ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

YugoStar

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by YugoStar »

Ako za mene vazi isto kao i za M ili S ili D ili P......onda necu i nemogu i i i..... [-(
:smt029
oci boje meda

Post by oci boje meda »

ih bre yugo sta se odmah vredjas, TI znas da si jedan jedini i poseban, i sve naj, i d a samo tebe cekam, a tebe nema pa nema..... :D ovo je znacilo da mi i M pise i da me zove, jer se tako dogovorismo...a ti mojne se pravis lud, pa znas da moje srce samo za tebe :lol:
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
heroinapg

Post by heroinapg »

PS-OBN-za M ne vazi ako T ne moze sat vremena da izdrzi..Ne frci se ti..M odrzava obecanje...Samo ti svoje odrzi
oci boje meda

Post by oci boje meda »

ma M ne brini ti T moze i vise da izdrzi, ovo ja yugi nesto pojasnjavam.....
cujemo se uskoro
T.
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

YugoStar

Post by YugoStar »

Vazi,sad mi je puuno lakse :!:
Ja tek sad :idea: ,ko je M.
Ona slova se ne odnose na zenski rod.
Jebiga,sta cu kad sam ljubomorni balkanac dinaroid :?: :!:
PDT_Love_02
oci boje meda

Post by oci boje meda »

i sta raditi kad ne znas kuda sta i gde, a boli sve vise? vristim, urlam, ali kao da niko ne cuje....boli, boli, tuga je prevelika......kao da sam na pocetku, tako se osecam, tako sam prazna, sta je ovo danas, ovih dana, pa toliko prazna sam, pa toliko boli....?
e jbg sve!
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

goldy

Post by goldy »

.
Last edited by goldy on Thu Jul 02, 2009 11:32 am, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

Ljudi... Ne pretvarajte sve sprdnju..goldy..izvini vise se odnosi na obn..
1. Yugo-pozdrav-sve ostalo sto slijedi i prethodi tome..Al ja se sjecam tvoje price..Pazi, kontajte stagod ocete, stvarno ne mogu vise da se razjasnjavam..Yugo..razmisli sta direktno ovoj curi svojom pricom radis..RAzmisli, molim te..Molila sam te dosta dok si pisao na Anonimnim CG-sada te molim, jer ja se vise necu trpati..
godly, obn..Ova misao i pitanje nije samo vase..svih nas zavisnika je..e da neko moze sve nase probleme rijesiti da neko moze odgovoriti na sva neodgovorena pitanja..Praviti drustvo..Iskocit s posla..jer je meni nesto u glavu bilo, pa me zvat(obn, nije problem..To je sve prolazno..Al ja stvarno nisam nista od onoga sto ste naveli..Samo dijelim enka iskustva..
OBN-Ukoliko oces iskreno sebi da pomognes..Nije dovoljno "samo" ici na sasttanke-potrebno je da poces da zivis..KORJENITA PROMJENA>>REZ SA PROSLOSCU>>ej, goldy-ne odnosi se na tebe-Evocirate li to lijepe uspomene na drogiranje..Auuuuuu
nasliv teme..5 puta ne je sve sto kazes..Na sta kazes ne..diovoljno je jednom, al reci od srca..Pred sobom se zakleti..A to sto iko moze ocekivat..i da se nismo drogirali, a ne vako da ce neko resavati anse probleme..To mozemo da objesimo macku o rep. Nije mi jasno, sem ako ste ciali moje textove koje sam strejt pisal otkud vam poredjenja..Napisala sam xyy puta da ne pisem zbog toga..Smor mi je da se razjasnjavam..Pogotovu s bilo kim ko s ljubavlju prica o dogadjajima koji vode direktno u recidiv..svaki eventtualni kontakt-dok osoba nije uspostavila kvalitetnu-stabilnu apstinenciju..sa nekim ko je isto/ slicno dozivio ili jos dozivljava..direktan Recidiv
(jos smao jedno-nisam ni dr

najiskrnije u tvom postu-najistinitije on je T i M.
Nije frka ni za M, meni jeste za T..Al, T nije dovoljno samo da ne uzimas..potrebno je da pocnes, naucis da zivis trijezna..da ne zavisi ni od kog, ni od ceg...
goldy-pozdrav...
Sta raditi..Idite na google uqcajte...Polomite taj racunar, pa ga opet sastavite.
obn-Vjerujem da ces uspjeti, ne bih se smarla i opet pisala...
yugo-ne volim da olim,al sjeti se brate sta si pisao ..Pala sam ti na pricu na Anonimnim Cg-necu nigdje nikog ja citirat..Vjeruj na rijec...il ne vjeruj..tvoja stvar..Il reci da uzimam..stagod..nebitno
Ovo je moja stvar, ja stojim iza svojih rijeci...
"moja" istina-obn Cuvaj se
uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sta raditi?! Oces nazad..najlakse je..a dovoljno je samo 1..Od tebe zavisi..Ponavljaj APSTINENCIJA..tom krugu u kojem se kreces ili sta vec..jesi li i njima rekla da ne ne ne ne ne ne ..pokazala..?! Vide li?!
Svakoo dobro
oci boje meda

Post by oci boje meda »

ama HERO, rekla sam ja NE heroinu, nikom, nicemu drugom.....i ne zelim nazad naravno, ali jbg, dodju dani kada je prazno i kada boli....pa gde to istresti ako ne ovde? to ne znaci da zelim nazad, da ne pokusavam da ucinim nesto od zivota, da nacinim, kako ti kazes, korenitu promenu...ali tesko je , znas i sama...ali eto nadam se da cu izgurati, kao i mnogi ovde....boli boli pa prodje...proci ce i mene jednom...samo treba vremena i truda.....a veruj mi od srca vicem NE!!!
ti znas da si meni draga, zato te i citam i pisem ti, ali mi nije jasno gde si nasla poredjenje sa tobom, u mom postu...nigde veze....samo sam napisala sta i kako....moram negde.....a ti nastavi da pises, znaci mi i kada me prodrmas....i kada...ma sve....pozz
GOLDY, upadaj na temu slobodno, pa za to i sluzi...a to sto si opisala, svi za stolom, kako cemo, lako cu ja samo ne brini ti, a ono potpuni raspad sistema...tako dobro poznato stanje....

pozz

T.
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

YugoStar

Post by YugoStar »

Cao svima.
Pazi M.,meni je OBM nesto posebno i ja s njom imam posebnu prijateljsku relaciju.Znaci,na forumu najmanje komuniciramo.Vise preko nekih drugih stvari.Recimo telefoniramo i sl.
Mozda i nebi trebalo jer se desi da je napisano na njenoj stranici,nesto sto je izvuceno iz kontexta i moze se pogresno protumaciti.

Ono sto sam pisao na Anonimnim i bilo sta do sada,ako sam pisao ozbiljno (moze se provaliti kad se zezam i kad treba da se zezam),je sve iza cega stojim :!:
Molim te M.nemoj bar ti da me shvacas pogresno :!:

OBN zna :!:
:smt029
Post Reply