PRICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

SuperSynthetic

...ne bas 10...

Post by SuperSynthetic »

Kad Toto-rinu drzava bude dala socijalnu pomoc od koje moze da zivi i plati sebi mesecni najam za kakav takav stan, a on na to pljune i nastavi da se drogira, e ja cu mu onda reći da je razmazeno deriste koje serenda ali dok to drzava ne uradi toto-rino je u pravu. Taman da ubije i 10 pandura ON JE U PRAVU...dobro malo sam preterao...ne bas 10...

p.s alo bre...pedere su priznali i dali im prava, a mi ne postojimo...mi treba da mirisemo cvece...ma daj...cuti i danas pored svega nekako ostadoh cist...Hvala Ti Boze...
-He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man-
Covek bez Vere pati a da mozda to i ne zna.
edy

Re: PRICA

Post by edy »

******* edited by forum admin
@toto-rina
kakav crni hepatitis sta pricas ti gluposti..kad si tako informiran sto ne kazes da neke komune sredjuju svojim sticenicima i tretman sa interferonom i to besplatno,a svi dobro znamo koja je jeba dobiti to,a i to za hranu sto se prica pa to su gluposti,pa ljudi se ni kod kuce bolje ne hrane,mislim mi s ruralnih podrucja :-D
ali to se vjerovatno ne odnosi na poliglotu poput tebe...dingospo..
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..
toto-rina

Post by toto-rina »

:D :D :D
Vidi ovog sta hoces ti jel sta ti nije jasno pa teb i sada???
Ti ces da mi kazes da li sam ja strejt. Idi cu komunu pa se leci. Svima ce vam komuna srediti HCV terapiju.

Vudd posalo si mi nesto ali je obrisano nisam stigao da procitam.
vudd

Post by vudd »

Zaistoi veicina ljuidi koji su streijit metadionoim ,ima problemxa sa pisnjem?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
edy

Post by edy »

vudd wrote:Zaistoi veicina ljuidi koji su streijit metadionoim ,ima problemxa sa pisnjem?

:? cuj..dobar taj metadon :rolleyes:
:D
edy

Post by edy »

toto-rina wrote:ja sam zaboravio od kada si ti na sajtu uopste. Ja sam na terapiji koja se mozda u tvojoj glavi i u glavi ljudi iz RETO ne racuna kao da sam sytrejt ali jer ti mislis da je toi bitnio onako stvarno nekom ozbiljnom lekaru ili meni koji se lecim. Koliko si ti strejt reci mi to pametnjakovicu
pa lijepo kazes "terapija" znaci da si na odrzavanju jbte..pa picka mu materina ko je ovdje lud..nekontam..
eh koliko sam ja cist,nije to ni bitno,bitno je da se borim i boricu se cijeli zivot za sebe i za svoju apstinenciju

ma ne zanima mene tvoja slika,nego si poceo odmah..kako izgledas blabla..boli me k..kome se ne svidja ne mora gledati..puno se nerviras mladi gospodine..nemoj tako ne valja ti to,nije lijepo..ne vrijedjas ti nikog,samo sebe jer tako pokazujes kakva si osoba,pokusaj iskulirati nekad,vidjeces,super osjecaj majke mi
toto-rina

Post by toto-rina »

Ja imam problema jer brzo kucam a i sadasnja tastatura nije tastatura za kucanja a i tek se navikavam G510 Logitech je za igrice. I ima malo izbacene dugmice a ja lupam kao mentol po tastaturi. Kako problema sa pisanjem sta pricas???
Debilno je da normalni koji odobravaju ko ce da pije Metadon kazu da to ne utice na neke stvari a da ljudi koji se ponekad drogiraju kazu da utice.
I slusaj onog saleta Metadon je Zlo. Pa zbog Metadona mozda nisam ostetio njegovu porodicu ili neciju bilo ciju. Ne zna sta govori, njemu nije stalo do ljudi koji ispastaju zbog zavisnika.
Ali ovo nije tema Metadon.
Drugo svi njemu slicni razmisljaju i uracunavaju u izlecene oine koji razmisljaju kao on. A ja imam dva cilja da ne uzmem heroin i da nikada ne budem takav kao vecina sto se zadovoljava glupostima, verom u boga i eto tako. Ja koliko ne zelim da se drogiram toliko ne zelim takav da budem zato kada neko kaze vidi se iz tvojih postova koliko si se promenio treba da zna da se necu promeniti cilj je ne uz\imati drogu i sto manje se muciti.
VVV -ex prokleti

Post by VVV -ex prokleti »

Pa pročitaj malo šta si pisao dosad, u svakom postu imaš 20 i više gramatičkih grešaka. A i način na koji pišeš je krajnje odvratan. Samo vrijeđaš, psuješ i samim time dokazuješ svima drugima kako se ne ponašati na forumu.

Vanja.

P.S.-Ipak mislim da je to od Heptanona + ko zna koja droga ili alkohol, ili oboje.
Svijetlo ne može postajati bez mraka u koji bismo ga stavili
preispitivac

Post by preispitivac »

Rekao jedan lik jednom davno, "Oprosti mu, ne zna sta radi"... Ovaj covek je em bolestan, em lud, em stoka sadisticka i navijacka. To je jedan od onih beogradskih probisveta koji misle da je kul ako prebijes nekoga na tekmi, ako nekome postavis nogu, ukrades sendvic, izgasis bojler, pokvasis kokice...Jedan od onih koji su pisali po prolaznicima kroz prozor, koji su maltretirali slabije u osnovnoj, koji nisu jebali na ljubav nego na pesnicu. Fasista. Sljam. Bio narkoman ili ne. Ima stih od Hladnog Piva, dobar, odlican za ovog sicilijaneza serbskog: "...da si imao ljubav k'o sigurnu luku, ne bi na pozdrav sad dizao ruku"... Treba ti Cezar Milan da te nauci pameti malo... "Dominate, just dominate" :). Davilica za ovakve, i metar uzice, ne vise.
Jurim rep
VVV -ex prokleti

Post by VVV -ex prokleti »

Dakle lik na heptanonima koji provocira sve ostale apstinente, zbog razloga koje si naveo, a nisam ga takvim zamišljao. Stvarno žalosno.
Svijetlo ne može postajati bez mraka u koji bismo ga stavili
Post Reply