Meni je fakat vise glupo pisati,ali ako se bar mi,koji smo redovni ovde i pisemo,nismo vec upoznali i znamo kakav je ko i kako razmislja,e jebiga onda.
Nisam bio kad je pocelo,mislim ne znam ni ko je sta poceo ni zasto,ali vidim fali raje.
I opet ponavljam,nisam za ban,neka svako pise i proba da ne vrijedja,a sto se misljenja razlikuju valjda je normalono.
Nama treba i vudd i Dacho,pa i onaj tess sto kuka nad svojom metadonskom sudbinom.....
Kako bih ja mogao zamjeriti vuddu i da me naljepi najstrasnije?! Covjek je Ovisnik 100 godina,prezivjeo narkomanski zivot kao iz romana,neke 3 godine je cist sa manjim recidivima i u kurcu je najvecem.Da nesto mjenje zajebano.Formiran covjek koji ima porodicu i sve sto nosi ta obaveza.Isprobao,ja mislim,sve varijante lijecenja i nije uspjelo.Normalno da nekad i pretjera....razmislite i stavite se u njegov polozaj! Ali bez Parola i suplje navijacke podrske!
Za Dachu kontam isto.Mlad momak u najboljim godinama za drogiranje.Nista konkretno ne poduzima jer se nada da ce jednog dana da uspije sam.Naravno,dok se ozbiljno ne pozabavi lijecenjem jos cemo ga dugo citati kako svira pimpeku,kako se skida,pa kao uspjeva i tako dok ne dodje Mladjo i Velikog grada.Jebiga u tim raznim fazama zna malo i da presere,ali kontam da je OK decko,Djomla isto.
Ja prilicno imam osjecaj da ljude skontam,pa cak i predvidim neke stvari,samo sto se ja bojim da napisem jer uvijek postoji bar mali postotak da nisam u pravu,ali stav i misljenje imam.
Kako god,ja navijam za sve likove ove nase tragikomedije !

Nadam se povratku Otpisanih !