I against I-moja ispovijest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Sagitarius

Re: I against I-moja ispovijest

Post by Sagitarius »

Jebeno,jebeno,
da ne ispadnem sad neki veliki vjernik,ali i Isusa su najviše ispljuvali u njegovom gradu,a gdje neće nas narkomane.
Mi,smo,ono,zadnji nivo društva,a može se lista napravit gorih spodoba,koje obitavaju na ovoj kugli,al' šta se može,kako nam je,tako nam je.
Ja i mala,doslovno nemamo nikoga,niko nam ne vjeruje(iskreno,ni ne očekujemo ništa od ikoga),ali nas guši ovaj grad u kojem nas svaka šuša može "provalit",i onda,kako lijepo reče Vudd:"Ne dat radit,onima što jedu droge".
Tako da mi planiramo selit,nekako mi se najpogodnija opcija čini:ljeto-sezonska šljaka,nakrcat se para,pa onda via Zagreb,Istra,Zadar,bilo gdje gdje možemo normalno "disat".Zasad je kočnica njena trudnoća(i subovi koje mora pit do poroda),ali termin je u 8.mj.(još joj nisu odredili točno,sad bi trebali,za par dana).
Mene još drži neki optimizam,na dane,neću da se predajem,pa kud puklo-da puklo.

Eto,draga Marija,ako možeš iz ovog mog,izmozgat nešto korisno za sebe,meni drago.
Mislim,da bi i tebi igrala šema:ljeto,sezonski posao negdje na obali(bar je to je lako nać),pa onda se možeš i financijski osamostalit.
Sve najbolje!
eksica

Post by eksica »

"Eto,draga Marija,ako možeš iz ovog mog,izmozgat nešto korisno za sebe,meni drago.
Mislim,da bi i tebi igrala šema:ljeto,sezonski posao negdje na obali(bar je to je lako nać),pa onda se možeš i financijski osamostalit.
Sve najbolje!"

Koliko sam razumjela dole si negdje u CG...nebitno kakvu si školu završila,bitno je krenuti...pći,načiniti neke korake...kolega te je dobro posavjetovao...za početak idi od kuće,odmakni se iz grada,malo zaradi,upoznaćeš nove ljudi....nikad neznaš što te čeka na putu,samo trebaš krenut.
heroinapg

Post by heroinapg »

.
Last edited by heroinapg on Thu Apr 30, 2009 7:08 pm, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

.
Last edited by heroinapg on Thu Apr 30, 2009 7:08 pm, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

.
Attachments
Buducnost je pocela. Ne znam da li je sadasnjost, proslost, al kontam da ne postoji budusnost vise za mene. Boze, moli se u meni.
Buducnost je pocela. Ne znam da li je sadasnjost, proslost, al kontam da ne postoji budusnost vise za mene. Boze, moli se u meni.
Futura-.jpg (33.79 KiB) Viewed 1359 times
Last edited by heroinapg on Thu Apr 30, 2009 7:09 pm, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

.
Last edited by heroinapg on Thu Apr 30, 2009 7:06 pm, edited 1 time in total.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Kako ja tebe volim ..
Samo da znaš da si i ti mene sad zamalo rasplakala.. a ja baš i nemam običaj da proizvodim tu mokru stvar iz sebe.. Sem kad piški, offcourse ..
Nego Heroino moja najdraža.. Ne znam šta da ti kažem sem da te mnogo volim i da se držiš ..
Jel ideš redovno na one AN sastanke ??
Daj, nemoj se više tako gubiti, mnogo fališ..
B eskrajno te grlim i ljubim i.. Čuvaj se!!
Volela bih da dodjem do Podgorice da se vidimo i ispričamo malo.. Vidim da bi ti to baš prijalo ..
Ajde ja ću pokušati da iskombinujem nešto oko toga, a ti mi se samo javi.. Dali na pp, ili na mojoj temi, sve jedno ..
Još jednom, puno te volim i ljubim ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
heroinapg

Post by heroinapg »

.
Last edited by heroinapg on Thu Apr 30, 2009 7:06 pm, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

.
Last edited by heroinapg on Thu Apr 30, 2009 7:07 pm, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

pojavicu se jos bar 1...tolko dugujem...ne znam kome...mozda bar sebi

a mene su potpuno unistili
Post Reply