Retro

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

sanela

Re: Retro

Post by sanela »

Hajmo malo vas dvojica - Mansone i Sagitarius, imate zajedničkog neprijatelja - heroin, da biste ga savladali treba vam sva energija ovog svijeta, a vi svoju energiju rasipate na gluposti... čiji je način liječenja bolji, vrijeđate se i pljujete jedan na drugog i na drage vam osobe. Pa to je pravo narkomansko ponašanje, onaj glupi narkomanski ponos - ja znam najbolje i moje rješenje je najbolje. Mansone, okreni se malo sebi, radi korake i prakticiraj ono što piše u AN filozofiji u svom životu. Nemoj filozofiju prilagođavati sebi, nego sebe filozofiji. Sagitariuse, imaš svoj život koji je, hvala bogu, počeo funkcionirati bez supstitucije i droge, vjerujem da ima puno novih stvari s kojima se susrećeš, obzirom da si počeo i raditi, imaš trudnu ženu pored sebe, puno te novih stvari čeka u budućnosti, okreni se tome. Nemoj rasipati dragocjenu energiju tražeći mansonovu ispriku (isto ste kao u trećem osnovne), nego usmjeri svoju energiju na sebe i svoj život. Ako nastavite, bogami ću vas banovati obojicu iako ste mi obojica dragi, svako na svoj način. Čuvajte sebe, manite se šuplje.
biba

Post by biba »

Nemoj rasipati dragocjenu energiju tražeći mansonovu ispriku (isto ste kao u trećem osnovne), nego usmjeri svoju energiju na sebe i svoj život. Ako nastavite, bogami ću vas banovati obojicu iako ste mi obojica dragi, svako na svoj način. Čuvajte sebe, manite se šuplje.
Ne tražim ispriku,samo čovjeku pojašnjavam kako stoje stvari,jer očito "živi u oblacima".
Godinama piše po forumu,isti stil(pljuvanje,vrijeđanje,omalovažavanje).
Šta se ti promijenilo u njegovom životu,svih ovih godinamosin što je pročitao knjigu NA programa?
sanela

Post by sanela »

Bibo, obrisala sam tvoj post iznad ovog, jer sadrži isti stil pisanja koji koristi Manson. Ako imate neke račune da raščistite, imate primatne poruke, pa izvolite. Ja se nadam da će ovim vaša diskusija biti završena...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

I ja se nadam da mene i moju ženu više neće spominjat
MANS0N

Post by MANS0N »

sanela wrote:Hajmo malo vas dvojica - Mansone i Sagitarius, imate zajedničkog neprijatelja - heroin, da biste ga savladali treba vam sva energija ovog svijeta, a vi svoju energiju rasipate na gluposti... čiji je način liječenja bolji, vrijeđate se i pljujete jedan na drugog i na drage vam osobe. Pa to je pravo narkomansko ponašanje, onaj glupi narkomanski ponos - ja znam najbolje i moje rješenje je najbolje. Mansone, okreni se malo sebi, radi korake i prakticiraj ono što piše u AN filozofiji u svom životu. Nemoj filozofiju prilagođavati sebi, nego sebe filozofiji. Sagitariuse, imaš svoj život koji je, hvala bogu, počeo funkcionirati bez supstitucije i droge, vjerujem da ima puno novih stvari s kojima se susrećeš, obzirom da si počeo i raditi, imaš trudnu ženu pored sebe, puno te novih stvari čeka u budućnosti, okreni se tome. Nemoj rasipati dragocjenu energiju tražeći mansonovu ispriku (isto ste kao u trećem osnovne), nego usmjeri svoju energiju na sebe i svoj život. Ako nastavite, bogami ću vas banovati obojicu iako ste mi obojica dragi, svako na svoj način. Čuvajte sebe, manite se šuplje.
Ja sam rekao istinu,jebiga nije ugodna za cuti,ali cesto pomogne. Ima dosta i tvoga sto si dopustila da ti svakavi tipovi pisu na ovom forumu i daju savjete iako ne znaju ni pocetak kako ostati cist.Naravno to je do tebe a ne do njih,ti treba da se malo vise zapitas.Ja sam okrenuut sebi i pisem samo o sebi i svojim problemima u zadnje vrijeme,tako da ni ne idem ni ne citam druge teme.Napisao sam odgovor Param,gdje sam mu rekao sto i tebi da ovdje ima jako malo kvalitetnih ljudi da bi trebao da pokusa da pokupi nesto od njih,a ne deset- dana-sve- zna-veze- nama,polovnajaka.Ovaj se lik prepoznao,i sta sad?Da mu kazem da je dobro i u pravu,radi mira u kuci?Nas stari problem, Sanela,ako ces me banovati ,bujrum,ja sam pomogao par ljudi vec,do tebe je.Spusti malo ti ponos,o tome se ovdje radi.Sumnjam da ces to uraditi,ali pokusao sam.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
sanela

Post by sanela »

Mansone, hiljadu pita sam ti ponovila, NEMOJ VRIJEĐATI LJUDE. Forum je javan i na njemu mogu pisati svi koji žele, sve dok ne vrijeđaju druge. Što se tiče toga ko je čist, a ko nije, de mi bogati reci kako da ja to provjeravam? Urin testom? Na ovom forumu mogu pisati svi koji to žele i dok se pridržavaju pravila foruma. A sad kako se ko skinuo ili kako se ko skida, to je do njega. Ja bih voljela da postoji jedan način koji odgovara svakom, jer bi se ostali načini prestali primjenjivati, ali toga NEMA. Nekom pomaže AN, nekom komuna, nekom psihoterapija, nekom supstitucija, ali za svaki način treba biti dovoljno zreo, jer drugačije ne pomaže. A o kakvom ti mom ponosu pričaš, života ti? To bi se u psihoterapiji reklo da radiš projekciju - u drugima vidiš ono što tebi smeta kod sebe. 8)
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Ima dosta i tvoga sto si dopustila da ti svakavi tipovi pisu na ovom forumu
Ti si očiti primjer toga,mani se više čovječe vrijeđanja,omalovažavanja,
pogledaj se u ogledalo,pa zapitaj:Tko sam,gdje sam?
Godinama palamudiš po forunu neke "jedine prave načine",a i dalje si tu,tapkaš u mjestu,pljuješ i upućuješ odvratne komentare,svakome tko ti ne ide "niz dlakku.
Ljudi se motiviraju,kad vide nečiji život,a šta vide u tebi? Frustriranog gnjavatora.
Ma kome si ti to pomogao preko foruMa?
sanela

Post by sanela »

O moj bože, ima li kraja?
Sagitariuse, znam ja da si ti tvrdoglav, ali, hajde, molim te, pokaži da si nešto uradio sa sobom i da si neke stvari naučio i prestani pisati na ovoj temi. Jel može?
sanela

Post by sanela »

Sagitarius wrote:
Ima dosta i tvoga sto si dopustila da ti svakavi tipovi pisu na ovom forumu
Ti si očiti primjer toga,mani se više čovječe vrijeđanja,omalovažavanja,
pogledaj se u ogledalo,pa zapitaj:Tko sam,gdje sam?
Godinama palamudiš po forunu neke "jedine prave načine",a i dalje si tu,tapkaš u mjestu,pljuješ i upućuješ odvratne komentare,svakome tko ti ne ide "niz dlakku.
Ljudi se motiviraju,kad vide nečiji život,a šta vide u tebi? Frustriranog gnjavatora.
Ma kome si ti to pomogao preko foruMa?
Ne branim Mansona, da se razumijemo, nije ni njegovo maslo za Ramazana, ali znam da ima puno stvari koje je napisao iskreno i mislim da ljudi koji čitaju na forumu mogu sebe prepoznati u puno toga što je napisao O SEBI.

Sagi & Manson - složite se da se ne slažete i idemo dalje... širok vam forum i univerzum.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Ma u biti,šta meni više i treba ovaj forum.
kad je Masturbanson nazivao mene kretenom,klošarom,moju ženu prostitutkom,nigdje moderatora,da briše,uređuje,mete.
Ta njegova "istina" s kojom se busa u prsa,je samo vrh ledenog brijega,ne bi li sebi dao neki kredibilitet,to su odavno provaljene junkerske fore.
Od troje ljudi na forumu,dvoje je izvrijeđao,jer misleći da,ako je pročitao knjigu AN,i ide na tamo neke opskurne sastanke(koje u ST,ljudi ismijavaju,jer ekipa dođe na sastanak,pa se poslije spuste kat niže po čisti pribor).
Nisam se ulogirao na ovaj forum da bi bilo šta pokazivao,i ikome išta dokazivao,dovoljno mi je da me "ocjenjuju" ljudi s kojima živim,radim,i to u gradu u kojem sam napravio bezbroj sranja.
Čisto sam želio da ubijem dosadu zbog bolesti,i pišem i čitam o sebi i ljudima sličnim meni,bez pretenzija da će me forum "izliječit",niti da ću ja ikoga "izliječit".
Ovdje su me prvo napadali,jer sam bio na supstituciji,jer to šatro nije liječenje,i to najviše likovi koji se godinama motaju po forumu ove tematike kao Spermanson,Modelizy i sl.,svima naturaju svoje mišljenje i smatraju da su jedino oni na pravom putu,samo što im se taj nekakav put,mijenja svakih par godina,ali oni su i dalje "primjeri" kako se treba borit s drogom.A vječno su u nekim fazama kojekakvih liječenja.
Ja sam se isto liječio na više načina,svaki put,"odradio" program u kojen sam bio ,DO KRAJA,i onda pao,jer mi se eto,još bila volja drogirat se.Nekome s 20,nekome s 25,a nekome i s 40 dosadi više taj život,pa odluči prekinit.Neki se i drogiraju do kraja života,njihiv izbor.
Svatko može past,i to najčešće oni koji za sebe smatraju da sve čine kako treba,koji "pravocrtno" idu naprijed,koracima od 7 milja.
Stalno se palamudi o nekom prekrasnom životu bez droge,e pa tek kad se skine s dopa,počinju pravi životni problemi.Nitko u svijetu,ti neće dat medalju,zato što si prestao s drogom,onako licemjerno će te srdačno pozdravit,potapšat po ramenu,a kad odeš,isto će se uhvatit za džep,da vide,fali li im išta iz novčanika.
Ljudima se ovdje stvara kriva slika o tome,da će im razne komune,programi,omogućit sretan i bezbrižan život-hoće *urac.
Eto,ti "izliječeni",toliko im je sređen život da 5-6h dnevno provode na netu,"ispravljajući krive drine",i lijepe se na svaku temu.
Odoh ja spavat,Sanela,ne moraš se trudit da banuješ mene i BIbu,učinit ćemo mi to sami.
Zbogom.
Post Reply