Retro
Moderator: sanela
-
Re: Retro
strpljenje...hmm...obuzdavanje emocija,hmmm...vidite kako je sve to lako.ja posto sam mnogo glup a posebno slab to ne kontam.budite vi pametniji.
Mislim da je param totalno iskren. Svako dobro.paramparcad wrote:strpljenje...hmm...obuzdavanje emocija,hmmm...vidite kako je sve to lako.ja posto sam mnogo glup a posebno slab to ne kontam.budite vi pametniji.
A bakuta, na sviejt, ni u beograd je zajebancija, nista 2.bbeograd mimo svijeta),
TI MOS GOVORIT KONTRA MENE I KONTRA CILOG SVITA, AL NECES CUTI NISTA KONTRA SPLITA
Pozdrav brate Mansone
-
neznam goldy,izdesavalo se dosta stvari sa strane(znaci nema veze sa dopom)od kojih mi je muka pri samoj pomisli tako da ne mogu o tome da pisem...mozda jednom prilikom kada prebrodim to,sad ne...nikako.inace,svako dobro goldy drago mi je da si na dobrom putu.pozdrav heroina.goldy wrote:Param sto si tako ogorcen?
Slusaj Paramparcad,ja ne znam sta drugo da pisem,pisao sam kad sam dobro,pisao kad sam lose.Pisao sam i kako od loseg doci na dobro,ili kako od dobrog doci na lose.I sta si ti poslusao?Ne bas puno.Ti stalno hoces popust,nesto lakse,ali to ja ne prodajem.Ako pusis travu i jedes bilo kakve psihoaktivne tablete,pijes alkohol,neces biti bolje.Ako prestanes sa uzimanjem toga moras da imas sastanke, ili ides u komunu.Tj, moras da radis na sebi da bi bio bolje.Evo jel jednostavno?Naravno da nije jer to znaci da nesto moras uraditi.Jebiga,meni je zao sto ovdje pise samo par ljudi koji fakat apstiniraju,ostalo su uglavnom polovnjaci i supljaci,ali ipak,uzmi ono sto imas.Naravno ako hoces.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
- Sagitarius
Naravno,JEDINI TI SI TAJ,koji zna koji su jedini pravi načini liječenja,tko su šupljaci i plovnjaci.Ako prestanes sa uzimanjem toga moras da imas sastanke, ili ides u komunu.Tj, moras da radis na sebi da bi bio bolje.Evo jel jednostavno?Naravno da nije jer to znaci da nesto moras uraditi.Jebiga,meni je zao sto ovdje pise samo par ljudi koji fakat apstiniraju,ostalo su uglavnom polovnjaci i supljaci,ali ipak,uzmi ono sto imas.Naravno ako hoces.
Onda ćeš se za par godina pojavit sa nekom novom dogmom,jer u svemu što pišeš,nema ništa TVOG,OSOBNOG,sve se svodi na prepričavanje stvari iz programa koje si ti NAUČIO,ali ih ne živiš,jer problemom droge,maskiraš svoje prave probleme,koji su puno teže naravi,od narkomanije.
Možda još nisi primjetio,ali očito je da su tvoji pamfleti,prozirni i jeftini.
Nema načina liječenja koji daje rezulate,ako se postavi po principu MORAŠ TO I TO.Svatko od nas je poseban kao osoba,i svatko treba svoje vrijeme,da dođe do nekih spoznaja o svom životu.Nema kalupa,dogme,programa,koji odgovara svima.
Ako to ikad shvatiš,možda budeš nekome i od pomoći.
Na ovakav način,si samo iritantan,sa svojim "objavama istina",uvredljivim i ponižavajućim.
Evo baš Biba komentira kako ti nadimak dobro pristaje.Imaš dosta zajedničkog s Charles Mansonsom.
Hehehe ,izgleda da se neko prepoznao.
Pozdravi mi Bibu i poljubi je za mene. PDT_Love_23

Pozdravi mi Bibu i poljubi je za mene. PDT_Love_23
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
-
znam,prica mog zivota ali ovo sto mi se desava nema apsolutno nikakve veze sa narkomanijom tako da cu preskociti to za sada...MANS0N wrote:Slusaj Paramparcad,ja ne znam sta drugo da pisem,pisao sam kad sam dobro,pisao kad sam lose.Pisao sam i kako od loseg doci na dobro,ili kako od dobrog doci na lose.I sta si ti poslusao?Ne bas puno.Ti stalno hoces popust,nesto lakse,ali to ja ne prodajem.Ako pusis travu i jedes bilo kakve psihoaktivne tablete,pijes alkohol,neces biti bolje.Ako prestanes sa uzimanjem toga moras da imas sastanke, ili ides u komunu.Tj, moras da radis na sebi da bi bio bolje.Evo jel jednostavno?Naravno da nije jer to znaci da nesto moras uraditi.Jebiga,meni je zao sto ovdje pise samo par ljudi koji fakat apstiniraju,ostalo su uglavnom polovnjaci i supljaci,ali ipak,uzmi ono sto imas.Naravno ako hoces.
Ma ne moras da pricas konkretno,ali uradi nesto da budes bolje.A vjeruj kod nas sve ima veze sa narkomanijom.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Najveca razocarenja uvijek dolaze od prijateljskog noza.Nepriatelja dok te bode mrzis i prezires,ali prijatelja osjecas.Najveci bijes me tada nosi,ljut sam na sebe,na sudbinu,na sve.Ogorcen i dubina gubitka,besmisao pononovnog pocetka.Moram spavat.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,