Kao prvo da vas sve ovde na forumu pozdravim...posebno Yugostara...!
Sela sam pre 3 sata i iscitala sve od pocetka ...strasno sam dirnuta svom tom pricom,svacijim zivotom ovde opisanim sasvim(npr.Yugovim)i nekim koji se naziru.Lepo je sto su i neka prijateljstva sklopljena koliko sam skopcala.Zao mi je sto ste se oko nekih stvari razisli,tacnije oko nacina lecenja,al ja tu nemam sta mnogo reci jer nisam upoznata sa tim.
U zivotu sam malo narkomana srela,mnogo slusala,dosta citala,al ovaj forum je prosto otreznjavajuci.Drago mi je da ima i onih koji su se izvukli iz te price,zao mi je da ima i onih koji su jos u toj prici-paklu.
Mnogo me je sve ovo potreslo,sta da kazem sem borite se ,na svaki nacin,da se opet nadjete na" zdravijoj" strani zivota.Jer danas je zdravlje relativan pojam...nazalost.
Puno pozzzdrava i mnogo lepsih dana vam zelim!
YugoStar
Moderator: sanela
Re: YugoStar
Pomiri se sam sa sobom,pa ce se sa tobom pomiriti i nebo i zemlja.Sv.Isak Sirin
Samo da pozdravim drage osobe sa Foruma,znane ali i one iz mraka.
Ja sam,Bogu hvala dobar pravo.
Malo se zujalo oko ovih minulih praznika.
Pisacu i koju sliku zaljepicu ali drugi put.
:smt047 :smt111
Ja sam,Bogu hvala dobar pravo.
Malo se zujalo oko ovih minulih praznika.
Pisacu i koju sliku zaljepicu ali drugi put.
:smt047 :smt111
narkoman sam al' najlepsi.

"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
- PROČITAJ ME
Zdravo Yugo, milo mi je čuti da si dobro... veliki pozdrav od Jace. :smt023
I ja sam super, čisto informativno za ostalu ekipu..... kad se hoće, hoće se.....
I ja sam super, čisto informativno za ostalu ekipu..... kad se hoće, hoće se.....

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Dragi prijatelji sa Foruma,a i oni mimo njega,samo da se prijavim.
Kod mene sve OK i nema zajebancije sa drogom.Gledam da ojacam uz terapiju,koju postepeno i smanjujem.
Osjecam se dobro i zivim.
Nemam nista specijalno za napisati.

Kod mene sve OK i nema zajebancije sa drogom.Gledam da ojacam uz terapiju,koju postepeno i smanjujem.
Osjecam se dobro i zivim.
Nemam nista specijalno za napisati.

Yugo Yugiću, baš sam neki dan mislila o tebi, bezveze palo mi na pamet onda kad si prolazio kroz moj grad...
Ma ništa posebno, samo da malo šarnem na tvojoj temi i puno pozdravim iz sunčanog Mostara! 8)

Ma ništa posebno, samo da malo šarnem na tvojoj temi i puno pozdravim iz sunčanog Mostara! 8)
Potpis.
Yugo, drago mi je da si dobro i vidim da si bas odlucio da istrajes i zato ti svaka cast. Samo sam svratila da ti pruzim podrsku i pozdravim. Napisi bar koju rijec ili nam prilijepi smailica da znamo da si dobro, a i neke fotke si obecao.
Veliki pozdrav!
Veliki pozdrav!
Postovanje.
Nisam bas nesto sa vremenom u posljednje vrijeme,ali mi bude pravo drago da me se neko sjeti.Imam nekih obaveza,normalnih zivotnih i sve to ide dobro i lagano.
Sto se tice apstinencije,mislim da nikada nije bila jaca u zivotu.I sam se dobro osjecam,a ni rezultati konkretni ne izostaju.Oko Novo godine sam dobio terapiju na 2 sedmice i mislio sam da je to samo za tu priliku,a da ce tek kasnije doci do nekog olaksanja.Medjutim,od tada terapiju dobijam na 2 sedmice.Doktori su bas zadovoljni i smatraju da nema potrebe da idem svaku sedmicu.Super!
Sto se tice fotki koje sam najavio,zao mi je.Nisam ih ni naporavio,a krivac je snijeg koje je tek juce kao poceo padati.Mislio sam praviti neke izlete,ali treba snijeg za te poduhvate,pa....ma bice.
Sve vas pozdravljam i zelim sve najbolje.
Javljam se !

Nisam bas nesto sa vremenom u posljednje vrijeme,ali mi bude pravo drago da me se neko sjeti.Imam nekih obaveza,normalnih zivotnih i sve to ide dobro i lagano.
Sto se tice apstinencije,mislim da nikada nije bila jaca u zivotu.I sam se dobro osjecam,a ni rezultati konkretni ne izostaju.Oko Novo godine sam dobio terapiju na 2 sedmice i mislio sam da je to samo za tu priliku,a da ce tek kasnije doci do nekog olaksanja.Medjutim,od tada terapiju dobijam na 2 sedmice.Doktori su bas zadovoljni i smatraju da nema potrebe da idem svaku sedmicu.Super!
Sto se tice fotki koje sam najavio,zao mi je.Nisam ih ni naporavio,a krivac je snijeg koje je tek juce kao poceo padati.Mislio sam praviti neke izlete,ali treba snijeg za te poduhvate,pa....ma bice.
Sve vas pozdravljam i zelim sve najbolje.
Javljam se !

- sunce polako izlazi
To volim čuti,samo naprijed majstore,navijamo za tebe.Pozdrav-svako dobro!