CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

adam*

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by adam* »

PsyTechGirl wrote:
adam* wrote:```"Mladicu, ko se nije ruzne picke najebo, nije ni lijepe sigurno..."```

ovo bas i nije istina...al' aj'...sada ce svi da pomisle...:"Maaa...on uvek mora da bude poseban"....ali fakat je tako......nisam morao da prodjem .....to o cemu je rec!
Aham.. :smt016
Znam te puško........ :-D

sto bi moj porucnik u vojsci rekao:"Staa Sta Staaaa ti znas.....? ZNAS TI MOJ KURAC (povisenim tonom)
cucla cucla cuclica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

adam* wrote:
PsyTechGirl wrote:
adam* wrote:```"Mladicu, ko se nije ruzne picke najebo, nije ni lijepe sigurno..."```

ovo bas i nije istina...al' aj'...sada ce svi da pomisle...:"Maaa...on uvek mora da bude poseban"....ali fakat je tako......nisam morao da prodjem .....to o cemu je rec!
Aham.. :smt016
Znam te puško........ :-D

sto bi moj porucnik u vojsci rekao:"Staa Sta Staaaa ti znas.....? ZNAS TI MOJ KURAC (povisenim tonom)
Tako aaa ????? Doooooooobro!!! (isto povišenim tonom, što kažem ja :smt016 )
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Tužna

Post by Tužna »

Nije loše s obzirom da sam bolesna....jbt. stvarno sam ok :-D
nowa

Post by nowa »

Tezak dan...Sunce upeklo iz neba i zemlje.Odem sebi kupim trenerku i popravim si dan.Jedino me malo izbaci sto je broj xxl... :smt088
Mirna i spokojna........?????????????????????
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

nowa wrote:Tezak dan...Sunce upeklo iz neba i zemlje.Odem sebi kupim trenerku i popravim si dan.Jedino me malo izbaci sto je broj xxl... :smt088
Hoces da nosis S kao ja? :D
Haj ti meni prebaci jedan broj, pa ces ti nositi XL, a ja M.
Moze tako?? :D
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:
nowa wrote:Tezak dan...Sunce upeklo iz neba i zemlje.Odem sebi kupim trenerku i popravim si dan.Jedino me malo izbaci sto je broj xxl... :smt088
Hoces da nosis S kao ja? :D
Haj ti meni prebaci jedan broj, pa ces ti nositi XL, a ja M.
Moze tako?? :D
Ej a jel mogu ja da ti dam ??
Ipak to njeno je s' razlogom i to, a moje je totalno bezrazložno paaa.. Meni je goreeeeeeee :)
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ej a neka promena vremena je pa me kolena bole.. Kao babu neku, ne znam ni ja šta je to.. ali jebeno podseća na zikru i baš me nervira!!!!!!

Skontala sam danas da ću odraditi i tatoo.. Kineske neke zajebancije .. Keva se smorila zbog mog izbora znaka :
be-addicted-to.gif
be-addicted-to.gif (1.96 KiB) Viewed 1513 times
poison.gif
poison.gif (1.78 KiB) Viewed 1513 times
Kontam da iskombinujem te dve negde na levoj ruci.. Recimo sa unutrašnje strane lakta pa malo gore.. tako nešto ...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Samo da ti ispricam jednu situaciju vezanu za te kineske-tetovaze-zajebancije... :D
Bili na moru frendica i ekipa, medu njima jedan decko ima na vratu istetoviran kineski simbol "čast".
KAO čast...
I otisli oni u lučicu da onim malim brodom odu do otoka.
Kad do njih stariji bracni par gledaju u njega i smjeskaju se.
Ovi to skontaju i vamo,tamo, sta je rec...
Necu da puno duljim...
Kad, zena (da ne zaboravim da su ljudi Kinezi) pokaze decku u vrat i upita na slabom engleskom "why"?
Ovom nista nije jasno i odgovara joj "honor, honor" i pravi neke tamo grimase objasnjavajuci joj sta i kako,ma kontas...
Kad se zena odvali smijat i kaze mu "No, no honor,no! Wild pig yes! Wild pig!".
I tako je njegovu moćnu čast zamijenio vepar. :D

Tako da... Pazi, nikad ne znas jeli znacenje tocno! :wink: :D
A po meni je to pomalo isfurano, alib ako se tebi svida, go on! Samo doobro provjeri, majke ti, hehe! :wink:
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

AnAna_mo wrote:Samo da ti ispricam jednu situaciju vezanu za te kineske-tetovaze-zajebancije... :D
Bili na moru frendica i ekipa, medu njima jedan decko ima na vratu istetoviran kineski simbol "čast".
KAO čast...
I otisli oni u lučicu da onim malim brodom odu do otoka.
Kad do njih stariji bracni par gledaju u njega i smjeskaju se.
Ovi to skontaju i vamo,tamo, sta je rec...
Necu da puno duljim...
Kad, zena (da ne zaboravim da su ljudi Kinezi) pokaze decku u vrat i upita na slabom engleskom "why"?
Ovom nista nije jasno i odgovara joj "honor, honor" i pravi neke tamo grimase objasnjavajuci joj sta i kako,ma kontas...
Kad se zena odvali smijat i kaze mu "No, no honor,no! Wild pig yes! Wild pig!".
I tako je njegovu moćnu čast zamijenio vepar. :D

Tako da... Pazi, nikad ne znas jeli znacenje tocno! :wink: :D
A po meni je to pomalo isfurano, alib ako se tebi svida, go on! Samo doobro provjeri, majke ti, hehe! :wink:
Hahahahaha joooooj to bi baš bio fazon :D
Jbm li ga, skinula sam ih sa neta tonu tih nekih raznih znakova ...
Znaš kako, ne kontam ja da ona bude nešto mnogo velika .. Nego ono, skoro pa taman te veličine koja je njena prirodna (slika).
A i mesto je skrivenije, znak na kineskom da me ne pegla svako ko ga vidi i tako ..
Ne volim ja baš neke velike i vidne, šta ja znam .. Više volim manje i samo meni jasne.. Kineski znak dušu dao za to :-D
Imam i jedno malo naopako R na vratu.. To imam već par godina.. Isto skriveno, malo i samo meni jasno :wink:
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Mislim da i ja kontam to malo, naopako slovo R... ;)
Potpis.
Post Reply