Aj pokusaj odgovoriti Marti na nekoliko puta postavljeno pitanje
Nekad ti se divim kako ne digneš ruke od svega. Ja sam se na početku upecao jer nisam bio u toku. Više nema šanse. Pa istu priču vrti u krug. I kad nema šta drugo on pismene psihoterapije i opet se nekoliko nas upeca. A u principu svaka izjava mu je kontradiktorna.
Ne smeta mi šifra, ali bilo bi glupo da je imam.
Ne treba mi pomoć, ali razmišljam da bi mi dobro došla.
Itd, Itd...
U mom navijačkom svetu imamo poseban naziv za ljude SVE JE DOBRO, ALI... Zovemo ih “realni” Grobari. A toliko su nisko na socijalnoj lestvici da ih ljudi ignorisu.
Nego Frajla, evo još ohrabrujućih vrsti u vezi Korone i našeg eventualnog odlaska kući.
Aj pokusaj odgovoriti Marti na nekoliko puta postavljeno pitanje
Nekad ti se divim kako ne digneš ruke od svega. Ja sam se na početku upecao jer nisam bio u toku. Više nema šanse. Pa istu priču vrti u krug. I kad nema šta drugo on pismene psihoterapije i opet se nekoliko nas upeca. A u principu svaka izjava mu je kontradiktorna.
Ne smeta mi šifra, ali bilo bi glupo da je imam.
Ne treba mi pomoć, ali razmišljam da bi mi dobro došla.
Itd, Itd...
U mom navijačkom svetu imamo poseban naziv za ljude SVE JE DOBRO, ALI... Zovemo ih “realni” Grobari. A toliko su nisko na socijalnoj lestvici da ih ljudi ignorisu.
Nego Frajla, evo još ohrabrujućih vrsti u vezi Korone i našeg eventualnog odlaska kući.
Loki, šta su ohrabrujuće vesti? Podeli sa mnom
Švajcarci nemaju povećan broj mrtvih uprkos obolelima od Korone. Procenat smrtnosti se kreće u normalnim granicama.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči! To se pobeđuje!!!
Kad san ja prije godinu dana reka da covik ne moze biti skroz ok a takoder nema muda biti ni narkoman svi ste se cudili. Toliko od mene za stopa jer ocitu uziva u vasem tetosenju. Nek ode na biljar. Tamo ce mozda pronaci buducu zenu. Stope nemas muda biti cista sam sa sobom a sta je zalosno propali i nespisobni si narkoman koji se boji da se slucajno ne izvrne. Nisi ni tu ni tamo i takvi ne uspiju u svom naumu. Alji cekaj ti nemas nikakvih planova osin faksa i trazenja cure. Sretno.
StopBup wrote: ↑Sat Aug 15, 2020 11:17 pm
Ne razumemo se. Problemi kojima se bavimo, ili kojima tek treba da krenemo da se bavimo, nisu obavezno povezani sa šiframa u psihijatriji. To hoću da kažem.
Moji problemi u životu, nisu povezani sa šiframa u psihijatriji. Poremećaj ponašanja, ili ličnosti, imao sam samo od onoga što sam sam uradio sebi. To je već u velikoj meri prošlo. Sad je došlo vreme kad menjam neke loše navike i osobine, koje sam imao i pre zavisnosti. Sustiglo me je baš svašta. Nije lako, ali nije ni deprimirajuće. Bude i frke, ali život često i jeste frka i večita borba, a ne ono što smo pre živeli.
Nista manje detinjasto od svega sto si vec rekao na ovu temu..
U pravu si, lecenje ti ne treba,bio bi samo losa reklama nekom strucnjaku
Sad sama sebi uskačeš u usta. Sama si rekla da te do droge nisu odveli problemi, već naprotiv, bilo ti je dobro tada i bez droge. Tako je bilo i kod mene. Upecao se, svedelo mi se, i to je to.
Nisi imala šifre, poremećaje i šta ti ja znam, pa počela da se drogiraš.
Neko lečenje mi stvarno ne treba. Pomoć, usmerenje da, ali sebe kao pacijenta ne vidim, jer prosto nisam dugo bio u toj pravoj fazi bolesti, možda 3, 3 i po godine u vr' glave.
Subic, ti i ja dalje , poslije bog zna koliko vremena i dalje mislis da ti nije potrebna strucna pomoc?
xxxana wrote: ↑Sun Aug 16, 2020 1:15 am
Nista manje detinjasto od svega sto si vec rekao na ovu temu..
U pravu si, lecenje ti ne treba,bio bi samo losa reklama nekom strucnjaku
Sad sama sebi uskačeš u usta. Sama si rekla da te do droge nisu odveli problemi, već naprotiv, bilo ti je dobro tada i bez droge. Tako je bilo i kod mene. Upecao se, svedelo mi se, i to je to.
Nisi imala šifre, poremećaje i šta ti ja znam, pa počela da se drogiraš.
Neko lečenje mi stvarno ne treba. Pomoć, usmerenje da, ali sebe kao pacijenta ne vidim, jer prosto nisam dugo bio u toj pravoj fazi bolesti, možda 3, 3 i po godine u vr' glave.
Subic, ti i ja dalje , poslije bog zna koliko vremena i dalje mislis da ti nije potrebna strucna pomoc?
jebes mi sve evo sad san te Nina spomenija a ovo nisan ni vidija. Tako na onoj mojoj str. Nemam snage ni volje citati ove dubioze oko stopa. Ka da smo na pijaci pa se ljudi sa njim cjenjkaju a on dize ili drzi cijenu trule paprike. E si dobro? Muz? Klinci?
Frajla wrote: ↑Sun Aug 16, 2020 2:13 pm
Smislja odgovor koji ce da napise Marti
Cekamo...0
Smislit ce on moj kurac ka sta cu ja smislit kako se vratit u mladost i zavrsit fax. Kurac moj ce on njoj iskreno odgovoriti. Bjezim od njega od sada ka vrag od tamjana neko vrime. Uspija je mobilizirati pijance i narkomane da sa njim plesu dance al u uzickom kolu. Izjeba je bar mene. Ustvari sam sam se izjeba i da navuc. E moj antisa. Konju magarcino tovarska jedna.
Za prije sljake za dizanje morala jer 5 sati san spava u komadu izgleda. Uf sna mi je tribalo. A nista neznan kad partimo. Trebali bi veceras al neznan sta se desava. Vidit cemo sad oko 8 situvaciju. I onaj prasak kominacije svega me izgleda oporavija. I tri breskve nakon rucka. Uf ... Ma ko ga jebe idemo dalje. E ste zivi i zdravi? https://youtu.be/ZArjJYq_0bE
Eto koliko mozak radi pa promasija pismu. Nema veze. Greske se dogadaju u pocecima svega.
Ovako bi svaki muskarac triba volit svoju zenu. Trudin se al nije ideala neka kod mene. Zbog mene naravno. https://youtu.be/fmotAyLvAUg
Eto koliko mozak radi pa promasija pismu. Nema veze. Greske se dogadaju u pocecima svega.
Ovako bi svaki muskarac triba volit svoju zenu. Trudin se al nije ideala neka kod mene. Zbog mene naravno. https://youtu.be/fmotAyLvAUg