da stane u jednom jedinom danu, nisam ni slutila....
Ljudi, vredi, boli, sve je sjebano, put je dug, postoje stvari koje nikada nece proci, i moze se o tome ispisati bilion, trilion foruma. Ali hajde da uradimo nesto, hajde ako je i vas pukao zivot, hajde ako ste shvatili koliko je dobro sto smo tu - AKCIJA!
Pisite,
Voli vas S.
Ovaj forum je juedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u toku mog narkomanskog staza.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Ciao ljudi. Chill_out se ispričava i duboko kaje zbog izrečenih (napisanih) GLUPOSTI, koje su u pojedinim momentima bile vama suvišne, a meni potrebne. Stoga, moja najiskrenija isprika i žaljenje.
Inače, gledala sam Eurosong- ČESTITAM BiH na zasluženoj pobjedi. Bilo mi je neopisivo drago! Ueeee!!! Pozzzz

Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
chill_out wrote:Ciao ljudi. Chill_out se ispričava i duboko kaje zbog izrečenih (napisanih) GLUPOSTI, koje su u pojedinim momentima bile vama suvišne, a meni potrebne. Stoga, moja najiskrenija isprika i žaljenje.Inače, gledala sam Eurosong- ČESTITAM Srbiji na zasluženoj pobjedi. Bilo mi je neopisivo drago! Ueeee!!! Pozzzz
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
Znaš ti mene, oću se popravit i onda ukakim. E moja Zvrks... Ja nikako da isplovim... Znala sam da jest negdje na desno od RH, a sad koliko-nisam pojma imala- naime, nije to moje područje-ex Jugoslavija mi se nekako rasula na djelove koje nikako ne mogu da popamtim (a kamoli gdje je koji!) Ponovna isprika...
Uffff
P.s. Valja li sad avatar? Jest mi je zadao muke...

P.s. Valja li sad avatar? Jest mi je zadao muke...