O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by StopBup »

Frajla wrote: Sat Jul 25, 2020 11:52 am Ti si jedan najobicniji Arschloch

Dokazano po stoti put
Tenkre. Bio sam, više nisam, možda malo. :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Loki

Post by Loki »

Dokazano po stoti put
Ali Arschloch 🤣🤣🤣

Evo da ne moraš da guglaš za prevod to ti je u bukvalnom prevodu
GUZNA RUPA
🤣🤣🤣
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
StopBup

Post by StopBup »

Loki wrote: Sat Jul 25, 2020 12:03 pm

Dokazano po stoti put
Ali Arschloch 🤣🤣🤣

GUZNA RUPA
🤣🤣🤣
Hahahahhah.

Google translate kaže "kreten". Znači lažu? :) Ne znam nemački.
Loki

Post by Loki »

Frajla,

Nalazim prekljuce na kafe aparat Tschibo na rasprodaji i kupim ga za 30 CHF. Ima one tri opcije, za duži, srednji i produženi espreso.

Nisam smatrao za neki kvalitet taj Tschibo ni aparate ni kafu, ali me je prijatno iznenadio. Ja ga kupio i ostavio na gradilištu da imam tamo da popijem kafu ujutru i posle na pauzi. Jer realno ovde je kafa za poneti preko 4 CHF i ne isplati se. A 30 kapsula za kafu su 11CHF. Tako da je računica jasna.

I sad se dvoumio koji da odnesem u stan, a koji da ostavim na gradilištu, jer kući imam onaj DolceGusto od Nesstle. Jedina prednost koju ima DolceGusto je izbor kapsula koje imaš i sa mlekom u istoj kapsuli i raznih ukusa i jačine, a ovaj Tschibo ima samo espreso varijante po jačim i bez mleka.

Iskreno ne znam ni što sam ovo napisao. Možda da se pohvalim kako imam 30 franaka za bahaćenje 🤣, ali u suštini više zbog toga da krenemo sa nekim normalnim temama jer mi uopšte ne prija tema Horsa i njegovo stavljanje u kategoriju bezopasnih rekreativni droga čak kad se i na gan uzima. I da samo zavisi od volje čoveka da se ne navuče.

Pitanje je Frajla, koji aparat koristiš privatno, koju kafu i koliko si zadovoljna u uporedni sa drugim? Stvarno me zanima, jer nisam probao sve varijante. A ovaj Tschibo može da koristi i kapsule drugih proizvođača ako su iste veličine. Pa možda da mi daš neku smernicu šta da probam jer kafa je moj život i nikad ne popijem manje od 4 velike kafe dnevno.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Loki

Post by Loki »

StopBup wrote: Sat Jul 25, 2020 12:10 pm

Dokazano po stoti put
Ali Arschloch 🤣🤣🤣

GUZNA RUPA
🤣🤣🤣
Hahahahhah.

Za psovke nema adekvatnog prevoda na google. Zato sam ti i napisao. Bukvalno prevod je taj, a značenje je čmar. I Švabama je to jedna od većih uvreda i psovki. Kad nekoga baš hoćeš da ukopaš, onda mu kašeš:

Du bist eine richtige Arschloch!
Ti si jedan pravi šupak(čmar od coveka)!
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

Loki wrote: Sat Jul 25, 2020 12:18 pm

Ali Arschloch 🤣🤣🤣

GUZNA RUPA
🤣🤣🤣
Hahahahhah.

Za psovke nema adekvatnog prevoda na google. Zato sam ti i napisao. Bukvalno prevod je taj, a značenje je čmar. I Švabama je to jedna od većih uvreda i psovki. Kad nekoga baš hoćeš da ukopaš, onda mu kašeš:

Loki, pusti ga, neka se sam davi u svojoj bolesti.
Pomoći nema.
StopBup

Post by StopBup »

Loki wrote: Sat Jul 25, 2020 12:14 pm
Iskreno ne znam ni što sam ovo napisao. Možda da se pohvalim kako imam 30 franaka za bahaćenje 🤣, ali u suštini više zbog toga da krenemo sa nekim normalnim temama jer mi uopšte ne prija tema Horsa i njegovo stavljanje u kategoriju bezopasnih rekreativni droga čak kad se i na gan uzima. I da samo zavisi od volje čoveka da se ne navuče.
E jeb'o te. Mislio sam da je gotova ta priča, ali sad se moram ograditi. Ja to nisam rekao, da je bezopasna droga, i da samo zavisi od volje čoveka da li će se navući.

Ja sam pre bupa, imao 3 ozbiljnija zaukavanja, prekidao sam tako što sam priznavao svojima, i bio izolovan neko vreme. Nakon 4 godine od zadnjeg zaukavanja, ponovo sam počeo da se zaukavam, i tada otkrio bup, i prešao na njega, i kroz nekih godinu dana, počeo da ga uzimam skoro svaki dan.

Ni jedna droga nije bezopasna, i tvrdim da od svake možeš da se sjebeš, pa i od trave. Od brzina ćeš pre pući, na opijate ćeš se jače navući. Naravno da kažem onima potencijalnim "probačima", da ništa ne uzimaju, naročito ne dop i ostale opijate. Mada nije ni kokain ništa bolji, jedno što je skup, pa malo ko može na njega da se navuče, ali kad se navuče, to je ne daj Bože.

Nadam se da je sad gotova ta priča.
Loki

Post by Loki »

Marta Tufna wrote: Sat Jul 25, 2020 12:29 pm
Hahahahhah.

Loki, pusti ga, neka se sam davi u svojoj bolesti.
Pomoći nema.
Svestan sam Marta toga. I rekao sam sebi da više na temu droge i apstinencije neću da se više upetljavam sa njim u priču. Ovako neke šale i neobavezno price su ok.

Video sam tvoj upis da si imala problema sa alkoholom. Kao što ti kažeš poenta svega je da nije bitno o kojoj smo vrsti droge zavisni ili o alkoholu. Problem je bolest zavisnosti i obrasci ponašanja koji proizilaze iz toga. Tako da se slažem sa tobom u vezi toga. Opasnost alkohola je baš upravo u utesi kao bar se ne drogiram. Baš kao što si i sama napisala.

Deluje mi kao stabilna devojka i kao neko ko zdravo razmišlja. Bilo bi lepo ako ti vreme dozvoljava da budeš češće sa nama ovde. Malo nas ima aktivnih i svaka priča vođena razumom i koja ima poruku da je moguća apstinencija je dobro došla.

Smatram da imaš puno toga da nam kažeš i da svaki savet ili opažanja a tvoje strane može svima da bude korist i novo iskustvo i novo znanje. Zato kao što rekoh, ako ti slobodno vreme dozvoljava, verujem da svi dele mišljenje da bi bilo super da si češće sa nama.

Pozdrav uz iskrene želje da istraješ na putu na kojem jesi i da sa nama podeliš korisne reči.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
StopBup

Post by StopBup »

Ali Arschloch 🤣🤣🤣

GUZNA RUPA
🤣🤣🤣
Hahahahhah.

Meni je savest mirna. Jer nisam imao nameru nikog da poremetim, niti mislim da sam poremetio.

Da treba obratiti pažnju na pisanje, ipak treba.

Nego sad ozbiljno. Bio sam ovo već napisao noćas, pa obrisao, ali ću sad opet napisati.

Ne govorim ja tek tako da je meni Xxxana ovde najbolja, i da mi je do sad najviše pomogla, nego stvarno tako mislim. Jako mi se sviđa što u kratkom tekstu što mi napiše, često ubode suštinu. Nešto shvatim odmah, nešto kasnije. Evo prekjuče je valjda napisala da još nisam razbio ego, da sam u zabludi. Ubrzo sam shvatio da je to prilično istina. Smanjio sam ego prilično, ali ne još dovoljno, to je sigurno. Evo primera. Ja stvarno mislim da mogu ovo sam da izguram, ali da bi uz stručnu pomoć išlo lakše. Šta je problem, ego. Sada ne mogu da prihvatim, da moje ime piše u bilo čijoj evidenciji da sam ja bio narkoman, ili da jesam još uvek. Ili da ja tražim od nekoga pomoć za nešto što sam isključivo sam kriv, zbog svoje neodgovornosti, kompleksa, egoizma, itd... Eto malo iskrenosti od mene.
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Sat Jul 25, 2020 12:35 pm
Loki wrote: Sat Jul 25, 2020 12:14 pm
E jeb'o te. Mislio sam da je gotova ta priča, ali sad se moram ograditi. Ja to nisam rekao, da je bezopasna droga, i da samo zavisi od volje čoveka da li će se navući.

Ja sam pre bupa, imao 3 ozbiljnija zaukavanja, prekidao sam tako što sam priznavao svojima, i bio izolovan neko vreme. Nakon 4 godine od zadnjeg zaukavanja, ponovo sam počeo da se zaukavam, i tada otkrio bup, i prešao na njega, i kroz nekih godinu dana, počeo da ga uzimam skoro svaki dan.

Ni jedna droga nije bezopasna, i tvrdim da od svake možeš da se sjebeš, pa i od trave. Od brzina ćeš pre pući, na opijate ćeš se jače navući. Naravno da kažem onima potencijalnim "probačima", da ništa ne uzimaju, naročito ne dop i ostale opijate. Mada nije ni kokain ništa bolji, jedno što je skup, pa malo ko može na njega da se navuče, ali kad se navuče, to je ne daj Bože.

Nadam se da je sad gotova ta priča.
Prica nije gotova, dok ne shvatis da si iste pokretac upravo ti i samo ti i druge uvlacis u to svojim nemarom, jer je neke stvari nemoguce ignorisati i ja kazem da necu, pa se opet uplicem..
Prosiri malo vidike i ukljuci se u pricu kao covek, a ne kao indijanac kome ovo dobro dodje kao vid zanimacije bez ikakvog traga u glavi od misli da nekome moze da skodi..
Kazes strejt si? Znaci u suprotnom si za neke resetke ili mekane zidove da se ne povredis,jer si strejt kao drogiran..
Sinoc si udarao i to dobro po forumu, pa obrisao,
spavao nisi i sad nastavljas,ali strejt si..
Kul
Post Reply