O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Čini mi se Liko da kod tebe u kući, ipak žena nosi "brkove", ne ti, hahaha. 

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Nikakav problem Ličke. Koliko god tvoja pitanja i zapažanja nekad bila škakljiva i lice na provokacije, ja tebe i tvoje mišljenje uvažavam.licaninsasela wrote: ↑Sun Jul 26, 2020 1:17 amSpor mi je net pa slabo ili nikako otvara pa ono sta otvori to procitam a ko zakurac mi otvori stopilijevu litaniju pa bacim mobitel u tri picke materine i odem spavati. Kad ne radim samo spavam ili ljencarim.Loki wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 9:45 pmNisi Ličke pazio na času.licaninsasela wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 7:52 pm Nego ljudi jeba vas stop i vasi skoro padovi sta ima osim toga i kave? Loki jel jos uvik lipo medu cetri zida? Ksana jel i dalje uzivas u setnji maltezera? Ako je cura moga bi je Ibro jebucnit pa da napokon maltezeri lice na psa. Frajla jel po sumama i gorama uz istu Titinu koracnicu prosa godisnji? Stope dal su lubenice slatke ove godine i kako napreduje paprika s obzirom na malo kise? Ocel bit ajvara ove godine? Marta dal se u frizideru bar hladi piva od zero alkohola? I tako. Sta da vas pitam
Dal jebete necu kad znam da ne jebete. Razmisljam ja od kada sam ovdi nas stopili je uvik FRIZAK od opijata. Jebote zivot znaci da je frizak vec godinu i nesto. Za ne povjerovati.
Jucer popodne krenuli za izrael. Evo nas ispod spanjolske. Klopa odlicna. Ljudi odlicni. Brod malo kompliciran al povatat cu kroz desetak dana sve. I tako nije lose. Ustvari bas sam zadovoljan. I napokon imam svoj mir. Jucer izasa iz gvardije u 12 navecer pa sjeo malo u kabinu pa glad uvatila. Pa trci dole u kuhinju napravit ci sendvic. Tri tosta stavija grijat pa poslago sira, mortadele, zelene salate, stavija senfa i kecapa i naravno tabaska. I mislio sad cu ja to u kabini smazat. Dosa do kabine osa mi samo jedan griz. Pa ajd dole ponovit radnju. Jebiga. Da je Tito ziv sendvic bi me ceka u kabini a ne ovako.
Loki sinoć bio sa Davidom u diskoteci do pola 3. I pio samo Red-Bull. Da se ne ponavljam imaš par strana nazad post od danas.
Ukratko. Po prvi put strejt u nekom provodu. Otkrio sam jedan novi svet potpuno. Osetio svaku vibraciju, svaku pozitivnu energiju koju ljudi emituju. Kao dete kad tek otkriva svet oko sebe. E tako mi je bilo. Jedino se kajem što se pre nisam oslobodio da probam. Danas ostajem u 4 zida jer nisam nas u formi da izlazim konstantno, a plus David ima obaveza sa verenicom i onda i nemam sa kim da idem.
Nažalost, sex još nemam, ali se nadam da će i to da se promeni sad kad sam se pokrenuo. Nekako mi nije fora da odem u Puf i platim za to. Ali ako se nastavi suša moraću tome da pribegnem.
Čak i kada sam na prvu siguran da nisi u pravu, uvek sam prostora da sagledam sve i dam mogućnost da si u pravu, jer sa strane se uvek bolje vidi.
Znam da se ponavljam 100ti put, ali da nije bilo tebe ja sigurno ne bih ozbiljno sagledao problem PTSP i potražio pomoć doktora. A kad si me za to iskritikovao i predložio doktora, prva pomisao mi je bila, ma šta on zna, godinama se uspešno nosim sa traumama iz rata i sad ce on meni da predlaže lekara. Zato ti kažem uvek sam prostora da si u pravu čak i kada liči da si potpuno pogrešio.
I meni ne smetaju tvoje provokacije, jer znam da to radiš da bi svakog od nas trgnuo iz kolotečinu kad u nju upadnemo. I znam da je iza svega dobra namera. I naravno bolje da me pitaš kako je i šta se dešava čak i ako nisi pročitao prethodno, nego da me ignorišeš.
Zato Ličke hvala na podršci, savetima pa i provokacijama. One čine da se nekad i zainatim i uradim korisne stvari ma koliko teške i besmislene izgledale. Polako se vraćam u socijalni život, počinjem da se družim i izlazim i za sada mi to jako prija. Ruši monotoniju i daje neki unutrašnji osećaj pripadnosti svetu, društvu i normalnim ljudima.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Očigledno je Stope da si još uvek mladunče što se tiče muško ženskih odnosa.
Nema zajednice i uspešnog zajedničkog života, ako žena nije ta koja se pita skoro za sve.Lika je pisao kako ga recimo žena pita za boju u koju će da kreče kuću, on kaže i na kraju bude boja koju je ona htela. To ti je samo mali primer kako uspešna zajednica funkcioniše.
U principu naše bi trebalo da bude da im damo svu ljubav i ako možemo finansijsku stabilnost, a na ženi je da drži kuću i da donosi odluke. Jer na kraju priče ona u kući provodi najviše vremena, ona najviše gleda u te zidove, ona skida pučinu sa njih, žena je stub uspešne kuće. I najmanje što možemo da učinimo za njih da prihvatimo njihove odluke i složimo se sa njima. Kao i za Ibricu. Lika je kući jedan period pa ga nema par meseci. I ko će brinuti o Ibricu nego ona. Tako da je logično da popizdi jer pas u kući je kao još jedno dete. I treba vremena da prihvati još jednu obavezu.
Ali polako Stope. Život je pred tobom i naučićeš da zarad mira u kući moraš se prikloniti ženi i pustiti joj da vlada situacijom. Nije isto kad se zabavljaš sa devojkom i kad živite zajedno. Zajednički život je pun odricanja i tolerancije. I ako toga nema, nema ni uspešne zajednice.
Mada apsurd svega je što ti savet daje razveden čovek i samohrani roditelj dva deteta.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Ti buraz sve preozbiljno shvataš. Ja sam ga samo zezao jer se kurči da će kao ona da leti u favelu, ako se Ibri nešto desi.Loki wrote: ↑Sun Jul 26, 2020 10:41 amOčigledno je Stope da si još uvek mladunče što se tiče muško ženskih odnosa.
Nema zajednice i uspešnog zajedničkog života, ako žena nije ta koja se pita skoro za sve.Lika je pisao kako ga recimo žena pita za boju u koju će da kreče kuću, on kaže i na kraju bude boja koju je ona htela. To ti je samo mali primer kako uspešna zajednica funkcioniše.
U principu naše bi trebalo da bude da im damo svu ljubav i ako možemo finansijsku stabilnost, a na ženi je da drži kuću i da donosi odluke. Jer na kraju priče ona u kući provodi najviše vremena, ona najviše gleda u te zidove, ona skida pučinu sa njih, žena je stub uspešne kuće. I najmanje što možemo da učinimo za njih da prihvatimo njihove odluke i složimo se sa njima. Kao i za Ibricu. Lika je kući jedan period pa ga nema par meseci. I ko će brinuti o Ibricu nego ona. Tako da je logično da popizdi jer pas u kući je kao još jedno dete. I treba vremena da prihvati još jednu obavezu.
Ali polako Stope. Život je pred tobom i naučićeš da zarad mira u kući moraš se prikloniti ženi i pustiti joj da vlada situacijom. Nije isto kad se zabavljaš sa devojkom i kad živite zajedno. Zajednički život je pun odricanja i tolerancije. I ako toga nema, nema ni uspešne zajednice.
Mada apsurd svega je što ti savet daje razveden čovek i samohrani roditelj dva deteta.![]()

Jesi ti uvek tako ozbiljan?
Čak mi nije bila namera da zvucim ozbiljno. Više sam hteo da vidim tvoju reakciju na to da si "štene" za odnose sa ženama.StopBup wrote: ↑Sun Jul 26, 2020 10:55 amTi buraz sve preozbiljno shvataš. Ja sam ga samo zezao jer se kurči da će kao ona da leti u favelu, ako se Ibri nešto desi.Loki wrote: ↑Sun Jul 26, 2020 10:41 amOčigledno je Stope da si još uvek mladunče što se tiče muško ženskih odnosa.
Mada apsurd svega je što ti savet daje razveden čovek i samohrani roditelj dva deteta.![]()
Jesi ti uvek tako ozbiljan?
Zanimalo me da li ćeš se pronaći i uvrediti, da li ćeš se pravdati ili ćeš iskulirati. Bukvalno sam hteo da čujem tvoj stav o muško ženskih odnosima, jer i sam kažeš da ti je generalno taj segment života jako bio i ostao siromašan. Pa ako hoćeš napiši šta misliš o tim odnosima i kako ih ti vidiš.
Da li bi mi verovao kad bih ti rekao da sam u zadnjih par godina postao baš izrazito ozbiljan u privatnom životu. Za razliku od pre kad sam bio i više nego neozbiljan i ponašao se kao dete. Nije iskreno ni jedno ni drugo ni dobro ni pametno. Treba naći sredinu i biti umeren u svemu. Meni je najteže da nađem sredinu jer sam uvek išao iz krajnosti u krajnost. Ali opet više mi prija i više mi prilici ozbiljnost nego srednja sad u 40 godina.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Propustio sam taj deo da će da leti u favelu ako se Ibrici nešto desi. 

Kako sam sebi dozvolio takav propust.
Kako sam sebi dozvolio takav propust.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Kakav sam degenirik i kako sam na glupu foru popušio sad kaznu.
Ode 158 CHF na glupost. Krenuo na jezero u Zürich i reko idem vozom. Em je brže em ne moram da se cimam tamo za parking. Karta košta 34 CHF i ja na automatu kupim kartu i platim ono beskontaktno karticom. Nisam imao pojma da dole na automatu izađe isečak računa da je naplaćeno sa kartice i posebno izađe karta. Ja uzmem samo taj isečak, a kartu naravno ne uzmem. Kakav danak neiskustvu. Inače iste veličine je i jedno i drugo i na istom papiru isprintano. Ni na kraj pameti mi nije bilo da to nije karta. I naravno kontrola nakon dve stanice ja ležerno i samouvereno ne skidam slušalice nego dajem kartu, kad ono nije karta nego isečak i za nas nepismene bold slovima piše:
Quittung für Zhalung
Nicht gültig zur Fahrt
U prevodu:
Račun za naplatu
Nije validan za vožnju.
Iliti debilu gledaj šta uzimaš kad kupuješ kartu. I uz sav moj šarm(
A realno je mogla da se pravi slepa i da me zaobiđe i ne piše kaznu. Ali zato ovo i jeste Švica i zato i jesu sad gde jesu, jer svako radi svoj posao i nema muljanja i zaobilaženje pravila. Zato sistem i funkcioniše jer se svi rigorozno pridržavaju pravila. Tako da mi je napisala kaznu 90 CHF kazna, plus cena karte od 34 CHF, plus što sam već platio kartu 34 CHF. Sve ukupno sam sebi isterao iz džepa 158 CHF. Da sam se bar švercovao namerno pa da mi ne bude žao. Slikala je onaj isečak kao dokaz zašto je naplatila kaznu. E sad verovatno mogu da se žalim, ali sve mi je.to džabe i zahteva vreme, a ja nemam živaca to da radim. Skupo sam platio svoju glupost i neće mi više pasti na pamet da ne pogledam 3 puta u kartu pre sedanja u voz. Baš sam retard majke mi moje.
A evo imam i dokaz svoje retardiranosti:

To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Gde ste bre drugari? Ceo dan vas nema.
Jel to kao onaj fazon, nedelja je porodični dan, dan za zajednički ručak i druženje isključivo na nivou porodice?
Šta da radimo mi kojima porodica nije blizu?
Jbt ja sam se navukao na ovaj forum. Prvo što uradim uz jutarnju kafu je da vidim ko je šta pisao. Tačno mi ovisnici menjamo jednu ovisnost za drugu. I sad kad niko ne piše ja imam osećaj da mi nešto fali. A fali mi pisanje ovde. Moram se malo uprustojiti i prestati da svo slobodno vreme visim ovde. Verovatno sam se i vama popeo na glavu.

Jel to kao onaj fazon, nedelja je porodični dan, dan za zajednički ručak i druženje isključivo na nivou porodice?
Jbt ja sam se navukao na ovaj forum. Prvo što uradim uz jutarnju kafu je da vidim ko je šta pisao. Tačno mi ovisnici menjamo jednu ovisnost za drugu. I sad kad niko ne piše ja imam osećaj da mi nešto fali. A fali mi pisanje ovde. Moram se malo uprustojiti i prestati da svo slobodno vreme visim ovde. Verovatno sam se i vama popeo na glavu.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Ma ja sam danas i radio, a i imali smo zajedničko vreme u kući. Ručak je bio onaj pravi nedeljni. Supa, pohovana piletina, pire krompir i paradajz sos.

Što se tiče kvalitetne veze. Po meni, poštovanje, iskrenost, vođenje računa jedno o drugom, pa da su partneri naravno u emotivnoj, ne interesnoj vezi, naravno i fizičkoj vezi, da poguruju jedno drugo, da budu oslonac i podrška jedno drugome, pa da rade na zajedničkim stvarima i interesovanjima, da se posvećuju vreme jedno drugom, da u vezi ima nežnosti što više, zagrljaja, dodira, uh, neću više.

Takva je neka idealna veza po meni.... Moja sestra od tetke, u braku je već 16 godina, oni i dan danas imaju sve ovo što sam nabrojao, i troje dobre dece. Baš ih je lepo gledati, bili su mi pre neki dan.
Nista mi ne pricaj..Loki wrote: ↑Sun Jul 26, 2020 5:50 pm Gde ste bre drugari? Ceo dan vas nema.
![]()
Bukvalno jedna zavisnost drugom i ja sam je bas onako razvila u poslednje vreme