DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
maxlo

Re: DJAVOLICA

Post by maxlo »

Ovde jedino ja nemam dece izgleda,moracu da se pozabavim tim pitanjem....gde ces vece srece...poz.Modesty...............uh uh koliko ti je dobro bebo,drago mi je.......javi sta si uradila i srecno :wink:
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
rajouno

Post by rajouno »

dobro sam prosla tamo,super se zabavila..snimila swe kako pita i sta,al sam sok dozivjela kad sam dosla kuci...kako su me docekali..uzas..bolje da nisam ni dolazila :evil:
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Kako su te docekali i zasto tako?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
deks-

Post by deks- »

Ostani pozitivna kao sto si bila i do sad MOLIM TE PDT_Love_01
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Ćaossss, mila, i mene interesuje kako su te dočekali kući :?: ja am ti skrhana cijeli Božiji dan, samo plačem, plačem i plačem..... ponovna depra me snašla, a danas je 40 dana kako mi je deda umro, posvađala se sa starim, nisam imala danas nešto posla, a provela cijeli dan u salonu, a dodatno su me ljudi iznervirali... ono naruči se na šišanje i ne dođe.... joj muko moja... to mrzim do bola...... pa jebem mu mater nazovi i reci nisam u mogućnosti da dođem i kraj priče.... jebo te ovaj život.... sve mi se sastalo..... ako se ovako nastavi dešavat narednih dana pa ja ću stvarno dobiti slom živaca............ nije mi ni dobro, ni lako vjeruj mi..... toliko sam nervozna da mi i ovo tipkanje trenutno ne pomaže......... a, inače vi ste mi ovdje pravi lijek...... izvini što sam ovako sebična i pišem samo o sebi.... ali razumi me draga... moram se ispucati.... na tebi.... hahahaaaaaaa......... ma znam ja da ti mene pravo razumiješ.... mnogo cmokića.... i voli te tvoja neurotična tipkalica...... :? :? :?
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
rajouno

Post by rajouno »

PISACU DO DETALJA,sad nemam sange..ocu da prenesem sve svoje emocije tih tenutaka,puta...rucka u restorastanu a drugo,i to ni manje ni vise -losos..ma da mi je io savrsen...i pored 70 sati budnosti...dok nisam dosla kuci.keva mi je nesto prehladila,ja sam se sklonila..i osjecam se jacom nek=go ikad...ne zna da li ce to biti povratni udarac sutra-prekosutra...mozda cu cmizdrti..ALI,jedno znam!ova nova 2008 ce biti pocetak mog novo ziwota u pravom smislu!
wolim was!hwala deks!
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

sat vremena razgovora sa nasom omiljenom doktorkom..majom..(o njenom troshku naravno)...i ljudi moji majku ne mogu promijeniti,ali se mogu izdici iznad togA!hvala majooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
pisacu wam sutra do detalja...roditelje ne mozesh da birash,i promijenish-ali mozesh sebe!zapamtite to!
'LJUBAW JE PRECIJENJENA,KAD WAM KAZEM JA-KO JE A WRHU,ON TO WRLO DOBRO ZNA..JA NISAM NARCIS,NISAM ZWJEZDA KOJA S'JA...-A,DA ZNASH KAKO JE DOBRO BITI JA!!!'
BAS TAKO.. :butthead:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

POKUSACU SAD DA NAPISEM DA NE BIH PRENOSILA U 2008.. :roll
Znate i sami koliko sam se cimala ,i koliko mi je bilo bitno da odem na ispit..ali sam swo wrijeme u svom 'alter egu'..osjecala neki pritisak sa mamine strane-indrektni...(kao da joj je laknulo kad je vdjela da nema sanse da sredim papire)..pa.i bolje da ne putujes pred ove praznike,ludnica..i ti profesori kako zakazuju ispite..jeee,umjesto da mene smiri,ona posredno dize meni tenziju... :-D
ocuh je uspio da mi sredi licnu,i mojoj sreci nikad kraja..vidjela sam da nije bas presretna,ali kao "eto super"
kunem vam se svim zivim ,jedini cilj mi je bio da odem na taj ispit..da saznam swe sto mi treba(chak me uhvatio kamerom rts1,dok su snimali njhovu gozbu..jer i ja sam chlan tam neke studentske org...ali sam se makla odmah,-gade mi se!)
opet sirim pricu,sad bi maja rekla :-D ,sta cu takva mi profesija hhehee
krenula sam,imala sam tremu -ne od pomisli da cu nesto uraditi,ili zabrljati..wec od ispita,'nowih-starih' ljudi..pun bus...odmah me je na cetimju startovao kondukter,za kojeg sam mislila swe i svasta-ali ipak je ispao vise nego ok(cak mi je na zlatibru kupo pokvaren hamburger :vom)
ENIVEJ..da nastavimna cg granici su nas cimali vise od pola sat,da ne pominjem...da sam ja od kad sam krenula kukala kako n mogu da izdrzim,moram u wc(pojela sam kilo mandarina)..znaci tek posle 4-6 sati sam vidjela 'seven heaven' :-D :D
Srbijanci nas drze sat i po,ne mozete da zamislite poglede tih ljudi..kao da smo krvnici ,a ne do juce jedan narod :cry: (i od strane jedni,i drugih).samo sam cekala da mene izvuku iz busa..,ne znam uvjek imam taj osjecaj :-D
Da,predjem na stvar...malo sam kontradiktorna-ali jos uvjek posledica nespavanaja..kad sam kretala,dam im br 63 i 5 puta ponovim da natoj kartici nemam kredita,da mogu oni mene da zovu...kao,ok..javi se kad mognes..
cijeli put sam bila budna,sto zbog cimanja oko pauza,i granice..sto zbg jednog pijanca koji se bacakao na sjedistu ispred mene,i sweki sekund potezao bocu od litar i po piva,ikukao vozcu da mora svakih sat da staje da bi on -znate vec sta..
a,tek kad je oceo da hrce...ccccc
mislimu sebi,dosta mi je sto slusam bab kuci kako m hrce,neces ni ti vala!swako malo sam mu cuskala sjediste.. :-D
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

Bebo,spisateljice naša...toliko toga lijepog ti nama napišeš,zanimljivog....još da je malo konkretnije i više vezano za tvoje osobne doživljaje svega toga :D :wink: ......ljubim te,znaš koliko...svaki dan sam mislila gdje si i kad ćeš nam doći.
rajouno

Post by rajouno »

...da nastvim,htjela sam prvo malo da vas zabavim..tesko mi sad da pisem ovo...ali,ebi ga!
prva recenica koja me je zestokopogodila,kad sam izlazla iz kuce..."vidi uhwati onaj u 1 do pg" ili "onaj u 3 do bd"-ljudi,meni ispit pocinje u 10,swe i da stignem-sta da radim u ponoc uvece u pg,ili u bd?'ne brini ti za to,dosao bi bojan za tebe,za toliko" hahahahhahahah ,dal' j ona normalna,da dize cowjeka u ponoc iz kreveta,da bi vozio 2sata,eeej
Prvo sto znam da to ni u ludilu ne bi uradio,bi preko kur*a-jer mu mama 'nalozi' :vom:
zasto bih uopste zurila kad imam istog prevoznika ,sa kojim sam i dosla..i ide u 7h-direktno za moj grad :-D ...htjel sam da popijem kafu sa drustvom,osjetim miris snijega,napravim grudvu..nagrdila sam cizme klzajuci se na svakom mogucem ledu,na koji sam naisla :lol: :lol: :lol:
naravno,da sam ostala onim u 7h,javim joj se s boskovog fona -jer sam krenula sa 55e,a kartau jednom pravcu 20e(slognula sam se,mislila sam da ce biti dovoljno)znaci njie mi ostalo 5e,i to sam dala za taksi.. znaci budna cjelu noc,ali dobro sam idemo na fax...od 60 studenata,polozilo je troje-ne zato sto je zena takva kakva pricaju da je-vec sto gospoda ne uce!dovoljno j da kazes 2-3 recenice.. i 6,a kad su widjel sta sam ja swe ucila..'pa izvini,ti spremas a desetku.."
hahahahah,kakva crna destka...
u medjuwremenu se cujem sa majkom,i kazem joj da krecem onim u 7 i da se vidimo ujutro(nadajuci se da je to-to)
krenuli smo,upoznam nevjerovatnu curu iz varosi,izdala je knjigu bas sa nasom tematkom(ne zna za mene)..dobila je nagrade,traze joj prevod na engleski..ma nismo prestajale a pricamo,bila je upala u nek bedak zbog faksa(stud.medicinu)...i kroz razgvor,ona pocinje swe wise i wise da se smije,zabortavlja problem...kao,'bog te je poslao,niko me nije vako nasmijao i razumio ne pamtm od kad.." bas se vezemmo,al ja izgubim br...nadam se da ce me ona cimnuti!ima njena knjga na netu..saznacu :idea:
swo wrijeme sam ponosna na sebe,prsretna,sto sam swe obawila ..jedva cekam da dodjem kuci da ih obraduem sa materijalom koji sam pribavila,o curi koju sam upoznala..i dalje ne spawam,skoro pa 48-mi sat budnosti..ali ne smeta mi izdrzaciu...cak necu da ih cimam da dolaze [po mene,docicu pjeske..samo da ih zatenem u krevetu...mislim ja sebi glupaca(glupaca!!!)...ja na stanicu,kad ono komsija ceka brata-e ,reko super idem sa vama...
PER ASPERA AD ASTRA...
Locked