Gde je ona bila dok ste se tukli?
Što vas nije razdvojila?
Ne mogu da verujem ....Baš sam se iznervirala-znaš da si mi jako drag!
A za lutku-ne nerviraj se i zbog toga-imaš dosta prijatelja dosta ljudi koji te gotive i vole i to je tvoje bogatstvo.Sutra je novi dan.
bad luck ili bedak?
Moderator: sanela
- pepeljuga84
Re: bad luck ili bedak?
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
E, jbg...
(Baba ko baba, prvo odgovaram s kraja)
lepo kazes, Devojcice sa jednom cipelicom,
al, sta je tu je, sutra je novi dan.
Svaki put koji zelimo da predjemo,
moramo da napravimo taj famozni prvi korak,
bilo da je put kratak ili dugacak......
Ako napravimo prvi korak, onda polako...drugi, treci...
prelazimo taj put, kad tad! 100%
Ponekad, da bi od mesta sa kog smo krenuli stigli tamo gde smo se zaputili, treba da budemo spremni da neko vreme budemo „između“.
„Biti između“ je nešto što se dešava u svim oblastima života i oporavka.
Mnoga osećanja se mogu smenjivati u nama dok smo u toj fazi „Između“. Provale tuge zbog onoga od čega se odvajamo ili gubimo, anksioznost, strah, strepnja zbog onoga što dolazi. To su normalna osećanja kada se nalazimo u ovoj fazi. Prihvati ih. Osećaj ih. Oslobodi ih.
Biti „između“ nije zabavno ali je neophodno. To neće trajati zauvek. Može izgledati kao da stojimo u mestu, ali to nije istina.
Istina je da se nalazimo „između“. Na taj način stižemo sa jednog mesta na drugo. To nije odredište, to je međufaza.
Mi se krećemo u napred, čak iako smo u sredini.
Danas ću to gde jesam prihvatiti kao idealno mesto za sebe.
Ako sam „između“ , trudiću se da poverujem da sam na tom mestu sa nekom svrhom, i da se krećem putem ka nečemu dobrom.
(Iz knjige „The Lenguage Of Letting Go“ od Melody Beattie)
JA JESAM IZMEDJU i srecna sam zbog toga.
Cudo Babino drzi se molim teeeeeeee,
i pisi, pisi, dozvoli onima koji te vole da ti pomognu,......
Jbes SVE oko sebe, samo ti si vazan sada!!!
(P.S. Bas me bolelo kako te je tukao..., a ti trpeo.
Ako si, ti si to uradio zbog sebe ne zbog njega, tacno znam sta ti je tada nadoslo...)
(Baba ko baba, prvo odgovaram s kraja)
lepo kazes, Devojcice sa jednom cipelicom,
al, sta je tu je, sutra je novi dan.
Svaki put koji zelimo da predjemo,
moramo da napravimo taj famozni prvi korak,
bilo da je put kratak ili dugacak......
Ako napravimo prvi korak, onda polako...drugi, treci...
prelazimo taj put, kad tad! 100%
Ponekad, da bi od mesta sa kog smo krenuli stigli tamo gde smo se zaputili, treba da budemo spremni da neko vreme budemo „između“.
„Biti između“ je nešto što se dešava u svim oblastima života i oporavka.
Mnoga osećanja se mogu smenjivati u nama dok smo u toj fazi „Između“. Provale tuge zbog onoga od čega se odvajamo ili gubimo, anksioznost, strah, strepnja zbog onoga što dolazi. To su normalna osećanja kada se nalazimo u ovoj fazi. Prihvati ih. Osećaj ih. Oslobodi ih.
Biti „između“ nije zabavno ali je neophodno. To neće trajati zauvek. Može izgledati kao da stojimo u mestu, ali to nije istina.
Istina je da se nalazimo „između“. Na taj način stižemo sa jednog mesta na drugo. To nije odredište, to je međufaza.
Mi se krećemo u napred, čak iako smo u sredini.
Danas ću to gde jesam prihvatiti kao idealno mesto za sebe.
Ako sam „između“ , trudiću se da poverujem da sam na tom mestu sa nekom svrhom, i da se krećem putem ka nečemu dobrom.
(Iz knjige „The Lenguage Of Letting Go“ od Melody Beattie)
JA JESAM IZMEDJU i srecna sam zbog toga.
Cudo Babino drzi se molim teeeeeeee,
i pisi, pisi, dozvoli onima koji te vole da ti pomognu,......
Jbes SVE oko sebe, samo ti si vazan sada!!!
(P.S. Bas me bolelo kako te je tukao..., a ti trpeo.
Ako si, ti si to uradio zbog sebe ne zbog njega, tacno znam sta ti je tada nadoslo...)
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
-
sta da ti kazem raskorak nego da mi je krivo sto mu ti nisi izvratio usta na ledja...jebiga,odjebi govno iskompleksirano i idiotkinju.uzgred budi receno...dobra ti je ona svirka,snimak nije nesto ali muzika obecava.pici u tom pravcu i bice super.dacu ti jedan predlog preko private za koji dan.pozdrav
Ponovo učim da brojim. Danas učim broj 2.
Hvala na komplimentu za ziku, očekujem tu preporuku
.
Hvala na komplimentu za ziku, očekujem tu preporuku

To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
O Cudo babino, da li to znaci da si danas naucio
famozni broj 13?
Kako guras i kako se osecas?
Ljubi baba PDT_Love_18
famozni broj 13?
Kako guras i kako se osecas?
Ljubi baba PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Uh ja tek sad procitah ovu pricu od 03.08.2008 ... mislim da je komentar nepotreban,ako je cela prica istinita a mislim da jeste, ta devojka je onda toliko zla da ja nemam reci ili cemo opravdanje opet da nalazimo u gudri pa cemo reci "jbg nije ona kriva gudra joj pojela mozak".... ja mogu neke stvari da razumem kada je narkomanija u pitanju a to je da ces sve da uradis za polutku dopa i ne za polutku nego za mnogo manje ali da gledam kako mi se ortaci biju i to ne ortaci nego nesto vise od ortaka e to ne bi mogla jer bi sama sebi u svojim ocima bila kucka...toliko od mene...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Pokušavam da spavam, ali mi ova užasna vrućina i bolovi to ne dozvoljavaju. Pokušavam da pišem, mada ne znam šta.
Neki žešći maler me je poterao ovog leta. Nekoliko dana pre događaja opisanog na ovoj temi glumio sam Brus Lija. Naravno, završio sam sa ožiljkom na nosu. Za vreme opisanog događaja sam sjebao desnu ruku. Boli i dalje. Pre nekoliko dana mi je pošlo za rukom (ne ovom povređenom
) da sjebem – nogu. Šetam gradom i noga mi propadne u šaht sa koga je prethodno maznut poklopac?! Jebem ti grad. Jebem ti zemlju. Noga mi se preterano nadula, te sam obilazio lekare. Jedan je čak posumnjao i na sepsu. Nemirnom raskoraku su prepisali mirovanje. Propustio sam NA konvenciju...
Umalo da napravim recidiv noćas. Možda me je spasila viša sila. Ne znam, ali događaj koji ću opisati je dosta čudan. Moj dobri i pomalo pošteni kum je svraćao. Završio je nešto i, iz samo njemu znanog razloga poželeo da me časti terom. Dao mi je čak i pribor! Ne, nisam ja toliko jak pa da to odbijem. Keva mi je bila gajbi, pa nisam mogao da ga primim na rokanju. Otišao sam u kupatilo. Odvrnuo tuš, seo na kadu i sve lepo spremao na veš mašini. Međutim, desilo se nešto što ne mogu nikako sebi da objasnim. Spremajući se za svoj mali besmisleni ritual, kašika je uspela da mi se prevrne i njen kompletan sadržaj je završio na vlažnim pločicama! Nije mi jasno kako. Iskreno, mnogo sam popizdeo. Čak sam u ogledalu video i jednu malu suzu u uglu oka... Ok, izmislio sam ovo za suzu, al’ da sam bio tužan – jesam. Šta mi je preostalo drugo, nego da se potopim u kadu. Sledeće rečenice će zvučati užasno neiskreno, ali su istinite. I sada sam tužan. I besan. Ne zato što se nisam uradio, već zato što se umalo jesam uradio. Koji je meni đavo???
Kuma sa druge strane niko nije spasio. Osim što je u toku dana jeo neke rivotrile koje je zalivao alkoholom, poželeo je da jaše i mrkog konja. On je svoj ritual vršio u WC-u obližnjeg kafića. Malo je pretovario kašiku, pa je i ljosnuo (malo). Došao je ponovo kod mene i to podelio sa mnom, kao što i dolikuje kumovima da sve dele. Ko braća govna, što bi se reklo. Reče mi da se nakon sat i po vremena probudio. Kaže i da ne zna gde je izgubio ostatak dopa. Malo se sredio kod mene, a zatim produžio kući.
Ja sam produžio u krevet. Sna nema. Malo sam čitao jedno delo Džejmsa Džojsa. Sna nema. Prešao sam na novine. Sna nema. Gledao film. Sna nema. Kucam ovaj post i, kao što možete sa lakoćom pogoditi – sna nema. Ima užasne sparine pomešane sa dimom jedne od mnogobrojnih cigareta koje noćas trošim. U 6 ujutru pokušavam da napravim promaju u stanu. Ni nje (kao i sna) nema. Ukoliko ne zaspim u narednih sat vremena, pokušaću da ostanem budan do večeri.
Uprkos svim događajima vezanim za prethodni dan, desilo se i nešto lepo. Preko famoznog mog svemira sam stupio u kontakt sa jednim staaarim bendom iz Hrvatske, bendom koji ima posebno mesto u mojim ušima. Pojavila se mogućnost da ih u saradnji sa jednim ovdašnjim rok promoterom dovučem u Beograd i da delim stejdž sa njima u vidu predbruke. Ne znam da li sam već davio o tome, ali osećaj koji doživljavam na bini je veoma poseban. Da mi neko 10 puta ponudi izbor: seks ili bina, bar 7 puta bi odgovor bio bina. Toliko o tome.
Joj, umalo da zaboravim! Bile su i neke curice iz unutrašnjosti. Nekoliko dana su se zadržale, a bile su stacionirane kod jednog od ortaka (koji je u „vezi" za jednom od njih). Iako ništa nisam uradio, niti pokušavao, lepo mi je bilo. Ništa spektakularno im nismo pokazali ovde. Ok, vodili smo ih na Kalemegdan, na Gardoš, pokazali im još neke znamenitosti prestonice, ali ništa više od toga. Kažu da najlepše uspomene nose sa krova jednog solitera, na kome smo čekali jutro pre nekoliko noći.
Joj, umalo da zaboravim (part 2)! Dobio sam „posao“. Kroz 10 dana ću puštati muziku u jednom klubu. DJ raskorak
Ukoliko se dobro pokažem & dokažem, dobijam stalni termin. Dobijam i 20% od prodatog pića.
@Baba Naco, kao što ste mogli pročitati, umalo da se vratim na mrtvu tačku. Duel u meni je žešći od bilo koje tekme koja se može videti na olimpijskim igrama ovih dana. 666 i 999 (zlo i naopako). Nisam brojao, ali Vama hvala što ste to činili umesto mene
. U tom slučaju, danas je broj 14 na redu.
@zvrky, hvala na „toliko od tebe“ komentaru
. Nije ona ništa gledala, bila je van mog dvorišta u tom trenutku. Što se nje tiče, mislim da sam konačno uspeo da stavim tačku kada je ona u pitanju. Jedino mi je krivo što je učinila sve da bih je mrzeo. Ipak, sebi ne želim da dozvolim luksuz i da tek tako rasipam svoja osećanja (kakvog god polariteta ona bila).
@paramparcad, pa dokle ja da čekam te sugestije?
Pozdrawsky
Neki žešći maler me je poterao ovog leta. Nekoliko dana pre događaja opisanog na ovoj temi glumio sam Brus Lija. Naravno, završio sam sa ožiljkom na nosu. Za vreme opisanog događaja sam sjebao desnu ruku. Boli i dalje. Pre nekoliko dana mi je pošlo za rukom (ne ovom povređenom

Umalo da napravim recidiv noćas. Možda me je spasila viša sila. Ne znam, ali događaj koji ću opisati je dosta čudan. Moj dobri i pomalo pošteni kum je svraćao. Završio je nešto i, iz samo njemu znanog razloga poželeo da me časti terom. Dao mi je čak i pribor! Ne, nisam ja toliko jak pa da to odbijem. Keva mi je bila gajbi, pa nisam mogao da ga primim na rokanju. Otišao sam u kupatilo. Odvrnuo tuš, seo na kadu i sve lepo spremao na veš mašini. Međutim, desilo se nešto što ne mogu nikako sebi da objasnim. Spremajući se za svoj mali besmisleni ritual, kašika je uspela da mi se prevrne i njen kompletan sadržaj je završio na vlažnim pločicama! Nije mi jasno kako. Iskreno, mnogo sam popizdeo. Čak sam u ogledalu video i jednu malu suzu u uglu oka... Ok, izmislio sam ovo za suzu, al’ da sam bio tužan – jesam. Šta mi je preostalo drugo, nego da se potopim u kadu. Sledeće rečenice će zvučati užasno neiskreno, ali su istinite. I sada sam tužan. I besan. Ne zato što se nisam uradio, već zato što se umalo jesam uradio. Koji je meni đavo???
Kuma sa druge strane niko nije spasio. Osim što je u toku dana jeo neke rivotrile koje je zalivao alkoholom, poželeo je da jaše i mrkog konja. On je svoj ritual vršio u WC-u obližnjeg kafića. Malo je pretovario kašiku, pa je i ljosnuo (malo). Došao je ponovo kod mene i to podelio sa mnom, kao što i dolikuje kumovima da sve dele. Ko braća govna, što bi se reklo. Reče mi da se nakon sat i po vremena probudio. Kaže i da ne zna gde je izgubio ostatak dopa. Malo se sredio kod mene, a zatim produžio kući.
Ja sam produžio u krevet. Sna nema. Malo sam čitao jedno delo Džejmsa Džojsa. Sna nema. Prešao sam na novine. Sna nema. Gledao film. Sna nema. Kucam ovaj post i, kao što možete sa lakoćom pogoditi – sna nema. Ima užasne sparine pomešane sa dimom jedne od mnogobrojnih cigareta koje noćas trošim. U 6 ujutru pokušavam da napravim promaju u stanu. Ni nje (kao i sna) nema. Ukoliko ne zaspim u narednih sat vremena, pokušaću da ostanem budan do večeri.
Uprkos svim događajima vezanim za prethodni dan, desilo se i nešto lepo. Preko famoznog mog svemira sam stupio u kontakt sa jednim staaarim bendom iz Hrvatske, bendom koji ima posebno mesto u mojim ušima. Pojavila se mogućnost da ih u saradnji sa jednim ovdašnjim rok promoterom dovučem u Beograd i da delim stejdž sa njima u vidu predbruke. Ne znam da li sam već davio o tome, ali osećaj koji doživljavam na bini je veoma poseban. Da mi neko 10 puta ponudi izbor: seks ili bina, bar 7 puta bi odgovor bio bina. Toliko o tome.
Joj, umalo da zaboravim! Bile su i neke curice iz unutrašnjosti. Nekoliko dana su se zadržale, a bile su stacionirane kod jednog od ortaka (koji je u „vezi" za jednom od njih). Iako ništa nisam uradio, niti pokušavao, lepo mi je bilo. Ništa spektakularno im nismo pokazali ovde. Ok, vodili smo ih na Kalemegdan, na Gardoš, pokazali im još neke znamenitosti prestonice, ali ništa više od toga. Kažu da najlepše uspomene nose sa krova jednog solitera, na kome smo čekali jutro pre nekoliko noći.
Joj, umalo da zaboravim (part 2)! Dobio sam „posao“. Kroz 10 dana ću puštati muziku u jednom klubu. DJ raskorak

@Baba Naco, kao što ste mogli pročitati, umalo da se vratim na mrtvu tačku. Duel u meni je žešći od bilo koje tekme koja se može videti na olimpijskim igrama ovih dana. 666 i 999 (zlo i naopako). Nisam brojao, ali Vama hvala što ste to činili umesto mene

@zvrky, hvala na „toliko od tebe“ komentaru

@paramparcad, pa dokle ja da čekam te sugestije?

Pozdrawsky
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
-
nisi me razumeo druze,rekao sam da imam jedan predlog za tebe...mada se stvari tek razvijaju.raskorak wrote:
@paramparcad, pa dokle ja da čekam te sugestije?![]()
Raskorache,dobar si ti momak.
Izvini,ali neke stvari primjecujem sa malim zakasnjenjem!
Izvini,ali neke stvari primjecujem sa malim zakasnjenjem!
- pepeljuga84
Brate pa gde prevnu kašiku
Šalim se...Što bi rekli Zemunci-ko zna zašto je to dobro

Šalim se...Što bi rekli Zemunci-ko zna zašto je to dobro

Možda spava sa očima iznad svakog zla,