I against I-moja ispovijest
Moderator: sanela
Re: I against I-moja ispovijest
.
Last edited by heroinapg on Thu Apr 30, 2009 7:07 pm, edited 1 time in total.
Naravno da nije u redu. Prvo nije u redu sto zivis u prokletoj vukojebini i kad izgubis jedan posao male su sanse da dobijes drugi. Pa nije u redu sto imas brata idiota i majku odgajanu u tradicionalnoj crnogorskoj porodici u kojoj je musko dijete bog koji hoda zemljom, a zensko je krivo sto se rodilo. Pa jos nije u redu sto sam plovis kroz apstinenciju, bez strucne pomoci. Pa nije u redu sto si mnogo gord i ponosan i selektivan i u startu odbacujes svaku pomoc, iako sve u tebi vapi za njom.
Heroina, sta god da se desava, moras da znas da to nije razlog da uzmes dop. Time bi daleko vise sebe povrijedila, nego bilo koga drugog.
Imas li nekog prijatelja ? Kod koga mozes prespavati nekoliko dana samo malo da razbistris glavu ? Postoje li tamo sigurne kuce ?
Nemoj prestajati da kuckas.
Heroina, sta god da se desava, moras da znas da to nije razlog da uzmes dop. Time bi daleko vise sebe povrijedila, nego bilo koga drugog.
Imas li nekog prijatelja ? Kod koga mozes prespavati nekoliko dana samo malo da razbistris glavu ? Postoje li tamo sigurne kuce ?
- Sagitarius
Bježi,dijete odatle,čim skontaš neku priliku!
Ne znam,htio bih ti nešto korisno napisat,ali jedino ovo mi pada na pamet.
Ne znam,htio bih ti nešto korisno napisat,ali jedino ovo mi pada na pamet.
- PsyTechGirl
Vlado_M wrote:Heroina, sta god da se desava, moras da znas da to nije razlog da uzmes dop. Time bi daleko vise sebe povrijedila, nego bilo koga drugog.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
[quote="Vlado_M"]Naravno da nije u redu. Prvo nije u redu sto zivis u prokletoj vukojebini i kad izgubis jedan posao male su sanse da dobijes drugi. Pa nije u redu sto imas brata idiota i majku odgajanu u tradicionalnoj crnogorskoj porodici u kojoj je musko dijete bog koji hoda zemljom, a zensko je krivo sto se rodilo. Pa jos nije u redu sto sam plovis kroz apstinenciju, bez strucne pomoci. Pa nije u redu sto si mnogo gord i ponosan i selektivan i u startu odbacujes svaku pomoc, iako sve u tebi vapi za njom.
quote]
Kontam ovo sve sto si napisao,i volio bih da mogu bilo kako pomoci, a nemam nista za reci...osim da ponudim ovu vukojebinu.
quote]
Kontam ovo sve sto si napisao,i volio bih da mogu bilo kako pomoci, a nemam nista za reci...osim da ponudim ovu vukojebinu.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Jebes mi mater, ako nisam popizdela od mrznje prema "situaciji", ma nisam popizdela, drma me BES.
Ufff da sam ja kralj....
HeroJince moje, ne znam drugo, nego da uradis prvi korak
- Priznala sam da sam nemocna pred bratom i majkom, pa ne mogu da upravljam svojim zivotom!
I bež od kuce, pa kud puklo da puklo.
Kao i sa heroinom - ODLUKA JE TVOJA.
Zasto nemas hrabrosti da kazes DOSTA je bilo i ...bež...?
Znaj da ima mesto na Zemaljskoj kugli gde mozes da budes srecna, trezna i cista i da svoju pamet unovcis i to debelo.
Postoji!
Pozeliii da ga nadjeees!!!
(Ljubi babac, bež na primer u Srbijuuu)
Ufff da sam ja kralj....
HeroJince moje, ne znam drugo, nego da uradis prvi korak
- Priznala sam da sam nemocna pred bratom i majkom, pa ne mogu da upravljam svojim zivotom!
I bež od kuce, pa kud puklo da puklo.
Kao i sa heroinom - ODLUKA JE TVOJA.
Zasto nemas hrabrosti da kazes DOSTA je bilo i ...bež...?
Znaj da ima mesto na Zemaljskoj kugli gde mozes da budes srecna, trezna i cista i da svoju pamet unovcis i to debelo.
Postoji!
Pozeliii da ga nadjeees!!!
(Ljubi babac, bež na primer u Srbijuuu)
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Meni je ovo jako strašno.
Nije kraj svijeta...znam da nema riječi koja te u to sas može ubjediti ali vjeruj da se to događa i drugima....meni se desilo dva puta da sam taman malo stala na svoje noge,otkačila se od dopa,našla posao i sve počelo da liči na normalu i nedugo posle dobijem otkaz kao višak...rušio se svijet i otvarala zemlja podamnom ai vjeruj da većeg pakla na zemlji nema,niti te veće zlo može strefiti nego da se pratiš nazad u narkomeniju.
Nema ovo veze sa pukim teoretisanjem,ovo je život proživljen,ne pročitan u nekoj knjizi.
Čovjek je životnija i može daleko više no što misli da može,samo treba da ima volje da pokuše,da stizne suzbe i svima kao fenisk da uskrsne.
Nema ovo veze sa pukim teoretisanjem,ovo je život proživljen,ne pročitan u nekoj knjizi.
Čovjek je životnija i može daleko više no što misli da može,samo treba da ima volje da pokuše,da stizne suzbe i svima kao fenisk da uskrsne.
Ma nije samo posao u pitanju,citaj redom...eksica wrote:Nije kraj svijeta...znam da nema riječi koja te u to sas može ubjediti ali vjeruj da se to događa i drugima....meni se desilo dva puta da sam taman malo stala na svoje noge,otkačila se od dopa,našla posao i sve počelo da liči na normalu i nedugo posle dobijem otkaz kao višak...rušio se svijet i otvarala zemlja podamnom ai vjeruj da većeg pakla na zemlji nema,niti te veće zlo može strefiti nego da se pratiš nazad u narkomeniju.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....