ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

bojanol

Post by bojanol »

Obedial je bio cist pakao, pa na tome mi je bilo bas lose, jako, jako lose....
zvrky

Post by zvrky »

:-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Ja odo na more veceras ikkikkiki a mislila sam da ce i ova godina po ko zna koja po redi biti provedena u bg-u,medjutim isplivala mogucnost da ipak odem i odo veceras :-D Idem za Split jedno nedelju dana i boli me uvce,ako ima nekog iz splita i primeti sutra ludaka na nekoj plazi da znate da sam to ja ahahhahahah Pozdrav svima.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
perica

Post by perica »

pozdravi Shekspira,u moje ime,i kafe Dugu!
rajouno

Post by rajouno »

gade jedan obecala si da cesh doskochit,nije bitno...zelja mi je bila da te upoznam,prosetam barom...pijuckamo kafficu,uglawnom lijepo se prowedi,...nemoj sluchajno da radish nishta shto ni ja ne bih :-D .neko mlado meso....plaza..sunce.ma,ken*am ja-idi prwenstweno da se ti odmorish i napunish energijom,,,uziwaj u mirisu mora...kazu da woda odnosi swu neg.energ...wreme je fenomenalno!.

ps.zasluzila si na kub!..mislim,ne na kubu... :-D

jawi mi se kad dodjesh.woli te beba :P
Last edited by rajouno on Sun Sep 23, 2007 11:49 am, edited 1 time in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Kikikikikk jesam obecala ali nije mi se ukazala prilika da dodjem, ovo mi je iskrslo onako nenadano ,cmokic
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

zwrki shta ima?ne kuckash...ja sam prawo u nekoj frci,ne znam shta me je strefilo...shta je dowelo do owoga da se osjecam owako...mislila sam da sam jacha od swoje jbn psihe...ali twoj rowac posle toliko wremena mi dowoljno gowori o tome...bice okkk.ljubi te bebac :wink:
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Nauci da zivis sa takvim stvarima,mislim da ce se to desavati s vremena na vreme do kraja nasih zivota...mozda gresim ali ipak nauci :D Sto ne boli to nije zivot ,sto ne prolazi to nije sreca... Ja prosto ne znam sta da ti kazem ...radim ,blejim,spavam uglavnom nemam vremena nizasta, izlazim ,druzim se i tako.. mogu ti reci uzivam :-D ovaj posao me je izvukao mnogo, vec sam mislila da cu celog zivota da dzabalebarim i na kraju cu umreti od dosade ahhahahaha medjutim nije tako,sad radim vise od jednog posla tako da sam zauzeta vecinu dana . Vidim da si ti bas u problemu ovih dana,nemam neki posebno pametan savet za resavanje istog...ispuni sebi vreme,idi vozi te role,gledaj tv,slusaj muziku,kuckaj po netu,telefoniraj ,spremaj ispite ispuni sebi vreme,mene mozes da okrenes kad god pozelis ... samo se nemoj predati sve ostalo dolazi u obzir :D Ljubi te zvrky
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
rajouno

Post by rajouno »

Tu sam, i widjecsh iz posta da je swe ok,ne dam se tako lako,mada moram ti priznati da nikad owo nisam doziwjela...ne kazem da nece sutra biti isto...ali moj glawni problem je shto ja nikome do sad nisam prewalila preko usta,i priznala"ljudi bolesna sam"..."narkomanija je bolest..mozak ode u pm.."-ne moja glawna parola je,pa shta malo zalutalai bilo i proshlo..probala,i zadowoljila swoju radoznalost...izludjujem i swoju dr sa tim,ja sam ok ljudi shta wam je,ne bolujem od nichega..i mamu..i swe oko sebe-pa kad me pukne kriza,ja grizem usta da ne wide da sam "bolesna"-to ti je tzw.superego,kao shto reche jedna osoba...ljubim te,uziwaj..jedwa chekam da se konachno widimo... zaposlim,i mnogo toga...eto-brzopleta,swe sad i odma' i opet sranje.stop!
wt beba
PER ASPERA AD ASTRA...
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

ĆAO ZVRKICE SAMO DA TI SE POHVALIM DA SE OSJEĆAM DOBRO KOLIKO JE TO MOGUĆE: TRUDIM SE ZABORAVITI ŠTO JE VIŠE MOGUĆE ONOG KLIPANA VIDI ME SAD KAKO GA SPOMINJEM A DO JUČE SAMO MI JE ON GLAVI PUNO POZZZZZ
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Post Reply