Tenkre. Bio sam, više nisam, možda malo.

Moderator: sanela
Tenkre. Bio sam, više nisam, možda malo.
Ali Arschloch
Hahahahhah.
Za psovke nema adekvatnog prevoda na google. Zato sam ti i napisao. Bukvalno prevod je taj, a značenje je čmar. I Švabama je to jedna od većih uvreda i psovki. Kad nekoga baš hoćeš da ukopaš, onda mu kašeš:
Loki, pusti ga, neka se sam davi u svojoj bolesti.Loki wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:18 pmZa psovke nema adekvatnog prevoda na google. Zato sam ti i napisao. Bukvalno prevod je taj, a značenje je čmar. I Švabama je to jedna od većih uvreda i psovki. Kad nekoga baš hoćeš da ukopaš, onda mu kašeš:
Du bist eine richtige Arschloch!
Ti si jedan pravi šupak(čmar od coveka)!
E jeb'o te. Mislio sam da je gotova ta priča, ali sad se moram ograditi. Ja to nisam rekao, da je bezopasna droga, i da samo zavisi od volje čoveka da li će se navući.Loki wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:14 pm
Iskreno ne znam ni što sam ovo napisao. Možda da se pohvalim kako imam 30 franaka za bahaćenje, ali u suštini više zbog toga da krenemo sa nekim normalnim temama jer mi uopšte ne prija tema Horsa i njegovo stavljanje u kategoriju bezopasnih rekreativni droga čak kad se i na gan uzima. I da samo zavisi od volje čoveka da se ne navuče.
Svestan sam Marta toga. I rekao sam sebi da više na temu droge i apstinencije neću da se više upetljavam sa njim u priču. Ovako neke šale i neobavezno price su ok.Marta Tufna wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:29 pmLoki, pusti ga, neka se sam davi u svojoj bolesti.Loki wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:18 pmZa psovke nema adekvatnog prevoda na google. Zato sam ti i napisao. Bukvalno prevod je taj, a značenje je čmar. I Švabama je to jedna od većih uvreda i psovki. Kad nekoga baš hoćeš da ukopaš, onda mu kašeš:
Pomoći nema.
Meni je savest mirna. Jer nisam imao nameru nikog da poremetim, niti mislim da sam poremetio.Loki wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:18 pmZa psovke nema adekvatnog prevoda na google. Zato sam ti i napisao. Bukvalno prevod je taj, a značenje je čmar. I Švabama je to jedna od većih uvreda i psovki. Kad nekoga baš hoćeš da ukopaš, onda mu kašeš:
Prica nije gotova, dok ne shvatis da si iste pokretac upravo ti i samo ti i druge uvlacis u to svojim nemarom, jer je neke stvari nemoguce ignorisati i ja kazem da necu, pa se opet uplicem..StopBup wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:35 pmE jeb'o te. Mislio sam da je gotova ta priča, ali sad se moram ograditi. Ja to nisam rekao, da je bezopasna droga, i da samo zavisi od volje čoveka da li će se navući.Loki wrote: ↑Sat Jul 25, 2020 12:14 pm
Iskreno ne znam ni što sam ovo napisao. Možda da se pohvalim kako imam 30 franaka za bahaćenje, ali u suštini više zbog toga da krenemo sa nekim normalnim temama jer mi uopšte ne prija tema Horsa i njegovo stavljanje u kategoriju bezopasnih rekreativni droga čak kad se i na gan uzima. I da samo zavisi od volje čoveka da se ne navuče.
Ja sam pre bupa, imao 3 ozbiljnija zaukavanja, prekidao sam tako što sam priznavao svojima, i bio izolovan neko vreme. Nakon 4 godine od zadnjeg zaukavanja, ponovo sam počeo da se zaukavam, i tada otkrio bup, i prešao na njega, i kroz nekih godinu dana, počeo da ga uzimam skoro svaki dan.
Ni jedna droga nije bezopasna, i tvrdim da od svake možeš da se sjebeš, pa i od trave. Od brzina ćeš pre pući, na opijate ćeš se jače navući. Naravno da kažem onima potencijalnim "probačima", da ništa ne uzimaju, naročito ne dop i ostale opijate. Mada nije ni kokain ništa bolji, jedno što je skup, pa malo ko može na njega da se navuče, ali kad se navuče, to je ne daj Bože.
Nadam se da je sad gotova ta priča.