Slike

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Re: Slike

Post by sanela »

Uh, vidi frajera... Ma jesi li to ti Dačo? hihihi
paramparcad

Post by paramparcad »

sanela wrote:Uh, vidi frajera... Ma jesi li to ti Dačo? hihihi
ja sam,da si me videla pre mesec i po dana kada sam ustanovio da imam preponsku kilu od naprezanja...ovo su samo ostaci mukavi jer sam istog momenta kada sam saznao za to prestao da vezbam i izgubio 6,7 kila...imao sam 77 kg na visinu 182 ciste misicne mase a sada je to opalo na 70 kila...tuga.stvarno sam mislio bio da se pripremim za ovo leto ali kurac...morao sam opravdati titulu najveceg malera na forumu jebiga.
YugoS

Post by YugoS »

Omladino moja,narkomani dragi,egzibicionisti hrabri.....
Svaka vam cast na iskazanoj hrabrosti sto kacite slike!
Meni je to sasma OK,drago mi je da vidim s kim pisem i provodim vrijeme na ovom forumu.
Ja sam mish i nemam muda da zalijepim neku svoju fotku,a volio bih.Da je neki drugi forum,ucinio bih to iz zaleta,ali ovde....
Mislim,imao sam ja avatar sa 1/4 moje glave,pa sam i to skinuo,paranoja,mada sam nekim slao slike per mail,a i dosta me znaju licno.Ipak je to drugo,a ovde mi frka da ima dosta ljudi iz mog grada i da ce me provaliti.
:smt083
narkoman sam al' najlepsi.
bojanol

Post by bojanol »

E ako je ono bila 1/4 tvoje glave onda znaj da su moje pretpostavke o tebi kao lepom momku pale u vodu.
Pre bih ja rekao da se tu radilo o polovini. :wink:
U suprotnom, imamo ovde i čudovište.
P.S.
Skapiraćeš da se šalim. :D
YugoS

Post by YugoS »

hahahhhah,jes' tacno,bila je to polutka.
Pozdrav drug.
:D
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

YugoS wrote:Omladino moja,narkomani dragi,egzibicionisti hrabri.....
Meni je to sasma OK,drago mi je da vidim s kim pisem i provodim vrijeme na ovom forumu.
Ja sam mish i nemam muda da zalijepim neku svoju fotku,a volio bih.Da je neki drugi forum,ucinio bih to iz zaleta,ali ovde....
Mislim,imao sam ja avatar sa 1/4 moje glave,pa sam i to skinuo,paranoja,mada sam nekim slao slike per mail,a i dosta me znaju licno.Ipak je to drugo,a ovde mi frka da ima dosta ljudi iz mog grada i da ce me provaliti.
Ja znam kako izgledas, tra la la la la i svima cu reci tra la la la la .... :D :wink:
Potpis.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Mi sa slikama smo ti mudaši hahahahaha :D
Kenjam..
Ma stavi sliku, ionako malo ko zalazi ovde (ja se bar tako tešim..) :wink:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
adam*

Post by adam* »

Sta bi ja trebao da kazem onda.....jos je Subotica sada.....vrh narkomanije u Srbiji......ma....JEbe mi se....ne krijem se od nikoga....TO SAM JA...TO SAM JA...TO SAM JA....U RUPI BEZ DNA.....sto bi reko Milan Mladenovic....
cucla cucla cuclica
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

paramparcad wrote:
sanela wrote:Uh, vidi frajera... Ma jesi li to ti Dačo? hihihi
ja sam,da si me videla pre mesec i po dana kada sam ustanovio da imam preponsku kilu od naprezanja...ovo su samo ostaci mukavi jer sam istog momenta kada sam saznao za to prestao da vezbam i izgubio 6,7 kila...imao sam 77 kg na visinu 182 ciste misicne mase a sada je to opalo na 70 kila...tuga.stvarno sam mislio bio da se pripremim za ovo leto ali kurac...morao sam opravdati titulu najveceg malera na forumu jebiga.
vidi se da ti vjezbanje pocelo donosit rezultate,ali taman kad si se poceo puhati morao si stati.titula ide tebi.ja ti sad imam 185 cm,80 kg i pojacao sam intenzivnije treninge jer sam sebi nabavio od muscletecha weight hardcore gainer...sa njim mi je plan dostici 90 kg do septembra,posle ove potrosene kutije od 2,27 kg uzimam novu uz kombinacju deckastack (250 tableta),mozda odem i malo preko 90....a posto sljedeci mjesec imam izlozbu pasa na drzavnom novou sa psom uveo jos cesca trcanja....samo ti pumapaj.nego,nisam u toku kako zavrsi tvoja kila?????
So rise and be your master you don't need to be a slave
YugoS

Post by YugoS »

Ma nemam ja problema da me vide neki meni dragi forumasi,neki i imaju moje slike,a dosta sam dobrih i dragih ljudi upoznao sa foruma.
Ali ovim forumom jezdi gomila ljudi koji kriju sebe i necu da neko ko me eventualno poznaje sazna,jebiga.Ali ako je igra fer i zasnovana na nekom reciprocitetu,ti meni ja tebi,onda nikakav problem.

Sve vas pozdravljam i bravo na hrabrosti te vrste.Ja je nemam.

8)
Post Reply