Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Post by sanela »

Oduvijek sam htjela imati ovakve nokte... a sad se s tatstaturom snalazim k'o sekretarica. Bez uvrede :D
Fanatik

Post by Fanatik »

Jel Sanela druze moj kakvi su to NOKTOVI hehhehehehe, malo gramatickih gresaka.Sta mi radite, kako ste ,ima li sta novo????
Kod mene ima,. zakacio mi se špijun na ledja i sad me stalno prati. :D
TLUDNAVA

Post by TLUDNAVA »

A tuuuuu se samucašššš dok ja razvijam JUFKUUUUUUU!!!.
JA RINTAM, DUJECA,KUCA,USISIVAC A TI O NOKTIMA, SRAM TE BILO I STID.
Inace ja da se predstavim širem auditoriju, ja sam vam Omarova žena, od onog Omara sto je govorio da nikada se nece ženiti :-D :-D :-D :-D smiješno nema sta.
Nadam se da cete me malo poduciti raznim forama , oko droga i tako.Meni je Omar reko da su ovde najbolje jaranice Sanela i Zvrky pa se i uzdam uz nji9h.
Fanatik

Post by Fanatik »

Ša ba ti pričas ,OPET TI FALI OKLAGIJA JEL TO!!!!!!
HHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHHAHA
Mona

Post by Mona »

hehehe :lol: :lol: :lol: Vid' njih dvoje :lol: :lol: Nasmejaste me :D
Fanatik

Post by Fanatik »

Pa nije vazda nesto trazi, UVIJEK BA TRAZI.Da sam znao otiso bi u POPOVE .Ma daj idi Omco kupi ovo, hajde Omco na pijacu, hajde omco radi bezobrazne stvari, hajde omare utovaraj čumur.,.......
ŽIVIO STALJIN!!!!hahhahahhahahahhaa
TLUDNAVA

Post by TLUDNAVA »

E zbog ovog ostajes bez ŠNICLE I TO BEČKE, a budes li se okuražio spavat ćeš na dvosjedu.
E pa hajd da cujem jos nesto.
zvrky

Post by zvrky »

:-D veselo vidim ja,Omco druze ona te pritegla nema da mrdas :twisted:
TLUDNAVA dobro ti nama dosla,konacno i tebe da upoznamo,toliko je bio tuzan da nisam znala sta cu s njim,i onda je nestao zabrinuo nas sve ovde...kad se pojavio mogu ti reci ostavio me u blagom shoku sa recenicom "OMCO SE OZENIO I POSTACE TATA" :D lepsu vest nisam mogla ni da sanjam,nadam se da cu uskoro doci malo za Sarajevo pa cemo se i upoznati.
Ovo sto si rekla da te poducimo forama oko droga....mislim..stace ti to u zivotu :twisted: Eto pitaj Omara on ce isto da ti kaze,ne treba ti to u zivotu,ajde ljubim ja vas pa se kuckamo PDT_Love_10 :smt049
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
TLUDNAVA

Post by TLUDNAVA »

Hvala Zvrky na dobrodoslici!!!Cula sam od Omara da si i ti imala slicnu situaciju na forumu,samo sto je kod tebe bila u pitanju mama. :roll:
Nadam se da ce sve biti OK,Omar se puno promijenio naravno nabolje.
Sada ima vecu odgovornost prema meni i bebi.
Primjetila sam kada nesto radi da manje spominje drogu,pa ga non-stop tjeram da nesto radi!!! :wink:
Nadam se da ce te mi biti super raja kao sto ste i Omaru,jer on sve najljepse prica o vama!!!
Veliki pozdrav od Tludnave!!! :smt058
zvrky

Post by zvrky »

Jeste,mama me proganjala po forumu :-D ali da nismo obe bile ovde na forumu mnoge stvari najverovatnije ni dan danas ne bi bile resene,nekako nismo imale bas najbolju komunikaciju ....ovde su mnoge stvari isplivale na povrsinu,u to vreme bila sam mnogo nervozna i nadrkana :-D i naravno smetalo mi je njeno prisustvo...sada je sve potpuno drugacije i mnogo mi je drago da se cela ta prica zavrsila,sada imamo relativno dobar odnos ne mogu da se pozalim :D (mada ume i sada da me iznervira do ludila heheheehe) cmoka
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply