Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Društvo SREĆNA VAM NOVA i uživajte u novim pobedama- od srca vam želi Vaša sa Istroka :smt039
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
COKANAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............zelim ti sve najbolje i da si mi lepa i sretna i da izresetas sudsku mafiju........mamicu im jebem skrbavu...........oni ce nasu dragu mamicu da izdrkavaju(pardon na recniku -malkice sam popio).
Grrrrrrrrrrrrrrr ne sme niko da mi te dira jer ako se ja latim dedine kubure bice belaja do kolena..........
Znas sta,kada odes tamo ti njima lepo pokazi :butthead: i reci im :"Ja sam mala Sophija tata me zove zlato....heheheheheheheehe...................
Adame,pa ti si nam se "pridruzio" tacno za moj rodjendan..23.08...hee,bas lijepo sto si mislio na mene
COKOOOO,WOLIM TE BRE!DA NAM KRENE KONACNO... :rock: :rock: :rock:
Da NAM KRENE-NEGO!!! Krajnje je vreme,da te zvezdice i za nas zasjaju!! :smt060 :smt041 ...Ovde veje sneg..sve je belo i lepo....divnoooo
Adame,Bebo..smejaćete se .... :p O:) Ovu Novu dočekala sam POTPUNO normalna....Nisam NI pila :drinkers: :partyman: ...Moram da priznam...heeee-nisam se BAŠ provela,ALI mi je danas- u 2008.-Glava bistra?!-To se nije desilo gooodinamaaa :rock: :rock: :rock: PDT_Love_05 PDT_Love_10 :rock: PDT_Love_06 :smt020 :smt041 :smt041
This must be a bad trip
bravo,nemam rijeci...jel da da je mnogo lepse kad 'sutra' ne boli glava?nije nesto spektakularno,ali je bar 'svjesno"...i prirodno raspolozenje..i meni se to nije desilo godinamaaaaa
volim te bwe!
This must be a bad trip