DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Modesty

Re: DJAVOLICA

Post by Modesty »

dobićeš i ti..pa se solidariši hahahahhahah
zvrky

Post by zvrky »

Od koga molicu lepo??????? :finga:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

saznaćeš blagovremeno hahahahha
rajouno

Post by rajouno »

ajmo polako..stanite u red..samo mi recite s koje strane da wam se okrenem :finga: ..hehehehehehheee :twisted:
owdje jedino lizard grli,zwrki voli..a vi biste ostali..mhmmhhhm ...swidja mi se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

ja ći preko usta....u PP ću ti reći sa ćime :wink:
komsije

Post by komsije »

hehehehe
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Modesty

Post by Modesty »

šta se smješkaš komšinice,i ti bi jeli :lol: :lol: :lol: :wink:
komsije

Post by komsije »

sto da ne,ja sam za sve..dobro ne bas sve..
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Modesty

Post by Modesty »

ha ha ha ograđuješ se na vrijeme..vrlo mudro :wink:
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

vozdrica mila, kao što si mi rekla budi mi fina za Bajram..... eeee..... vjeruj mi nisam mogla biti bolja i uslužnija, bila sam kod nane na selu, skupila se sva uža familija, ma super je bilo, smijali smo se do suza, ko kad nas ima mnogo unučadi, a ja najstarija a bogami i najluđa što se zajebancije tiče, a tek burazer i jedan od malo mlađih rođaka, pa to je ludnica bila....... pravi zdravi, seljački odmor..... ja ti i nisam navikla ići često na selo pa mi to dođe kao velika promjena.... čak sam ostala i noćiti...... za ne povjerovati.... a starcima srce ko kuća, aman za njih ti je to nešto veliko....... i čim sam došla sa sela ispalim se u grad sa jaranom, snjim sam stalno, pa jebo te raja će pomisliti da se zabavljamo, a mi samo drugovi......mmmmmm..... ima tu malo hemije samo ja nisam još spremna ni za kakvu vezu, kad sam glupača i volim onog starog M. ne mogu protiv sebe, ali vrijeme liječi sve pa će i to nekad valjda...... samo mi sexa fali a mali je idealan za to....... mmmmmmmm...... ali neda mi se ni to...... imam osjećaj da bi se pokvarila kao veš mašina.... ne znam što ali jednostavno se ne mogu zamisliti niskim poslije onog starog dečka....... jebo te ja ti htjela skroz nešto drugo reći i po običaju skrenem sa teme, izađem vani da vidim raju i naravno da ispitam kako je sinoć slavlje bilo u gradu, jer se otvorilo neko exstra disko, ljudi kažu ludnica bila...... galonima se alkohola popilo...... eto kod tate u restoranu bilo ih je 300 a tek u drugim lokalima.......ali jebi ga ja ti pričam ovo da se utješim jer i onako nemam nikakve fajde od toga.... da sam bila ovdje u gradu izašla bih ja vani ali pod strogim bratskim nadzorom, eto ko i to mi je nešto.... ma niđe veze oca mi samo se gluposri navalja....... mila ne zamjeraj molim te...... ljubim te puno, puno, punoooooooooooooooo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Locked